julstämmning

image320


jag ska ta tag i julstämmningen tänkte jag , jag gjorde om min blogg lite mer julig , får se om jag kan fixa den ännu mer julig , :)) sedan ska jag även ta tag i mitt rum efter helgen, eller kanske på söndag, inhandla glitter och fina ljus så ska jag pynta mitt rum, annars får jag NO jul feelings . haha .

nu är jag typ klar för kvällen, men jag känner mig inge party , så det blev bara ett par svarta byxor , en svart röd tröjja Och min döskalle scharf :)

ha en bra kväll .
PUSS .

Fredag , med stort F !

n a g e l a c k i mitt hjärta .


jag har precis duschat och kollat på våra bästa år , och även hunnit måla mina naglar med mitt nya nagelack , brunt som glittrar .

i k v ä l l har jag blivit bjuden på middag hos tanja , så jag ska dit runt sju . . vi ska äta lite gott , dricka lite och sedan blir det även en titt på saikmatchen, om vädret tillåter . sen får vi se hur kvällen slutar , jag har bestämt mig för att inte alls lägga ut mycket pengar denna månad , för jag vill spara lite , köpa extra fina julklappar åt mamma o pappa i år , så mycket som dom ställt u p p

j a g s k a h a j u l m y s m e d s a n d r a . .
jag tänkte att jag skulle dra dit den 21 och sova över hos henne,
och bara ha det bra med henne , jag tror jag behöver det!

nu ska jag ta och göra mig i ordning , besöka systemet för att inhandla någon cider
och sedan bär det av till tanja runt sju i kväll .

ha det bäst mina vänner .
PUSS .


[ jag är glad att du finns ]

God kväll mina vänner

jag är väldigt dålig på att uppdatera .

fast just nu känns det som allt eller inget snurrar runt i mitt huvud och jag vet inte hur jag ska vara i vissa situationer , jag vill kunna ta beslut som inte ska få mig att ångra något efter det , eller känna skuldkänslor bara för jag gör som jag själv tycker är rätt . Det är svårt att ta sånna beslut när man själv mår dåligt av att se andra inte acceptera att jag vill göra just så eller ja . jag vet inte hur jag ska förklara det , men det ska nog lösa sig . jag ska försöka jobba på att själv inte bli besviken i andras beslut , och jag vill att andra ska acceptera mina .
jag räcker inte till överallt .


jag måste även skriva att jag saknar sandra !
vi måste verkligen ses snart gumman <3

även vill jag påpeka att jag älskar min syster över allt annat .
det finns ingen i hela världen som skulle kunna ta hennes plats . .


och förlåt om jag inte räcker till överallt , jag är bara en person med tusen frågor i mitt huvud
men  jag försöker göra så gott jag kan . . ibland orkar jag bara inte med . .

min dag

-  husvisning
- skola
- fika med emma :*

så set min dag ut just nu . :))

nu ska jag ta och äta frukost , uppdaterar senare i kväll .

PUSS !

hello .

dåligt på att uppdatera . . .

Måndag : jag umgicks med carro , och vi myste i hop oss i hennes soffa och kollade på gamla julkalendrar som vi alltid kollade på förut . haha , sedan drog jag o hämtade upp maria o dom andra . så jag maria o syster åkte hem till oss och gjorde mat med pappa . sen badade vi diva och gjorde ansiktsmaskar och så dära . det var allmänt mysigt . sedan drog jag och sova hos maria , kollade på film och myste ner oss med varsitt täcke och sen somnade vi runt fyra . . :)

Tisdag: vaknade runt två i dag , gick upp och kollade på tv och sedan medans maria sov , duschade jag o fixade mig , sen vaknade hon och vi drog nästan direkt till bussen och mötte lina timo o ullrika på den. vi åkte till gävle och gick och kollade och åt god mat . sedan mötte vi på linn och tanja . och vi åkte med dom hem , sen kollade jag o maria på ugly betty och DH .. :))

och nu är jag hemma :)

<3

jag o carro .

Duktiga , otroligt duktigaa .

kom nyss hem från carro , vi har gjort våra uppgift , och vi hade inte mycket underlag men vi skrev den på 2 sidor och det va jäkligt bra tycker jag :))
sen satt vi och snackade med ankan och sådära , de va mysigt :))

jag o carro bestämde oss för att skita i skolan i morgon , och plugga hemma .
+ kolla på våra bästa år .
+ mysteriet på greveholm eller pelle svanslös (jul-kalendrarna)
ÅH DOM ÄR MYS PÅ HÖGSTA NIVÅÅÅ !!!

nu ska jag kila till maria, så fort hon ringer o hämta mina grejor ,
behöver faktiskt mina skor hahaha .
 
PUSS !

min kväll .

taxi med tanja hem , hem till sängen :*

jag drog i dag till maria runt fem , började göra oss i ordning och tanja kom vid sex ungefär , och vi fixade håret och hade det allmänt mysigt , med bra musik . gosade även med älskade diva mellanåt , åh vad jag älskar den hunden ! . sedan träffade vi ullis och drog till hennes vän daniles kompis .. minns inte namnet, men där var det typ 30 + och så dära , men man har alltid trevligt med brudarna . så vi tog massa knasiga kort och snckade en massa och ha det bra och drack en aning .

sedan tog vi taxi ner på stan och det som är så bra är allt det alltid är en som betalar , och den begär aldrig pengar av en haha , de är bra md att åka stor taxi . när vi kom fram skulle jag gå in med tanja o danne men då ringer matilda så jag drar och möter henne , sedan går vi in och handlar goda drinkar och sitter och snackar med dom andra och har det otroligt bra , riktigt trevligt att hon var med , hon gjorde kvällen speciell . TACK matilda :*

sen dansade vi vidare kväll och drack goda drinkar ,
så nu åkte jag hem med tanja i taxin , och en otoligt trevlig taxi chaffis . :))

så nu ska jag sova :)
bilder kommer antingen här eller på : Http//:smileforlif3.bilddagboken.se . :)))

PUSSS på er , speciellt ni tjejer !

/ en lagomt full sara .

keep smiling .

Lördag , fest i kväll .

i dag vaknade jag runt halv elva och klädde på mig och sedan åkte jag och hämtade upp maria , som skulle jobba , så jag skjusade in henne till valbo och sedan tog jag en titt i butikerna och köpte på systemet . jag hittade en klänning som jag blev kär i , men som jag inte köpte , och det ångrade jag . .

sedan åkte jag hem och träffade mamma o pappa utanför johan o maria , så jag gick upp till deras lägenhet och smög mig in medans johan sova , för jag har ju egen nykel där , så jag lämnade bilnycklen och marias cider där , och när jag skulle gå , så märkde jag att jag hade tipsie med mig , HAHA . hon hade smitit ut och stod på fel sida , på min sida när jag skulle låsa, de va roligt haha .

sen så åkte jag med mamma o pappa och handlade , sen tog jag med mig pappa till valbo och köpte den dära klänningen, kunde verkligen inte hålla mig hahaha . så jag ska ha den i kväll :)) .. sedan letade jag efter benvärmare i HELA valbo , fanns ingenstans . . men ska kanske låna carros senare :)) . sen åkte vi till åhlens och inhandlade en julgran , (plast) som vi ska ha i vardagsrummet på julen .

och nu har jag ätit och duschat , ska till maria om en timme och göra i ordning oss .
Så det blir jag ullis o maria i kväll , vi skulle till någon danne först och sedan till någon annelie ,
de blir säkert bra , hoppas det är några roliga personer ute :))

PUSS på er :*
<3
<3

Fredag .

fredag , en vanlig fredag .

i dag åkte jag in till gävle / valbo med maria ankan och emma, där shoppade jag vantar och ett par örhängen , okej inte alls ovanligt att det blir örhängen , men jag har det i stället för andra tex har skor. haha . sedan åkte vi hem mot sandviken och inhandlade lite gott inför kvällen , sedan skjusade jag hem alla och jag och emma hämtade upp syster hos evelina, och vi åkte och käkade.
Sedan besökte vi Ica Maxi en sväng och inhandlade lite till , och sen åkte vi och plockade upp ankan och sen begav vi oss vidare till maria och johan, där vi har kollat på idol och fredag hela veckan. helt seriöst tycker jag juryn beter sig sjukt jävla dåligt , man kan på bra sätt säga att man inte gillar en person , men att trycka ner personen så långt det går , det är inte ens närheten av respekt . . aja . haha .

sedan kollade vi på lite klipp på you tube och johan är förälskad i paul potts framträande i america got talent , eller vad det heter , och han försöka härma honom , tror inte jag skrattat så gott på bra länge alltså haha .
sen bestämde sig maria för att gå ut på stan o cheka läget med ullis och tanja , så jag skjusade hem emma , och hämtade dom andra och sedan åkte jag o ankan o emma hem hit , och jag och ankan har kollat på svensson, svensson och något annat myskoprgram haha , sedan hämtade vi ullis och tanja på stan , maria stannade såklart kvar . hahaha . .

så nu är jag hemma , och nu ska jag ta och sova , ska skjusa maria till jobbet vid halv 12 , för jag har lånat johans bil :)) haha .

PUSS sålänge :*


fasaden är krossad .

"jag tror inte du mår någe bra"

. . . syns det så väl , jag trodde jag kunde sätta upp min fasad , men till och med min pappa sa det i dag när jag blev irriterad på min dator . .  och han har inget mer än rätt , fast det vågar jag inte säga . .


snart ska jag skjusa pappa till jobbet , sedan blir det valbo med emma o maria , så ska vi kanske träffa ankan där inne sedan :) nej nu måste jag ta och fixa mig , för jag känner mig en anning stressad , ska vara klar nu egentligen . .  aja :)

PUSS .
<3

sova ?

jag skulle gå och lägga mig tidigt i kväll , se så bra det gick . här sitter jag uppe och snackar med ankan och lyssnar på "om du lämnade mig " och det gör inte så mycket att jag inte kommit i säng än , för det är rätt mysigt när man har tidningsbilen rulla förbi utan för fönstret och snacka lite med min vän ankan . haha :)))

<3

aldrig ska jag släppa din hand .

En tankeställare .

bara för jag har tappat greppet om mig själv , och tappat bort vad jag vill , vem jag är och så vidare . är det meningen att man ska förlora personer på den vägen , utifall vill jag stanna nu och spola tillbaka och vara den sara jag var . För nu vet jag inte om jag vågar ta några fler steg , jag är för rädd för att förlora , förlora någon jag verkligen älskar av hela mitt hjärta . . 
jag vet , eller jag måste se till att vi fortsätter vara varandras , jag kan inte leva vidare annars . .

En del bra saker finns också .

jag känner en lättnad att jag är på väg att hitta mig själv , och jag vet vad jag vill göra med mitt liv , jag vet bara inte hur jag ska gå till vägen ännu , men det finns en glöd inom mig som jag ska hålla uppe tills jag nått mitt mål .
jag kommer fortfarande vara den gamla Sara , men med annorlunda tankar om livet och vad man ska värdesätta . även en hel del andra saker kan / kommer att ändras , förutom min personlighet . jag kommer fortfarande vara den sara:n , samtidigt som jag insett att det jag behöver stå på mig mer och visa att jag inte kan köras över allt för lätt.

jag saknar den tryggheten jag hade med er girls .
det kommer alltid fattas inom mig .
malin & emma , ta åt er . . jag saknar er . .

baby !

I want you to need me

Cuz I need you more that you could know

<3

jag behövde denna dag .

Film mys & jensas sallad .

jag drog till maria efter jag hade hämtat min syster och allt sånt dära , drog dit runt fem ungefär . vi satt och snackade och gjorde några ärende på stan och sedan bestämde vi oss för att köpa jensas salladen , och det är en sallad man inte tackar nej till i första taget . sedan drog vi hem till henne och myste framför tvn och kollade på lite väskor och skor vi kanske ska inhandla , men just nu ser min ekonomi inte så värst bra ut . men det kommer lösa sig någon gång hoppas jag haha .

sedan kollade vi på super sugen , men jag hann tyvärr inte kolla klart för jag skulle hämta syrran och pappa , men det var verkligen en sjuk film och jag och maria skrattade som fan , speciellt när " han fick börja sjunga mitt i en fest " hahahaha . herregud . .

så nu sitter jag här och lyssnar på musik och har precis skickat ett mail till min lärare som jag har tidigt i morgon oxh sjukanmält mig så jag skippar hela dagen , för det känns konstigt om jag går på historian haha .

så nu ska jag ta och slappa lite här och sedan blir det sängdags , rätt tidigt får jag tro :)

ha det så himla bra alla där ute :*
PUSS !


prov .

Jag har precis haft prov i programhantering och det gick som det skulle , kom på att jag gjort ett fel i efterhand men det ska jag se till o fixa med läraren :)) , jag och carro ska ha redovisning på it grejs i morgon , har inte ens gjort klart det och det börjar bli panik för det ska skickas in i dag . . haha
vi måste fan skriva något babe !

aja , snart ska jag kila o städaaa :))



över .

jag är verkligen helt slut .

haha , tänk förut klarade man lätt av en hel skoldag mellan 8.00 till 16.00 , i dag känner jag mej helt slut efter en sådan dag , men det har ändå varit en rolig och lärorik lektion , och min grupp va bäst , haha . och tänk vad man kan bli trött på några få personer som verkligen ska ha svar på allt , oj oj , ^^ , tror jag har en bloggläsare som håller med om det i alla fall hahaha .
men det är skönt att man gjort klart världskrigen på en lektion, behöver man inte tänka mer på det .

lunchen var bra , jag var och åt med matilda carro o amanda på american take away , och det var riktigt gott , :)
så nu är man mätt än , så nu ska jag ta och se vad som händer , ska i alla fall plugga en del till mitt dataprov , jag säger i allafall det , hoppas det blir av haha . sedan ska jag se på greys i kväll och mysa i min säng , och lite sömn skulle absolut inte skadda , eller varför inte en trevlig konversation på msn som livar upp stämmningen :))

ha de bra alla .
jag saknar dig .
PUSS !


sömn ?

bra gjort sara .

jag kollade senast på klockan vid 02.30 . och jag skulle upp 06,30 , så jag har vel sovit runt 3-4 timmar i natt , men jag har mig själv att skylla , skulle pluggat hela dagen , men började läsa igenom det runt ett , när sex and the city och två och en halv män var slut . fan jag kan inte missa det , det som är så bra . men aja , i dag har jag en lång dag i skolan , börjar nu vid 8.00 och går ända fram till 16.00 , vi ska ha föreläsning , och jobba med massa uppgifter, det kan bli roligt faktiskt , vår grupp är rätt bra .. :) så nu ska jag ta och käka lite frulle , sen bär det av till skolan .

ha det bra buddys :*

PUSS !

. .

jag hoppas på stockholm

nyår 2007 <3

till dig .

hur lätt är det att ha en vänskap som är som våran?

jag visste att detta skulle hända , jag verkligen visst det .
och jag blev inte förvånad när det hände , att du skulle välja en person före någon annan som alltid varit med i ditt liv , så länge du visste vad vänskap var i alla fall .
jag blir verkligen less när du skyller i från dig att allt är mitt fel , när jag gett dig så mycket , ögon på vänskap tilexpempel . kommer du ens i håg att jag var den person som var din vän när alla andra inte var det . jag struntade fullständigt i vad folk tyckte om dig , och gav dig en chans att visa vem du var , jag stod på mig och sa " detta är min bästa vän " , när alla andra så " hur fan kan du vara kompis med henne " , jag bröt till och med vänskaphjärta med dig , medans andra sa " hon är äcklig , hur kan du ? " . jag struntade i det , jag gav dig verkligen en chans , och både genom mig och dig själv skapade vi vänskaper omkring oss . vi umgicks varje dag , varje helg , du sov alltid hos mig och vi gjorde allt tillsammans, men var jag för bilnd att se att du skulle strunta i mig så fort någon viktigare kom in i ditt liv, eller har du gjort ett misstag att välja honom för mig ? , jag vill ha svar och kan ge dig en ny chans , men då måste du ge mitt nya liv en chans , jag har funnit nya vänskaper i mitt liv som jag mår bra av , är jag inte värd att ha dom kvar bara för din skull ? men varför skulle jag göra det , när jag vet vad du gjort mot mig .
vi har gjort allt tillsammans , det var du och jag , och även carro , men carro vill vara min vän trots jag skaffat nya vänskaper , och jag vet med mitt hjärta att jag borde ge dig mer tid carro , men förlåt , detär som det är nu , gjort är gjort , men jag känner en viss trygghet hos dig som ingen annan  !
men jag vet inte hur det ska bli mellan oss två , kommer våran vänskap ta slut här , just nu känns det inte som det kvittar , för jag vet inte hur mycket du vill ha mig som vän , jag vill vara din vän , men jag vet helt ärligt inte hur det ska bli längre . jag hoppas det kan ordna sig på något vis , för jag vill kunna se tillbaka om några år och säga , "tänk hur fin vänskap vi hade , och vi som nästa förlorade varandra helt , fortfarande är vänner nu " . .  men jag tror verkligen inte att det kommer vara så , inte som det är just nu . men jag vill att du ska veta att du var en av mina absolut bästa vänner , och du kommer alltid betyda något extra . . förlåt , men jag vet inte vad mer jag kan säga , du har gjort mig ledsen när du valt bort mig , precis som jag själv valt bort dig med tiden . . 

jag kommer alltid minnas dagarna när det var du och jag varje dag .

förlåt .

/ sara .

min dag .

image316

just nu sitter jag och kollar på våra bästa år , herregud vad man blir fast i det direkt , haha , man det är fan ett bra program samtdigt som det är as dåligt haha . men det är en bra början på eftermiddagen .

i går kväll blev det mat och film med maria johan timo och ullrika . det var hel mys , och vi drack även julmust och glögg , :) sedan vid ett åkte jag hem , skjusade hem timo sen åkte jag och hämtade pappa . som slutade jobbet precis. 

i dag har jag planerat in en hel dag bara för att vara hemma , jag tror det kommer bli så i alla fall, måste ju plugga och så , så det är vel dags att göra det haha . sedan tror jag att jag ska spela the sims eller kolla på någon film.
vi får helt enkelt se vad som händer , men jag blir nog bara hemma :)

nej nu ska jag fortsätta se på våra bästa år .
och sedan göra någon slags mat .

PUSS .

Måndag.

image315
[en fin bild jag hittade på carro dator , underbara kallbadhuset i varberg, saknar det verkligen, minnen för livet med dig carro ]

just nu sitter jag hemma hos carro , jag kom precis hit, ska ta tag i lite plugg och sådära .
kom nyss från gävle , va där och åt med maria , det är så himla gott med pastan där . ojoj .
sedan när vi skulle åka hem vart det stopp på motorvägen , så man fick åka i 20-30 en bra bit,
sjukt drygt men så är det haha .
sedan köpte jag även ett par skor för 50 spänn , ett par lila, så himla fina och dom ska jag ha nästa gång
jag går ut , när nu det blir . :)

så nu ska jag umgås med carro och sedan lite senare till kvällen ska jag hem till maria och johan
och äta mat och kolla på film , sen ska jag hämta pappa på jobbet vid 1 , så jag kommer inte skriva något
mer i dag , troligtvis kanske msn senare i kväll , vi får se hur trött man är :)

Jag älskar er .
PUSS !

honey .

man måste tro på sig själv i denna hårda värld !

jag tror på dig , åt dig sålänge <3

Ord .

min dag blev lite som jag hade planerat den , vi betalade kryssningen och jag hängde med emma och oskar . sedan tog även jag och emma en promenad ,det var faktiskt skönt .

" du är min bäbis "
" du är min stjärna"
" det här är min absolut bästa vän i hela världen"
" hon ställer jämt upp , ringer man 5 på morgonen så ställer hon upp"
" du är så himla vacker"
" du är verkligen bäst "


jag kan inget annat än se på min bästa vän med tårfyllda ögon och ett stort leende när såna hära ord kommer ur hennes mun , jag förstår verkligen mer o mer för varje dag att jag betyder något speciellt för dig .
jag har alltid varit varit på vakt för att inte låta dig betyda för mycket för mig , för om jag inte gjorde det för dig . men jag har aldrig trott att jag skulle uppleva sån här fin vänskap , att jag skulle kunna känna med mina egna händer på vårt starka band. det har aldrig någonsin funnits en sån person som fått mig att inse att jag är vacker , att jag är behövde för denna värld , inte på samma sätt som hon får mig se på mig med såna ögon .
samtidigt som det finns saker man behöver jobba med hos sig själva som den andra får en att inse , det är inte många jag kan vara lika öppen emot och som KAN ta till sig , men det kan hon .
hon kan höra på min röst hur jag mår , hon kan se innanför min fasad när jag mår dåligt , hon bara vet av en känsla , precis som jag ser på henne . och hon viker aldrig undan när man försöker prata, utan hon stannar alltid kvar när tårarna rinner och när orden satt sitt stop i halsgropen . Jag har hittat min bästa vän här i min värld . jag vet att vår vänskap kommer vara livslång , hon är en del av min familj , som jag är i henne . hon johan & diva + katterna är mitt andra hem , där jag känner trygghet precis som jag gör här hemma hos mig . jag kan se ut och vara som jag vill där , men ändå bli sedd för den jag är . Som johan sa till mig " om någon skulle hända dig , skulle jag komma och hämta dig direkt "  , ord som vämer hjärtat , såna ord man bara vet finns kvar där .
jag finner inga ord , men jag älskar att jag har er i mitt liv .
jag vill aldrig att det ska förändras .
livet ut .
det finns inget annat jag kan tro .

" mitt bästa rea fynd "
det är jag . <3

Jag älskar dig Maria Wilhelmsson .

förevigt vänskapligkärlek .

trötter .

trött trött trött .

image314

jag har precis vaknat och nu sitter jag och snackar med min kusin och vi sitter vid varsin dator och kollar lunar haha , men det som är mysigt med lunar är att man har gamla fina mail kvar och blogginlägg som är roliga att läsa haha . så jag vill nog inte ta bort den förän jag sparat såna dära extra fina saker . som är från speciella personer .

i dag ska jag träffa emma och hänga med oskar , seda ska nog jag och carro betala våran kryssning , känns som vi bara skjuter upp det , men vi gör det nog i dag :))

sen tycker jag att detta ska bli en slappdag och bara mys i sängen eller framför tvn :)
eller en kombination , titta på tv i sängen haha .

ha det så bra alla !

PUSS

Julgalan 2007

jag bestämde mig inte för att sitta vid datorn när jag kom hem i kväll, men som sagt jag satt mig ändå som ni kanske märker . :)
kom nyss hem från julgalan, som jag va där med carro och träffade även min maria .
jag hämtade upp carro runt sex , halv sju. vi kom vel till gävle vid kvart i sju kanske , så vi letade på våra platser och sedan kollade vi runt lite , och sådära .
sedan var det jerry williams som skulle uppträde och det var verkligen boring haha . så jag och carro orkade inte sitta på dom platserna vi satt så vi letade på några ledigare närmare scenen. sedan började julgalan och det var sjukt bra , jag fick verkligen gås hud när linda och sonja sjöng. tycker dom är som alla andra artiser men dom stod verkligen ut under denna julgala. sedan var såklart BOUNCE med , och dom är så bra , trots inte alvaro var med , tråkigt .  men det var faktiskt en bra julgala , och den får godkänt , inte mer , tyckte man kunde haft en längre och med lite mer låtar och fler artister hahah .
sedan drog vi och carro fick snacka lite snabbt med sonja , hon är gullig .
vi såg visst lite för mycket än vad vi borde set HAHAHAHAH . eller hur carro? ^^
sedan drog vi vidare där baren var och träffade på maria där och vi snackade lite med hennes jobba kompisar och sedan letade maria upp en fest i sandviken , så vi drog dit och nu åkte jag hem . emma skulle ha sovit här , men hon bangae , tråkigt .
men här sitter jag och emma o emelie ligger i emmas rum , mamma o pappa i deras och kusin oskar i vardagsrummet , här är det folkigt ,. haha . emma fastas . :(

nu ska jag sova .
PUSS !

vakna .

image311
nu har jag vaaaaknat , med min vän emma vid min sida .
åh jag drömde en bra dröm i natt , de va verkligen bra .. och snyggast var med , det var fint . hahaha

nu ska vi ta och äta frukost och sedan ska jag duscha och fixa mig inför i kväll, men innan det kanse jag ska se till och träffa carro för vi ska betala våran kryssning :))

min dator är stöd , så jag måste låna min systers för att lägga in en bild i mitt inlägg, hela datorn dampar så fort jag trycker på den knappen, så det är nog dags att rensa den :)

nej nu var der frukostbordet som kallade och jag skriver nog senare .

PUSS !



en vanlig dag .

skoldagen i dag var helt okej , vi satt och diskuterade och fick nya uppgifter vi ska göra .
jag och matilda var rätt säker på korsordet måste jag säga haha , och sedan skjusade hon hem mej och det var vädligt snällt gjort :)

sedan träffade jag emma o emma , vi åkte och skulle handla lite , då ringer maria så vi hämtade upp henne o ullis och for till stan och bolaget och handlade lite . sedan åkte vi och handla med maria .

och nu har jag ätit gooood sallad .
och nu blir det idol på tv :)
eller om en timme typ haha .


skriver kanske mer sen :* <33


tidigt .

usch vad jag gick upp tidigt i dag , haha . okej inget jämfört med carro men i alla falla. när man vet att man kan sova till tolv så lär man gå upp runt halv nio . men de va bara för vi skulle fixa biljetter billigare , och nu behövde vi bara betala 495 :- för två stycken i stället för 500 kr st till julgalan på lördag . :))

nu ska jag fixa mig , ska snart till skolan.
sedan blir det mys och idol med min emma !

PUSS alla .


Ankan o Carro , ha kul på julgalan i kväll ! <3

forever .

image310jag älskar verkligen detta armband .

i dag har jag varit i skolan , jobbat och sådära .sedan åkte jag till ankan vid fyra. Det var ett tag sen vi umgicks bara hon o jag , och det är alltid brabrabra . jag har saknat dig ju .
du är alltid mitt blåbär .

sedan snackade jag o carro om julgalan, som jag skrev i inlägget före , så ska vi dra på den på lördag kväll. ska kolla med arbetarbladet och sådära , så kanske vi får rabatt men annars bokade vi genom ticnet, så vi har i reserv i alla fall .

i morgon blir det skola och kolla upp biljetterna , och sedan blir det idol på kvällen med min babe emma :* <3


jag älskar dig .

bygger om .

Bygger om min blogg för tillfället :)

jag och carro ska på julgalan på Lördag på Lekerol arenan i gävle.
vi bestämde oss för ungefär en timme sen .
ÅH VAD ROLIGT ! <33

Torsdag .

image306 
min dator är bland det jobbigaste jag vet just nu , här sitter man och skriver ett jätte långt och fint inlägg och så ska man lägga upp en bild , så fastnar hela bilen och allt försvinner . tack för det .
jag vaknade vid 10 i dag , bestämde mig för att jag inte skulle sova bort dagen och ringa till carro och säga åt oss att vi borde ta tag i datakundskapen . så jag har nyss duschat och ska nu fixa mig , äta något och sedan hämta upp carro för att göra lite uppgifter.
senare i dag ska jag åka och jobba , och sedan ska jag träffa ankan :))

så .. PUSS sålänge !

plugg

i dag har jag varit effektiv .
runt 15.00 hämtade maria o johan upp mig , vi for och kollade på hus .
sedan var jag hemma vid 16.00 började med plugg , och har pluggat sedan dess kan man säga.
eller jag har haft besök av emma och vi har kollat på tv , och varit och handlat men annars så har det innebärt massa plugg, men nu är jag äntligen klar och det känns kanon bra .

nu ska jag prata klart med carro på msn , sen sooova .

PUSS !

tisdag .

jag och carro fick offra våran lediga dag i dag för att göra ett arbete .
så vi åkte till centralarkivet i morse vid 10 och fick i hop en del inforamtion som jag ska skriva rent snart . eller först hade jag tänkt ta och sova innan våra bästa år , sedan blir det att kolla på det . :)

PUSS sålänge .

Måndag .

min morgon började som jag och emma hade trott , vi sa till varandra att vi kommer sova över denna morgon pga attt vi sov hela dagen i går , och rätt hade vi , för vid åtta ringer carro och väcker oss och säger att hon ska hämta oss inom 10-15 min . . vi hade klockan på sju , men har inget minne av att jag slog av den .

sedan åkte vi till centralarkivet i stället för skolan , vi satt där i en timme och väntade på han som skulle hjälpa oss men sedan fick vi veta att vi skulle få vårat material i morgon , kul på sin lediga dag måste man dit vid 10 , men aja , jag måste ju göra det klart .

sedan drog jag och carro hem till mig sedan till henne , och där har vi gjort lite läxa och kollat på tv . Emma joinade oss också i soffan så där har vi legat och kollat på tv sedan ett och jag kom hem nyss .

jag ska kanske till maria om en stund , hon va lite sjuk så vi får se vad som händer .
men jag saknar henne juu :*

PUSS sålänge .

hejdå datavärlden för en stund .

jag och emma tog ett vettigt beslut i dag , hon ska sova hos mig i kväll också.
så vi kommer gå och lägga oss i sängen snart igen , vi har varit upp och ätit bara , nu ska vi sova vidare och kolla på film och mysa :)
sedan blir det även en bilfärd för att hämta upp min syster och emmas mobilladdare .

så jag kopplar mig i från datavärlden i kväll .
sedan i morgon är det skola och nu ska jag ta kontakt med carro
och prata om skoldagen i morgon :)

ha det gött allihopa :)

tack för att du finns emma <3

PUSS
en extra puss till maria :*

Telefonkontakt :*

i dag vaknade jag med en emma vid min sida , vi har legat och snackat mest hela dagen , vi vaknade runt ett , åt frukost och sedan låg vi kvar i sängen och kollade på massa roliga klipp på youtube.com . sedan så började vi med läxa runt halv 5 , och nu sitter vi här och emma skriver förfullt , och jag tycker hon är väldigt duktig .

i dag är det även fars dag med jag har inte träffat min pappa ännu för han jobbar fram till 6 sedan drar han på innebandyträning och kommer hem runt åtta i kväll .

jag måste säga att jag har haft en otroligt skön helg med massa sömn och det är alltid bra . jag tycker om när man bara kan vara sig själv och bara ta det lungt och inte göra något . det är med för få personer man kan göra det .
dom som ska ta åt sig , ta åt er , ni är spceciella . :)

åh jag har inte träffat maria på flera dagar nu , och det känns verkligen , hon är min bästa vän som gör mig så innerligt glad . men vi har alltid telefonkontakt och det är bra .

det dära med telefonkontakt påminner mig om min och ninas tid , då vi ALLTID ringde varandra efter skolan och på kvällarna och pratade om allt och inget .
gud vad jag saknar henne , men jag vet att hon har det bra i stockholm med sin Lasse och sin Chloé . :)
och snart måste jag åka och hälsa på henne .

nu ska jag fortsätta hjälpa emma med läxa .
kommer säkert ett till inlägg innan kvällen är slut .

PUSS !

jag är fortfarande jag .

jag kände att jag lära skriva av mig , jag bara fick den känslan , men jag vet inte vad jag ska skriva. jag vet bara att jag inte ritkigt vet vad jag vill just nu , jag vill så gärna åka till stockholm och sådära , men ändå känns det så tveksamt när jag tänker på det , för jag har det så bra här hemma emd alla vänner och tryggheten, jag har alltid varit en person som stannat kvar inom det trygga området . men kanske jag en gång måste ta ett steg ut i det gröna . upptäcka nya människor och nya utmaningar . jag får en känsla av att jag hittat mig själv mer o mer för varje dag , jag tror faktiskt jag är den personen som jag aldrig trodde jag kunde bli . en person som behöver hitta en person med en personlighet som kan göra mig lycklig på ett sätt som ingen vän kan göra .. dom som vet vad jag pratar om , att jag varit så osäker i mig själv på vilken sorts person jag vill se mig med i framtiden . men just nu känns det som om det kan vara vilken som helst , bara någon som har DET . det dära man inte kan sätta ord på . jag önskar jag hittar det jag söker .

jag ska verkligen klara av det här , och som en person sa till mig i går , ta det lungt , du har hela livet på dig , och det är faktiskt sant. man ska hitta sig själv och göra det man tycker om och känner stolthet för.
och jag ska se till efter min skolgång , som är slut till julen , att jag ska fixa en praktikplats och se till och göra något , och sedan lite senare i mitt liv åka till stockholm och jobba . men man vet aldrig vad som händer. men jag behöver vara kvar här just nu med mina nära och kära , samtidigt som jag vill i väg .

tack alla ni som finns i mitt liv och sprider lycka och gör mig glad .
ni är min insperation till livet .

<3

image299

myspys :*

jag åkte till carro och fixade henne iförkvällen . jag sminkade hennes ögonlock svarta och fixade hennes hår , men jag är inte allt för bra med hår , lär verkligen träna på det haha . sedan tog jag med mig emma och ankan till mig och vi har kollat på tv , spelat kort och skrattat en del . vilken humor har vi egentligen , haha .

sedan hämtade jag upp min syster och skjusade hem ankan och nu sitter jag här med emma o emma .
och emma ska sova hos mig , mysigt värre :*

PUSS !

lördag .

image298
lördags morgon med snö .


här vaknade man sent , kollade på klockan runt elva , och tyckte det va värt att sova ett tag till , men det slutade med att jag vaknade av ett sms från ankan , haha vid 12.45 . aja . jag kollade min mail nyss och jag har redan fått en intresseanmälan på au pair sidan jag blev medlem på , utan att jag skrivit något om mig själv . haha , fast jag tackade nej för jag kände att familjen inte bodde rätt och sådära . vi får helt enkelt se om jag vågar ta steget till att åka i väg , fatta va mysigt det skulle vara. annars funderar jag på att ta det till hösten och försöka fixa lite genom komunen nu i vår . haha . aja jag får helt enkelt se .

i dag ska jag hjälpa carro med att fixa sig inför ett halloween party som hon ska på , det kommer nog gå bra och hon kommer bli skit snygg haha , ska nog ta och ringa henne om en stund och dra dit och bara slappa med henne ett tag innan . :)

nej nu ska jag hjälpa mamma med maten .

PUSS !

dagens , dagens , dagens .

image297

Dagens låt:
Jason - Mraz - you make me high .
Dagens dusch: i morse .
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: fondation & mascara .
Dagens klädsel: vitt linne och svarta byxor .
Dagens händelse: idol mys med brudsen .
Dagens planer: mysa med älsklingarna .
Dagens vill ha: sömn , ska strax sova .
Dagens saknad: sån där vänskap vi hade .
Dagens drog: inget speciellt .
Dagens tråkigaste: att skolan började 9.00
Dagens finaste: att du gav mig en chans till .
Dagens måste: plugga , men orka det .
Dagens dricka: Coca cola från dollarstore .
Dagens köp: snacks .
Dagens mat: korv och makaroner .
Dagens kärlek: vännerna .
Dagens mående: jag ler extra just nu.


fredags kväll .

image295  image296

mina älsklingar
jag drog i väg med emma för att skjusa syster och co till en teater , så åkte vi och inhandlade lite att knappra på kvällen till idol , sen åkte vi och hämtade ankan , och sedan satt vi och snackade en stund sedan tittade vi på idol och hade det allmän mys . sedan skjusade jag hem dom och nu sitter jag här .
en riktigt bra kväll måste jag säga .



ett extra leende .
jag har tänkt på det så mycket , att jag sa för mycket saker som jag nu ångrar, även fast jag står för det jag gjort.
och jag tyckte det var skönt med ditt inlägg , och att jag fick förklara för dig att jag saknar dig.
oj , jag trodde verkligen jag kunde gå vidare men jag inser mer att du va en vän jag behövde .
jag är glad att du & jag kan ge oss en chans till . .
tack .
tack .
malin .

pappa & jag .

image294


min pappa och jag åkte och kollade på bilar i dag .
gud vad jag vill ha en bil , en liten bil som bara är min , eller ja
den blir då min och mammas , men hon använder bil allt för mycet haha .
men jag hittade en liten i dag , som va typ brun/orange/ rostfärgad .
den va faktiskt hel fin , men som sagt jag har inget jobb så då måste mamma & pappa
betala den , man kan alltid hoppas att det blir av i framtiden . :)


STÄDAT .

image293

jag måste säga att jag är stolt över mig själv ,
jag har lagat mat , diskat och städat mitt rum + köket .
jag har även kokat kaffe till mamma o pappa som kommer hem närsomhelst .

nu ska jag ta och se till hur min kväll ska se ut .
idol med brudarna i alla fall .
ska se vad dom gör nu , om dom är vaken . emma är det i alla fall .
ankan vet man aldrig med haha :)


ha de så bra alla

PUSS !

Fredag .

image292  image292 

började med dagen att boka om min tandläkar tid . haha .
jag orkade verkligen inte gå dit i dag , så nu får jag vänta två veckor till .
sedan vaknade jag vid 8 och carro hämtade upp mig runt kvart i nio .
vi åkte till skolan och hade lite föreläsning och sedan fick våran grupp jobba i hop och det gick bra , vi gjorde klart att väldigt fort haha .
så nu är jag hemma , ska ta och städa och göra lite mat tror ja .

senare i dag ska jag träffa tjejerna , kolla på idol och mysa i hop oss .

PUSS !

en annorlunda vänskap .

kan man inget annat än le åt det , att det finns så fina människor här på internet . det känns så skönt att kunna prata om allt möjligt , utan att ha någon författad mening om varandra. för man får en chans att visa upp sig själv som person från noll , och det är unik .

jag är en person som skulle kunna prata med allt och alla , jag älskar att prata med folk .
men att klicka med vissa känns så otroligt skönt , jag vet såklart inte om alla dom känner likadant.
men för mig så känns det helt fantastiskt .
jag är verkligen glad , att man kan hinna vänner på sånt viss .
jag har funnit personer som blivit mina bästa vänner , tyvärr är det lättare än gjort för att tappa kontakten
med varandra , och det har hänt med en del . men det finns en del personer som jag fortfarande har stark
kontakt med.

nej vad mer kan man säga än att le ett extra leende .

hoppas allt är bra med er mina vänner .

PUSS !


förälskad .

image288

åh när maria visade mig dom hära skorna blev jag föälskad .
jag & hon ska köpa dom till julen , gud vad fint det skulle vara med
dom skrona och en rörd klänning och strumpbyxor .
det ska jag nog satsa på .

åh jul jul jul .

ben & jerry glass .

image287

m i n m a m m a är mycket bra !
hon köpte goood glass åt mig i dag och jag blev glad .

stannar kvar .

image284


jag har faktiskt bestämt mig för att fortsätta skriva här .
jag ska faktiskt ta och göra lite uppdatering eller i alla fall ändra utseendet på min blogg .
jag vill ha det sådära snyggt som alla andra har det . jag ska försöka göra det.
när jag har tid , just nu måste jag plugga lite .
sedan kommer emma hit o vi ska plugga .
måste också inhandla farsdag present till pappa , får se om syster vill göra det när hon kommer hem.
åh jag saknar henne :*
även fast vi bråkar mesta dels av tiden så är hon ändå den jag behöver allra mest .
hihi .
tänk vilken fin syster man kan ha , jag har tur !

Puss från
en glad sara

Torsdag .

image283

vaknade upp i marias soffa i morse , med en mysig diva
bredvid mig .
snart insåg jag att diva hade snott min tandborste + fodral .
och jag kan säga att fodralet inte är helt .
hahahaha .

sedan ringde jag till carro och hon skulle hämta mig inom 20 min.
så jag fixade mig , gick ut med diva och sedan gick jag
dit carro skulle hämta mig .

vi åkte till skolan och hade en lektion och vi lekte lite med powerpoint .
sedan drog vi med bilen runt halva stan och skulle leta tyg och sådära till
carro som ska på halloween fest i helgen , hoppas de går bra med allt . hihi .

nu om sådära 10 minuter kommer mamma o pappa hem ,
då ska jag åka och jobba , sen ska jag hjälpa emma med en läxa
och kanske plugga lite själv också .

annars blir det slappt i dag , sitter inlindad med mitt täcke.
vill inte kliva ur det , men jag måste , ska kila nu .

ha det bra alla .
PUSS !

dagens .

Dagens låt:  aldrig - S.clamp .  
Dagens dusch: i går kväll .
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt i en knut .
Dagens smink: foundation, puder , mascara & kajal .
Dagens klädsel: svarta byxor samt svart tröjja .
Dagens händelse: Greys Anatomy i kväll på tv ^^
Dagens planer: titta på tv med varma mackor hos maria i kväll .
Dagens vill ha: ben & jerry glass .
Dagens saknad:  det är alltid folk som är saknad .
Dagens drog: Tuggumi .
Dagens tråkigaste: värdet .
Dagens finaste: alla bra människor här på internet.
Dagens måste: Plugga .
Dagens dricka: Mjölk .
Dagens köp: inget .
Dagens mat: pasta & ost & skink sås.
Dagens kärlek: all kärlek till er .
Dagens mående: bra men utråkad .

Sova .

nu tänkte jag kila och sova men innan det
fick jag lust att kasta in ett litet inlägg snabbt .

jag tänkte bara säga att jag alltid behöver dig .
image282

jag älskar att hata dig blåbär <3
du är unik , speciell , inte som alla andra , du är min !

pusspusspusspusspusss :* :*

vardagen .

Måndagen :

började med att jag vaknade till ett sms från emma ,
hon kom hit och vi åt frukost i hop sedan så slappade vi,
jag gjorde mig i ordning sen drog vi till valbo / gävle.
för jag var tvnungen att köpa något .
inhandlade 2 tröjjor .

sedan vid halv åtta kom maria johan & diva och
hämtade mig , vi skjusade hem johan o diva.
så drog vi vidare till kvantum och inhandlade mackor
och massäck till maria för hon har halkbanan i dag ,
åh vad jag är stolt att hon tagit tag i detta , måste ge mig
en liten klapp på axeln också , för de va nästan tackvare mig
som hon gick dit . haha .

sedan åkte vi hem till henne och gjorde mackor
och kollade på film och myste hela kvällen .
johan åkte o jobbade vid 10 .

vi kom i säng runt 1 och låg och pratade om allt ett bra tag.
jag trivs så bra i hennes sällskap så det finns inte .
jag har funnit världens bästa vän .

sedan hoppade jag ut till soffan , från två godigar maria o diva .
till två andra , tipsie och sessan som hade ockuperat min säng ,
men vi tre delade den och det va mysigt :)
saknade dock ankan som brukar sova där i bland , de är alltid
mysigt :) .

sen vaknade jag vid nio då maria skulle i väg , jag o johan
kastade på oss kläderna och in i bilen .
johan skjusade sedan hem mig och jag satt mig här en stund , men blev soffan
lockade och där somnade jag till runt 1 , då vare våra bästa år och nu har jag duschat
och mamma o pappa kom precis in genom dörren.
nu ska jag kila .
puss o hej .
ha de bra alla :* <3


Halloween 2007

jag ska ta tag i min blogg . ^^ haha

image280

lördagen - halloween fest med brudsen :*

började med att åka runt och köpa de sista ,
hämta kläder hos linn och hämta upp ankan .
åkte till maria , började fixa oss där , skulle vara klara vid 6
men vi kom nog inte därifrån för än 7 haha .

gick till lokalen som låg vid ullis .
gjorde ordning allt och sedan började det droppa in folk .
men dom flesta kom runt 8-9 .

så vi lekte lekar , umgicks och drack en massa .
blev även lite för fulla personer där också .
men det är vel så det kan bli .

sedan vid 11 - halv 12 så åkte vi ner på stan med taxi .
vi skulle ut på marquee men de va så lång kö så jag o ankan drog
och tog ut pengar med 2 andra , sen träffade vi tanja
och hon sa att alla va där inne på centro , de va bara hon o timo . haha
men sen kom även maria ullis linn o co :)

sedan när centro stängde drog vi hem till kim på efterfest
och jag gillar inte sånna för jag är så himla trött.
men jag stod ut för ankan o marias skull . sen vid halv 4 tog vi taxi hem
och gjorde köttbullar och potatisgratäng ,
sen somnade maria på ankan och jag brevid , sen drog maria in
till johan och vi somnade om och sedan vaknade vi en antal gånger med en
pussig diva som kom och lekte med oss . men vi va för trötta .
men vid 12 gick vi upp och sedan städade vi lokalen handlade god mat
och hade det allmänt mys , så runt 9 kom min pappa och hämtade mig o ankan
så vi åkte hem . ^^

måste säga att min helg har varit grym ! :)

PUSS på er :*
spec du ankiplank  :*