Julen är slut .

image336
[mormors gran ]


ja då kan man nästan officiellt säga att julen är slut , eller ja i dag är det ju annan dagen , så efter denna dag går alla tillbaka till sina vanlig liv utanför julfirandet. jag tycker det känns rätt skönt , eftersom jag har haft en bra jul och nu vill jag bara att sommaren ska komma , eller i allafall ett nytt år , som man kan ta och göra något bra av .

min julafton var verkligen hur mysig som helst , min släkt är verkligen väldigt bra , så vi spelade en massa kort , åt massa god mat och bara umgicks, sedan i går på juldagen så var mormor o co här och fikade , och det var också mysigt , träffar min släkt allt för sällan måste jag säga . men när man väll ses är det underbart .

i går var jag även ut på krogen , först var det en förfest hemma hos anna, det var roligt och jag måste säga att singstar har blivit en tradition, haha , hoppas verkligen vi har det på nyår också .
vi var i alla fall ut på marquee , och det var inte alls lika mycket folk som jag hade förväntat mig , men dom flesta var vel på kharma , men det var i alla fall roligt , sedan köpte vi mat på fredos och tog en taxi till anna igen . ja just ja , när vi skulle ner på stan stod vi under ett cykel bås typ , och sen tröttnade alla för taxin kom aldrig , men jag o ullis kronglade lite med paraplyet och sådära , så vi hann åka taxi HAHAHA , alla andra fick gå i spöregn , de va fan värt de haha . sedan blev det efterfest till runt 5 kanske , då åkte jag med maria hem och sov där , jag o diva sov i vardagsrummet och hon är myyysigt ! sedan i morse va jag ut med henne , sjukt skabbig och trött , och as dåligt väder , men men , nu är jag i alla fall hemma och nu ska jag snart äta mat med ankan och ha det mysigt .

PUSS & god fortsättning mina vänner .

julafton .

image335



GOD JUL MINA VÄNNER .

nu är det julafton och jag fattar inte egentligen att det är det , tänk förut när man var liten , då man var spänn några dagar innan , kunde inte sova på natten innan , när man vaknade det första man kollade var julstrumpan , jaa allt de dära , gud det var verkligen hur mysigt som helst , och om jag någonsin får barn , skulle jag göra alla deras julafton till dom bästa . haha .

i dag ska vi till mormor och äta mat och massor , nu i morser fick jag lite paket , även fast jag hade fått pengar några dagar innan , men jag fick lite underkläder , väska , smycken , sjal och lite sådära .
sen åt vi julgröt och lyssnade på musik , så min dag har verkligen börjat bra , förutom att jag fått utslag på bröstkorgen , tror det är tack vare maria o joahnna i går som sprutade på mig en äcklig och för stark doft haha . men men , hoppas det går över , annars får jag täcka över det med en sjal .

nu ska jag i väg till mormor , ha det bäst !

PUSS

Dagen före julafton

image334

sista dagen på kicks , känns både skönt och tråkigt , skönt att slippa slå in paket , även fast jag tyckte det var helt okej , sedan tråkigt att inte har något att göra om dagarna, jag märkte själv att jag gillade tempot som blev på dagarna , den här helgen , jobba , sedan hit och dit efter jobbet , så nu ska jag se till o hitta något likadant för jag insåg att kosmetik och dofter är något för mig även fast jag visste det innan, eftersom jag praktierade på åhlens för 2 år sedan och dom är ju samma konsörn . (hur det nu stavas) . .  och tack alla som jobbar på kicks , tack rebecca (chefen) för julklapparna + att du tog hand om mig så bra , och och och tack maria för du är bäst !

i kväll blev det julmys med familjen framför bingolotto , lite goda smörgåsar , skratt och sådära. det känns så skönt att bara få vara med dom , så jag tänkte aldrig flytta hemifrån HAHA , stakkars mamma o pappa , eller ja , någon gång Måååste man vell . haha .

i morgon är det julafton , då ska jag till mormor & morfar vid 3 , och det är dålig tid tycker jag , vafan kalle börjar då , och vi brukar alltid träffas vid 2 , så jag och min kusin sa lika " vad fan ? 3 ? då är ju kalle " . haha . men men , vi får se hur dagen blir , just nu längtar jag till fredag ! då ska jag till sandra :))

PUSS & GODJUL ! <3

trött men glad !

jag måste ta och klaga för jag har ont i mina ben och rygg , så jag avlider snart haha , tänk er själv att börja på sig varje 30 sekund för att ta upp ny kartong , att stå upp 6-8 timmar , gå runt och vara trevlig hela tiden haha . fast jag står ut , men som sagt jag är inte van , och det märker jag nu . har jobbat nu fredag och lördag , ska även jobba i morgon och det är hur kul som helst och man lär sig så mycket . och dom jag jobbar med är helt underbara , så man kan inget annat än trivas , och jag tror dom även trivs med mig , har hört så mycket positiva saker och det är ju bara bra hihi , i morgon tänkte jag göra mig lite julig med lockigt hår , om det går som jag vill haha , det är ju ändå sista dagen , sen får vi se om jag kanske jobbar där nästa jul med , det skulle vara roligt .

nej nu ska jag ta hand om mig och sova ut ,
sov knappt något i natt och jobbade 8 timmar i dag .
men men , jag lever och jag har världens bästa vän på samma arbetsplats , inget kan bli bättre.

ha det så bra alla
PUSS ! <3

ni är värd det .

tänk att min bästa vän kanske kommer få sitt dröm hus .
tänk vad hon kommer vara lycklig & vilken perfekt familj som flyttar in där .
världens bästa vän maria , världens coolaste johan, mitt hjärta diva & sötnosarna tipsie och sessan !
och så jag . . eller ja typ , jag ska få ett eget rum haha , så mycket är jag hos dom och jag kan inget annat än säga att jag trivs i deras närvaro , jag älskar att vara hemma hos dem .

och maria är orolig att ingen ska besöka henne , riktiga vänner gör det . och jag kan helt ärligt säga att jag kommer gör det , du flyttar 15 - 20 minuter i från mig , eller ja 30 minuter med buss . men tänk , jag besökte dig varje helg , nästan varje vecka när du bodde i sthlm , inte ens 20 mil kan hindra mig från att ha dig i min närhet . det är lixom du och jag pyret !

åh vi får helt enkelt se hur det går .
jag vet i alla fall att dom är värd det .

PUSS . nu ska jag sova !

Vad händer?


Schema över dagarna som kommer

Fredag : Julstädning av rum & julgranuppsättning .
Lördag : Jobb på Kicks
Söndag : Jobb på kicks , ( om det behövdes folk )
Måndag . Julafton hos mormor
Tisdag : Julfika här hemma & utgång med mina homies
Onsdag : Inget planerat ännu
Torsdag : Inget planerat ännu
Fredag : åker med emma till sandra / julshopping i kupolen
Lördag : umgås med sandra & emma , ta tåget till sandviken .
Söndag : sandra sover här .
Måndag : nyår med dom bästa !
|Tisdag : bakis dag !
|
|
|
v 2008 .

tänk till !

usch , jag kollade nyss på ett oprah avsnitt som fick mig att gråta,
jag fattar inte , det finns inte med i min värld det här med rattfylla, fyfan.
detta handlade om en familj som hade åkte från ett bröllop, och i bilen fanns över 5 st, det var i en limosin, så krockade dom med en passagerare som körde på fel sida av vägen i ungeför 3 km . han hade druckit över 14 drinkar och hade hög promille halt , chaffören klarade sig inte , men resten av familjen utom en liten tjej, som hade varit brudtärna på bröloppet, hennes mamma som också var med i bilen , fann hennes huvud medans kroppen låg kvar i bilen , hon satt vid vägkaten i över en timme och hade huvud i sina händer , och i programet berättade hon " jag & katie" , som den lilla flicka hette , förstår ni hur hemskt att va mamma åt en dotter och sen finna hennes huvud utanför bilen och sedan sitta och hålla i det . .  jag kan inte ens förstå , hur det skadat en hel familj / släkt .
jag kan säga att jag är så otroligt mycket emot rattfylla så det finns inte , jag blir helt förstörd i hjärtat när jag hör sånna här saker . .  usch ..

så tänk till . tänk till !
 
denna text la jag in i ett arbete om alkoholmissbruk . .

I went to a party, Mom, I remembered what you said.
You told me not to drink, Mom, so I drank soda instead.
I really felt proud inside, Mom, the way you said I would.
I didn't drink and drive, Mom, even though the others said I should.
I know I did the right thing, Mom, I know you are always right.
Now the party is finally ending,
Mom, as everyone is driving out of sight.
As I got into my car, Mom, I knew I'd get home in one piece.
Because of the way you raised me, so responsible and sweet.
I started to drive away, Mom, but as I pulled out into the road,
the other car didn't see me, Mom, and hit me like a load.
As I lay there on the pavement, Mom, I hear the policeman say
the other guy is drunk, Mom, and now I'm the one who will pay.
I'm lying here dying, Mom....I wish you'd get here soon.
How could this happen to me, Mom? My life just burst like a balloon.
There are people all around me, Mom, and they are really crying.
I hear the medic say, Mom, I'll die in a short time.
I just wanted to tell you, Mom, I swear I didn't drink.
It was the others, Mom. The others didn't think.
He was probably at the same party as I.
The only difference is, he drank and I will die.
Why do people drink, Mom? It can ruin your whole life.
I'm feeling sharp pains now. Pains just like a knife.
The guy who hit me is walking, Mom, and I don't think it's fair.
I'm lying here dying and all he can do is stare.
Tell my brother not to cry, Mom. Tell Daddy to be brave.
And when I go to heaven, Mom, put "Daddy's Baby" on my grave.
Someone should have told him, Mom, not to drink and drive.
If only they had told him, Mom, I would still be alive.
My breath is getting shorter, Mom. I'm becoming very scared.
Please don't cry for me, Mom.
When I needed you, you were always there.
I have one last question, Mom,
before I say good bye,
"I didn't drink and drive,
so why am I the one to die?"
This is the end Mom,
I wish I could look you in the eye
To say these final words

"I LOVE YOU AND...GOODBYE"

Julavslutning

Tidigt . .
image333
[bilden: förra året under lucia]

det var länge sedan jag gick upp såhära tidigt känns det som , haha , har inte haft några speciella saker att göra eller lektioner denna vecka , så då har man kunnat sovit ut . nu bestämmde jag o emma att vi skulle på en julavslutning, så det är bara att gå upp och fixa till sig , ska vara hos henne runt 8.

sedan blir det nog att sova lite när man kommer hem , eller om man ser på en film.
åker och jobbar efter två och sedan blir det knäck bak inför julafton .

PUSS .

min dag

image328


min dag :

jag var på skolan runt halv 2 till halv 4 , fick reda på att jag fått mvg i datakundskapskursen och det känns otroligt skönt , jag hann även göra klart mitt historia arbete , så nu är det bara att lämna in allt , och sedan ska jag göra två till under januari .

sedan kom emma och hennes familj och hämtade upp mig , dom skulle skjusa in oss . vi var inne i valbo från fyra till åtta , då vi åkte hem tillsammans med maria och johan. jag inhandlade lite julklappar och smått och gott . nu börjar mitt konto ta slut , men jag hoppas jag fåt in jobb pengarna i morgon .

i morgon bestämde jag och emma att vi skulle dra oss till björksätra skolan på deras julavslutning, hennes syster är med och såklart min klass som jag hade under praktiken . så det ska bli mysigt .

nu ska jag ta och sova .
PUSS !

julklappar .

image327

i dag var jag till skolan en stund , skulle kolla mitt betyg , men han hade inte tid , så jag åkte till stan med emma
& mötte upp min syster , vi var runt hela staden och köpte julklappar .
vi köpte bara till mamma o pappa nu , men ändå , det blev en korg med en vin flaska , godis , fina ljus o sådära , sedan ska dom även få 6 fina vin glas som vi har köpt innan , det ska bli mysigt att ge dom en sak med lite tanke bakom , för det förtjänar dom verkligen .

sedan själv , så ska jag bara få pengar under jul , och jag behöver inte ha så mycket mer , fast jag får säkert något mer fast jag blir nöjd över det , + att vi ska utomlands i sommar, det blir som en present det också . kan tänka mig att man åker dit och inhandlar saker med mamma o pappas pengar så det känns bra .
att bara ha dom i mitt liv är bäst !

nu ska jag ta och se på tv . .

PUSS .

äntligen .

173845-325


jag kan meddela en god nyhet , min blogg har börjat fungera på min dator igen och jag är överlycklig , nu kan jag börja lägga in bilder i mina inlägg igen , och kanske till och med skriva mer . jag ville bara säga det , hoppas alla har en underbar kväll .

PUSS

fest

jag tycker inte alls att bloggen är rolig längre , måste nog göra om den lite.
och börja skriva mer . .  så nu får jag se till att den blir rolig igen . .

i går slappade jag tillsammans med diva hela dagen , vi sov och myste framtill
fem / sex , då kom ankan hit , vi fixade oss och sådära .
sedan skjusade pappa oss till lina , sjukt fin och stor lägenhet .
där vi skulle partja , jag tror vi va runt 14 pers eller något sådant ,
vi satt där och drack , snackade , spelade gura och ha det väldigt mysigt .
så vi glömde helt bort tiden , så vi drog bara ner till Åttan och tog en drink ,
sedan drog vi och handlade mat .
och sedan fortsatte festen med lite andra folk , sing star och musik .
kom hem runt 6 på morgon , jag tror klockan blev så . .

så nu är man lite seg , men lovade mamma att vi skulle till valbo ,
så det är bara och gå upp , maria & syster ska även med . . :))

PUSS på er .

bilder kommer på :
Http://smileforlif3.bilddagboken.se

sjukling .

min blogg är inte så lockande just nu , för min dator kan knappt ha något med den att göra.
för den bara hakar upp sig , men jag tänkte skriva en rad eller sådära ..

kom nyss hem från ett prov , som gick åt helskotta , men skit samma för just nu orkar jag inte
bry mig , har gjort nästan allt i denn kursen så det får jag ta och göra om kanske på fredag eller något.

jag har även gått och blivit sjuk , och det är bara allt för jobbigt .
snorig , halsont , humöret är på noll , energin är på noll.
men ändå far man hit och dit och gör saker , sånt är livet :)

BLI FRISK !

i morgon dra jag och carro på kryssning !
SÅ UNDERBART !

så nu ska jag ta och sova och sådära tror jag .
kanske valbo i dag med ankan?
inhandla lite till matsäcken i mon med carro?

vi får se :D

PUSS ALLA !

kupolen

i dag vaknade jag runt nio , blev upphämtade i den berömda kurvan av carro o ankan .
sedan åkte vi med tåget som gick vid 10.38 . .

sen va vi framme vid 11.45 kanske , så vi drog direkt till kupolen , linda b va där för att
signera och vara inredingsråd om jag fattade det rätt , så carro snackade med henne och vi
träffade upp sandra , och så har vi köpt en massa julklappar och mössor :)) haha .
och ätit på mordplatsen mcdonalds , alltså det hade varit ett mord där natten före :O
äckligt . . men men .

"r.i.p ketchup HAHAHA .. "

sen kollade vi runt mer och sen tog vi tåget hem 16.16 .
sa hejdå till underbara sandra , (men vi ses snart igen) <33

så vi kom hem runt 17.25 ,
trevlig tåg resa med skön sång måste jag påstå hahaha .

så nu är jag redo med min nya lila mössa för att åka på inflyttningsfest hos anna.
ska vel bli kul , hade helldre slappat framför en film men aja :)

PUSS på er alla .
och tack för en uuuuuuunderbar dag i kupolen !


idol kväll

image324

i kväll blir det idol kväll med tjejerna , det ska bli helmys.
jag ankan emma o maria ska äta tacolassange och sådära.
så nu ska jag ta och skjusa mamma o pappa , sen hämta baben och sedan blir det mat.

PUSS !

onsdag

Onsdag . och jag är sämt på att skriva blogg just nu .

snart ska jag kila i väg till skolan, vi ska ha historia.
sedan får vi se hur min dag fortsätter . :)

ha det så bra alla .
PUSS !

händelserik kväll .

s e g a r e ä n s e g a s t  !

i går kväll så kom jag hem till tanja runt sex , vi började göra i ordning tacos och sedan satt vi o åt o snackade och kollade på beck medans, det var hur mysigt som helst .

sedan vid tio typ , kom johan o hämtade oss , och när vi va vid korsningen vid murgårdenskolan , så står det en barnvagn med en person liggandes i , asså det är typiskt , två personer som knappt klarar av att se beck , ska mötas av sånt här på kvällen, men johan bara körde förbi medans maria bad honom stanna , men i alla fall , så skulle johan åka och jobba och jag o maria kunde inte sluta tänka på de dära , så johan fick åka o kolla läget och uppdatera oss , ¨då var det i allafall en person som va aspackad som nu hade rest sig upp , men helt ärligt , han såg verkligen helt död ut , äcklig syn . .

sedan bestämde vi oss för att julstäda , så vi begav oss ner i källaren , skakiga som vi va , och maria ska såklart skrämma mig . .  men vi klarade oss , så vi lyssnade på julmusik och julstäldade från halv 11 till 3-4 på natten ,sen drack vi choklad och sen hoppa vi i sängs . .  vaknade när johan kom hem vid sex , då kom en diva ut i världens fart och terroriserade mig , men sen somnade hon sött brevid :)

i dag vaknade jag runt åtta , halv nio , hämtade upp Carro och vi har varit i skolan , sen har jag lagat mat med papap och sen skulle jag se på våra bästa år , men då somnade jag och vaknade alldelses nyss , usch man blir för trött om man sover för lite eller för mycket .

nu ska jag äta lussebulle och dricka julmust .

PUSS .

söndagen

tv dag .

e m m a sov över hos mig i går kväll till i dag , och i dag vaknade vi runt tolv , och vi har legat i sängen och bara kollat på tv , idol , bonde söker fru och fredag hela veckan . vi har inte gjort speciellt mycket. och nu tog vi tag i våra liv , och snart ska jag hem till tanja för tacos kväll och beck kväll tror jag det blir , så jag ska dit runt sex.

sedan ska jag följa med maria hem och sova där , eftersom johan jobbar natt och hon vela ha sällskap.
så då övernattar jag där , och tar johans bilen i morgon bitti , så carro om jag inte hinner ringa dig innan du läser detta så hämtar jag dig runt kvart i nio , haha , bara så att du vet .

nej nu ska jag ta och blåsa mitt hår .
och en sak till ,jag vill ha rött hår !

grattis e v e l i n a  också .

PUSS !  

lördagsmys .

vaknade nyss , och nu har jag ätit en macka med julskinka , ÅH jul <3
och snart ska jag ta och göra mig i ordning och sedan blir det valbo med emma o emma .

sen i dag ska jag umgås med emma, det var länge sen , och det ska bli mysigt :)

nej nu ska jag kila .

PUSS !

jag älskar er !

kärlek

jag kan inget annat än le .


"det här är min bästaste vän i hela världen , hon är verkligen min absolut bästa vän"


att bli presenterad med den meningen inför nytt folk , kan man någon annat än le med hela kroppen?
det finns ingen på hela denna planet , som ställt upp så mycket som hon har . VI är VI , ingen kommer någonsin kunna ta i från oss vårat band . . JAG ÄR LYCKLIG :''''')


jag älskar dig Maria <3


- - - -


kvällen :

party hos tanja , satt o drack , lyssnade på musik och hade det otroligt trevligt . sedan fick vi skjus av marias kompis , vi åkte då till timo , satt där och snackade med han , anna och mallan . sedan drog vi fyra ut på centro , där vi träffade kim o några till . sedan kom resten . så vi satt där och drack till ett ungefär . sedan drog jag emma o kim till kim för dom andra skulle på kharma , så vi lyssnade på musik o dansade HAHA . sedan kom tanja och ullis , så vi satt o snackade med kim ett bra tag , sen bjöd även han på kaffekask .. fyfan , tänk er själv , kaffe o sprit , fyfan . haha . aja sen tog jag o tanja taxi hem , hade så ont i huvudet , och nu ska jag sova efter att jag kollat min mail .


PUSS !