Godkväll

Sitter här och har nyss duschat, blev visst inte greys anatomy i kväll, inte heller desperata husfruarna i går, jag vet inte riktigt vad kanal fem håller på med. haha

I dag efter praktiken hann jag med en liten mysig fika med malin, sen hjälpte jag henne på till tåget, känns fortfarande riktigt tråkigt att hon har åkt hem :( ..

nu ska jag slå in paket till praktiken, som tack :)

Hörs mer i morgon finaste.

En stor puss till min saknade vän Josefine, du gör mig alltid på det bästa humöret. <3

Onsdag.

Onsdag denna vecka innebär att det är 2 dagar kvar här i göteborg och att min kära fantastiska vän Malin åker hem i dag, det känns verkligen sorligt, för vi har ju nu sovit och bott i samma runt i en månadstid. Vet ni vad det har resulterat i, att vi kommit varandra ännu närmare och att jag förstått att hon är en av mina bästa vänner!

Malin, tänk vi har känt varandra, vad blir det 5-6 år va? och nu har vi äntligen fått lära känna varandra på riktigt och vilken tur att vi har funnit varandra! ♥


skriver mer i kväll mina gullhjärtan.


Bikini.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Söndag

Godkväll mina vänner.

I dag har jag hunnit med att besöka ännu ett till köpcentrum i göteborg, frölunda torg. köpte faktiskt en ur söt klänning från hm för endast 99 kr, och röd var den också, får bli någon utekväll när jag kommer hem.
Sedan hann vi även med en sväng till nordstan och köpte en present till Anna och Mikaela för att tacka dom för allt, boplats och husrum. Ovärderligt!

Nu i kväll har jag blekt min utväxt och känner mig som hel igen haha, nej men det är riktigt skönt o slippa den!
i morgon påbörjar jag min sista vecka på Avenyn, känns riktigt tråkigt faktiskt, samma med att lämna göteborg o anna o mikaela samt malin, men ska bli skönt o komma hem och påbörja mitt exjobb och umgås med alla hemma!

Nu ska jag se på söndagsfilmen, vi hörs. Puss

Stockholm med favorit brudarna


















































Tack ännu en gång mina fina vänner för en minnesvärd helg.

Alice i underlandet

Filmen Alice i underlandet var riktigt bra, och att se den i 3D var hur coolt som helst, nu vill jag inte se film utan 3D haha, tur att det kommer till gävle i april.

Vi har även i dag hunnit med både Allum, Nordstan och Backaplan.
Köpte dock bara smyckena och lite från kicks. Men får shoppa lite i veckan innan jag åker hem.

Ha en trevlig kväll.
glöm inte släck lamporna nu, det är ju earth hour fram till 21.30..♥

Nyköpt


Från Accessorize.
halsand 185:-
Hjärtan 55 :-
Rosetter 79 :-

nu ska jag och malin gå på alice i underla...

p270310_17_12000 (MMS)

nu ska jag och malin gå på alice i underlandet i 3D.


Jag har inhandlat tre par skor på tre daga...

p260310_17_25000 (MMS)

Jag har inhandlat tre par skor på tre dagar. Jag är stolt :) haha


Hallå där.

Jag bygger om lite! uppdaterat: hinner inte mer nu, men den får vara såhär tills jag hinner ändra mer. :)

Fredag, som jag har längtat

äntligen är det fredag och det känns hur bra som helst, jag hoppas solen tittar fram snart men det börjar spricka upp men varmt ute är det i allafall..

i går tog jag och malin en promenad till backaplan för att inhandla ett västtrafik kort åt mig, sen blev det även ett till inköp, MINA EFTERLÄNGTADE SKOR!, (Josefin nu måste du köpa dom också!), det var riktigt härligt att vara ute i går för värmen låg på 14 grader och det kändes som en riktig vårkväll.

I dag ska nog jag o malin ta en sväng på stan efter jobbet och sen blir det nog mys framför tv.n.

Hoppas ni mår bra, vad ska ni göra en fredag som denna? ♥

Smink tips.

Här kommer några av mina favoriter.


Tygskor

I går inhandlade jag mina efterlängtade tygskor :)

 

Precis som converse förutom märket , 299:- som hittat :)

Vår i underbar göteborg

Solen lyser och jag är otroligt glad! Ska verkligen ta vara på dom sista dagarna i göteborg, börjar med att inhandla skor och tvätta haha, nejdå det är trevligt trots allt :) Ska vandra ner mot norstan med musik i öronen, varför glömde jag solglasögonen! Men i morgon har vi bestämt oss här på kontoret för att köra på vårjackan o solglasögonen. jippiii.. :)

Hur ser erat väder ut? ♥


2010-03-24

Godmorgon mina vänner.

Jag har insett hur mycket ett telefonsamtal kan få mig på bra humör eller få hela dagen att vända, jag pratade i går med mina två favoriter hemifrån Maria & Amanda. Jag saknar er väldigt mycket!

I dag blir det en lugn dag på Avenyn, jag och malin ska ut och sälja in lite material hos varje företag och det kommer nog ta hela dagen faktiskt. Vi ska först ner till Södra vägen, sen får vi se.

Blev inga tygskor i går, dom var tyvärr slut, men ska inhandla dom på vägen hem i dag, ska nog även försöka tvätta lite, behöver det!

hoppas ni har det bra, tack för att ni finns.
Puss & kram ♥

Invigning

Nu ska jag snart på invigning av sjöbaren här på avenyn, blir lite buffe och dryck med kollegorna.
Vilken tur att solen är tillbaka, ska inhandla ett par tygskor på vägen hem.

Ha det så bra.
Puss ♥

Trött

Klockan stod på 06.45 i dag för jag skulle på trängselskratts information vid 8.00. så jag mötte upp malin i brunnsparken och sen gick vi vidare till palace. Nu ska jag jobba på lite här men vi hörs sen. 

Puss♥

Favorit blogg

Jag har en favorit blogg som jag följer dagligen.
Mycket bilder , starka texter , mycket skratt, en entreprenör.

Michaela Forni


När saknaden tränger sig på.

Jag saknar min syster ♥

Stockholm 20-21 mars 2010

Nu tänkte jag försöka sammanfatta mig helg som jag har tillbringat i Stockholm.


Jag tog tåget som gick från Göteborg C klockan 08.02 och kom fram till Stockholm vid 12.53. Vi hade bestämt oss för att mötas upp vid ringen inne i centralstationen så jag begav mig dit och då möttes jag av Josefin och sedan inom en kvart kom resten av gänget, Paulina, Amanda & Malin. När vi var fulländade så begav vi oss till vårt hotell, checkade in och lämnade rummen för en sväng på stan.
Vi hittade ett mysigt ställe ”backpackers café” för en mysig och väldigt enkel lunch/fika. Vissa av oss hade inte rätta kläderna för kvällens bravader, så vi tog oss en titt på drottninggatan och sen var det snabbt tillbaka till hotellet för en uppiffning. Vi intog toaletten där vi sminkade oss medans vi lyssnade på musik och skålade för Amanda med vin i plastmuggar, kunde inte varit bättre. 


Vid halv 6 begav vi oss mot tunnelbanan och mot Göta lejon, vi hade vår riktlinje mot en mysig restaurang innan Grease och vi hittade en mysig precis granne med Göta lejon. Där avnjöt vi en god middag och ett glas vin.

Vid 19.30 började Grease och vi kom till salongen någon minut innan föreställningen skulle börja, och såklart var vi sist (nästan). Hela showen var hur bra som helst och vi var alla helnöjda efteråt.


Vi begav oss sedan mot t-centralen för att möta upp vår underbar vän Emma, hon skulle visa oss något bra ställe där vi kunde lyssna på bra musik och dricka billigt. Vi tog oss med Stureplan och hamnade på ett ställe lite avsides som hette Oxid (om jag minns rätt), där drack vi goda drinkar, lyssnade på bra musik och skrattade en hel del. När det började komma för mycket folk och klockan rusade i väg bestämde vi oss för att ta oss mot vårt hotell . Med ont i fötterna och en aning frusna hittade vi hem till hotellet och avslutade kvällen med en dusch och somnade sedan fort.


Vi skulle dagen efter vara ute från hotellet vid 10.00 så vi bestämde oss för att samlas upp på hotellets toalett vid 09.30, där vi fixade oss för att göra vår sista dag i Stockholms stad.  Vi gick runt på drottninggatan för att hitta ett bra ställe att käka frukost på, efter många om och men hittade vi stället ”sthlm: kaffe med mjölk” där vi åt en god brunch och planerade vår dag. Eftersom det nu hade börjat snöa bestämde vi oss för att hitta på något roligare att göra, så vi kom på den perfekta idén med Cosmonova, och efter några samtal så var biljetterna bokade till Depp Sea.


Godis sugna och taggade på Deep Sea begav vi oss mot en underbar godisbutik och sedan tog vi tunnelbanan mot Mölby centrum. Vi fick med student rabatt riktigt bra pris så vi var helnöjda. 45 minuter av fantastisk tid på Cosmonova, vi var alla lyriska efteråt och helnöjd.  


Vi begav oss sedan mot t-centralen för nu skulle Josefin åka hem, klockan var då 15.45 och vi andra hade en till två timmar kvar tills vårt tåg/buss gick hem.

En efter en blev tågen inställda och jag blev mer nervös att mitt också skulle bli det, men jag kom i väg och lyssnade på musik hela vägen till Göteborg, var hemma vid halv 11 och avslutade kvällen med lite prat med Anna och sen blev det sängen.


Tjejer, Jag vill tacka er för en helt fantastisk helg, ni har gett mig ny energi och jag är lycklig som har er som vänner.  Tack för att ni tog er tid och gjorde denna helg till ett evigt minne. Jag älskar er.

(bilder kommer kanske i kväll)


Stockholm

Jag har nog aldrig haft en sån stor längtan att åka till stockholm, men den största anledningen till min längtan är att jag ska få träffa världens härligast människor. Jag kommer nämligen tillbringa lördag och söndag tillsammans med Josefin, Amanda, Malin & Paulina!!

Vi har styrt upp helgen med hotellnattning, Grease och en massa skoj!
Jag längtar tills jag spricker.

Mitt tåg går vid 08.02 i morgon, och är i Stockholm vid 13.00 typ.

Ett stort tack till min härliga praktikantvän här på Avenyn, Malin, för att jag får låna hennes väska till stockholm. ♥

negativitet - positivitet

I går kom en liten våg över mig med många negativa tankar och mycket en stor saknad hemifrån. det är mycket som händer just nu runt om mig, men jag styrde upp allt efter praktiken med några samtal för att få tillbaka min positiva känsla, så började med att ringa Maria, sen mamma o pappa och sen pratade jag med Josefine, så min dag slutade med positiva tankar och nu kör jag på som vanligt igen.

Bästa vän, vart vi än i världen är så har vi alltid varandra. jag tror på dig!

Grattis Josefine

18 mars 1988 föddes en fantastisk varelse vid namn Josefine Morelius. Det tog närmare 20 år innan jag fick chansen att träffa henne, vi båda sökte in vid rätt år och rätt tillfälle till entreprenörskolan i leksand och tänk det måste varit ödet, för jag har nämligen träffat min Soulmate.


I dag fyller hon 22 år och det är väldigt tråkigt att jag inte kan närvara och gratulera min vän men jag önskar henne världens bästa födelsedag.


Josefine är den person som går runt med ett leende på läpparna dagligen, hon är full med skratt och liv, så ni förstår nog vart min energi kommer ifrån. Josefine är även den person man kan sitta ner med och prata om allt mellan himmel och jord, hon lyssnar och ger mig tips på vägen.
Josefine har även den förmågan att få mig att känna mig trygg, hon är en vän jag ringer när jag känner mig ensam och behövd.  Det finns så mycket att säga om Josefine, egentligen borde jag inte skriva det här utan berätta allt detta för henne, men jag tror att hon har fått den känslan av mig att jag verkligen vill ha henne som vän, för det vill jag, genom hela livet. När jag hittat vänner som jag vet har den kvalitén att bygga en lång vänskaps relation med, då släpper jag dem aldrig.


Josefine, Ha världens bästa födelsedag. Jag älskar dig.


Kommentera gärna

Kan inte ni skriva det vackraste ordet ni vet på Svenska?

God eftermiddag

Gud vad fort dagen går, sitter och slippar lite på en enkät för medlemsavgifterna, gjorde nyss ett avbrott med lite samtal till medlemar, så här rullar det på för fullt.

Händer faktiskt inte mycket mer än praktik, umgänge med sambosarna. men jag trivs.
PUSS ♥


Shoes.

Har länge spanat in dessa skönheter.. men aldrig riktigt tagit tag i att köpa dom men i lördags var det riktigt nära, men insåg att min ekonomi inte höll, så finns dom kvar den 25, köper jag dem direkt. Puss på dom! (mycket snyggare in real life)


Då var det lunch

Har precis ätit en utsökt biff med potatismos och god sås till det, jag och malin är riktigt duktiga i köket må jag säga. Jag är som sagt tillbaka på avenyn, kom hit vid kvart i nio i morse och det känns riktigt skönt med en ny vecka som sedan bjuder min helg på fantastisk resa till stockholm, saknar mina flickor så det ska bli roligt att träffa dem igen, då kommer jag garanterat tillbaka till göteborg med engerin högt upp..

I dag efter praktiken blir det lite inhandling i kylskåpet och sedan får vi se vad jag hittar på.

Hoppas ni har en otroligt bra måndag..
Jag ska nu ta och lyssna på Anna Bergendahl - This is my life.
Vilken fantastisk låt.

Jag hade rätt.

Ja, Anna Bergendahl vann i går och jag blev väldigt lycklig, den låten är riktigt fin och texten har ett bra budskap :) Josefine ringde mig precis när Anna vann och firade med mig haha.

Blev utgång i går på gretas, riktigt roligt!
Bilder kommer senare.

vi är på g..


jag och favorit malin :)) vi e på geee..... vi är laddade... vi är klara..... :) PUSSSSS

Melodifestivalen

I kväll blir det att självfallet se melodifestivalen och dricka lite vin :) Sen hoppas jag på utgång på gretas, men jag tror vi har bestämt det, så det blir nog så ska ni se :) Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, kanske min kavaj jag tänkte ha nästa helg, men den kanske åker på i kväll eller en annan blommig klänning, känns  som det är för tidigt med den, men den är himlans fin, så vi får helt enkelt se :) hur ser era planer ut för kvällen?

Jag hejar lätt på Anna Bergendahl i kväll .. Låt henne vinna!

Fredagsmys

Tänk att i dag är det fredag och jag är väldigt glad för det, solen börjar komma fram och man känner såhär efter lunch att det bara är några timmar kvar innan man kliver ut från kontoret och får lite ledigt.

Efter praktiken ska jag inhandla lite vin och kolla lite i butiker, ska se om jag hittar något nytt till morgon dagen då vi troligtvis ska ut på gretas och fira med schlager :)
Vad ska ni göra i helgen?


Vänskapligt

När man är så här långt ifrån de personer man håller kär så inser man för varje dag hur mycket man uppskattar dem och hur stor inverkan de har på ens vardag. Jag är en person som sätter vänskap högt upp på listan, ibland nästa för högt upp för mitt eget bästa.

Jag har även genom dessa två under min utbildning i leksand haft chansen att både träffat fantastiska vänner och samtidigt insett vilka som jag värdesätter från min hemort. Jag är lyckligt lottad som stött på människor som gett mig så mycket kärlek och inspiration, något alla skulle behöva känna på och uppleva.

Det jag vill komma fram till är att jag uppskattar vänner som kan ge och ta och dela med sig av sig själv och som vill utveckla en långvarig vänskap, för vänskap för mig är något oersättligt. ♥

Redan torsdag?

Ja tänka sig det, i dag är det redan torsdag och jag blir allt lyckligare ju närmare helgen kommer. Inte bara för att man ska få lite ledigt utan även att det börjar närma sig 2 april. Nästa helg åker jag till stockholm och möter upp mina kära vänner där och kommer få ha en riktig bra helg med grease, utgång och massor med kärlek.

I går var jag och anna och traskade runt, runt hela hjalmarbrantingsplatsen typ, vårt mål var siba, hornbach och köpa kattsand, vi skulle såklart ta genvägar, men vi gjorde dom till omvägar haha. me vi nådde våra mål och jag handlade in det första till mina smycken på ett byggvaruhus.. vad kan detta resultera i, ja det kan ni läsa om senare när jag släpper det för er :)

Jag vill bara säga att jag tänker på er .. :) ♥

Jag saknar er



Jag saknar er underbar klass.
Det är ni som har gjort mina (snart) två år på entprenörskolan helt fantastiska.

Onsdag

God morgon mina vänner.

I dag erbjuder göteborg en ganska tråkig och grå dag, men det känns som solen kan komma utan för molnen senare, vi får hoppas. Tyvärr har jag mått illa några dagar nu, kan vara något som heter järnbrist, men jag vet inte. Tror att jag mår lite bättre i dag, vi får helt enkelt se senare.

Det händer förövrigt inte så mycket mer än praktik här i staden under veckorna, men det är helt okej, dagarna rullar på och snart förblir det helg igen. Då blir det lite melodifestival och party på det. Ska bli himlans skoj.

Hoppas ni har det bra.
har ingen direkt motivation och skriva här, men jag gör det för er skull.
PUSS ♥

25 dagar

Jag räknar ner.

Tänk för det gör jag verkligen, jag har nog aldrig längtat hem så mycket som jag gör just vid denna period. men det kan nog bero på att jag inte hunnit varit hemma så mycket detta år. Men det gör det lättare här nere tack vare att bo med Anna Mikaela och Malin, dom är riktigt bra!

I helgen så var vi till frölundatorg och shoppade lite och sedan blev det melodifestivalen. Vi gjorde även egen gjord nyttig glass på bär och kestella, (tror jag det heter) men den fick vi äta på söndagen. men god var den hihi.
Sen i går söndag, så städade jag och malin vårt rum och sen gjorde iallafall inte jag mer nytta den dagen.

Är tillbaka på avenyn nu, så nu ska jag jobba på lite.
Vi hörs sen.

PUSS♥

God morgon

Jag har blivit en morgonpigg människa och det är hur skönt som helst, vaknade halv åtta och var riktigt pigg men somnade om efter en stund och vaknade vid halv 10. Så nu hinner man med en hel lördag, ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig. Senare ska vi till frölunda torg och shoppa lite. Sen får vi se vad lördagen har att erbjuda, melodifestivalen i kväll.. sen får vi se :)

Ha en fantastisk dag. 
Här är det underbar sol! ♥

Efterlängtade fredag.

Nu är det äntligen fredag och solen lyser men det var kyligt ute i morse, typiskt när man hoppas att man ska mötas av något varmt haha. Vaknade i morse av att grannen spelade radio på högsta volym, kändes som han var i samma lägenhet som oss, men men det var bara att stiga upp för klockan skulle ändå ringa snart.

Har faktiskt inga planer inför helgen alls, vi tar det lite som det kommer, hade tänkt att gå på Alice i underlandet i 3D men det var total slut så det kanske får bli nästa helg :)

Hoppas att ni har en fantastisk fredag.
Jag tänker på er. ♥


Tjejer.



HAHA, vilken charmig bild på oss men jag ville bara säga att jag längtar till den 20 :)
(Palle skulle också varit med i bilden, men detta är till henne också) ♥

Music.

Bjuder på min favorit låt just nu :)


Torsdag

Herregud, jag hade glömt att ställa klockan i morse, men kvick som jag var vaknade jag halv åtta, skulle åka med spårvagen tjugo i åtta. men snälla Hanna ställde upp för mig, så jag kunde ta mig till kontoret vid kvart över åtta.

Nu ska jag springa ut på stan med Malin och göra lite ärende, på med solglasögonen. :)


Sänder lite kärlek

Vill sända lite kärlek till världens bästa familj, jag saknar er, men vi ses den 2 april :) ♥


Onsdag

Det är redan onsdag, veckan går riktigt fort och det gillar vi :) , snart ska jag åka med tjejerna på kontoret till uddevalla och gå på träff med alla centrumutvecklare här omkring, ska vara under hela dagen. Så det blir nog riktigt spännande och roligt.

Nu ska vi i väg, hörs mer sedan.
Puss <3

God morgon

I dag är jag tidigt uppe, har varit på aveyn sedan åtta i morse. Det var inte det lättaste o komma upp ur sängen när man har en malin sovandes bredvid som minst kan sova en timme längre än mig haha. Men jag klarade det, så det får man vara stolt över. I eftermiddag ska jag och malin ta en fika för det är nämligen hennes födelsedag i dag, Så jätte många hjärtliga kramar till henne :) , innan det ska jag hinna med en dag på avenyn. Så vi hörs senare mina vänner.

Jag saknar alla där hemma, men det är bara 4,5 vecka kvar!
PUSS ♥