Hatten av för . .



Darin, Hans nya skiva är suverän, värd att lyssna på!

Hösten är kommen.

Nu är verkligen hösten kommen till vårt land, det känner man på den friska luften och den kalla luften. Man märker på sig själv hur man mer än gärna sätter på sig ett par strumpor, en tjockare tröja, sina varmaste halsduk och tänder lite ljus när man kommer innan för dörren. Jag tycker om hösten, men hösten ger mig också ångest..

I dag har jag gjort ett test i säkerhet i butik, som jag ska skriva ut i morgon på kicks och få ett diplom i att man är medveten om vad man ska göra vid rån, stöd m.m

Senare på eftermiddagen begav jag mig till Josef där även Maria var, vi spelade super mario på Wii, kan vara det roligaste på länge.. Sen blev det en film, Perecy Jacksson (tror jag den hette) som var riktigt bra, vi såg även en bra film i går , SALT med angelina jolie.. Rekomenderas starkt.

I morgon ska jag träffa en jobbcoach och fixa på kicks.. Hörs mer sen <3



Hösten får mig att sakna lekand ännu mer!
Det skär i hjärtat...

Bankomatkort.



Nu har jag fixat ett nytt kort, och det fick bli med en bild på, inte
vilken bild som helst utan med er mina fina! ♥
Jag älskar den bilden på oss! (längtar tills jag har kortet)


Söndag

Var riktigt nära att jag tog tåget till Leksand i dag och till min bästa Michaela, men vi bokade om det och det får bli om någon vecka, vi har även bestämt oss för att åka till Sundsvall och hälsa på Josefin och Amanda. Så det får bli om 2 veckor,längtar riktigt mycket efter att umgås med er.

Så i dag blir det en lugn söndag, ska snart käka lunch med syster o mamma och senare får det bli en film med Amanda. Mysigt.

Hoppas ni får en fin Söndag.

Jag har haft sönder mitt Bankomatkort =(

mini helg med Josefine.

I fredags åkte jag och mötte upp Josefine i Falun efter hennes skola, så vi tog en lunch inne i stan och fönstershoppade lite innan vi åkte vidare mot Avesta. På vägen från borlänge till Avesta träffade vi ingen mindre än vår lärare från skolan, Lasse T, dagen kunde inte bli bättre, vi satt och snackade om allt möjligt och efter det fick man ny energi och vi hoppade av i Avesta.

Vi tog oss till Josefines mammas lägenhet där vi skulle övernatta, lämnade min väska och begav oss till Stan och köpte en varsin vinflaska och sen inhandlade vi tacos. När vi kom tillbaka till lägenheten lagade vi mat och sedan kom Jenny, Josefines bästa vän och umgicks med oss och drack lite vin. Satt och snackade länge och vid tolv hoppade jag och josefine i säng och låg och pratade länge innan vi somnade.

På lördagen skulle mitt tåg till sandviken gå vid halv 3, det enda tåg som gick under den dagen, så vi tog en fika på stan med hennes syster och kille. Sedan drog vi mot tåget och jag var hemma efter halv 4.

Hade en riktigt mysig mini helg med min prinsessa, måste göras om snart. Jag älskar dig.

Natt.

Här sitter jag och klockan är 01.30.. jag hade visst lovat bort mig genom min mamma att hämta syster på krogen klockan 2.00, känns super härligt o vara vaken nu haha. Tur maria håller mig sällskap på datorn!

I dag vaknade jag runt 10.00 och storstädade här hemma, sen kom maria hit och joinade mig på en lunch och efter det bakade vi och bjöd över Amanda när hon hade slutat jobbet 16.00. Sen drog vi till valbo handlade lite på H&M, 10% där i dag! sen blev det en god middag på Ikea och avslutade kvällen hos Maria.. Eller min kväll är inte avslutad ännu haha..

Föresten i helgen åker jag till min vän Josefine och umgås med henne, väldigt fantastiskt! ♥, Vi bokade det för ett par veckor sen, så nu är det äntligen dags!

Nu ska jag vänta tills klockan blir 2.00 sen hämta syster.
PUSS

Varsågod.



Denna låt är helt fantastisk... och hennes röst! En riktig kärlekslåt..

Övernattnings Hos Maria.

I dag vaknade jag upp hemma hos maria och startade dagen med ett samtal från världens bästa, saknar dig! sen har vi bara varit inne hela dagen, nu är det regn och åska ute och även Tanja, Emma & Emma har anlänt till lägenheten, det blir en mysig dag här på björkgatan 5.

Hoppas ni har en fin Tisdag!
Puss.

Favorit i repris.

Min kväll har jag som sagt spenderat i gävle hemma hos Jessica och Micke, dom bjöd på god mat och till efterrätt gjorde vi en fruktsallad med kestella till, riktigt riktigt gott. Vi har även spelat lite Super Mario och bara umgåts. Riktigt skönt att ni är tillbaka här nu igen, då får vi ses oftare!

I morgon har jag en oplanerad dag, ska iallafall fixa mitt rum, behöver städa haha. Eller på kvällen ska jag o maria göra någon god mat och så. vi får helt enkelt se, ska träffa Amanda också, ja ni ser mina dagar bli rätt bokade ändå!

Sov gott vänner!
Saknar Michaela mest av allt!


Gävle

Nu ska malin strax hämta mig för att sedan åka in till gävle för att äta lite gott med Jessica och Micke, trevligt. Sist jag såg dem var när vi åkte hem från peace and love, rätt länge sedan nu!! Hoppas ni får en härlig kväll, min söndag kan inget annat än bli bra med dessa människor! :)

Sisters in arms.

I dag har jag varit med Malin till Barnmorskan, blev inget stick i fingret så hon klarade sig utan min hand haha, men jag fick vara med och höra lilla pyrets hjärtljud, och det gjorde hela min dag, vilken fin krabbat som snart kommer till världen! mamma malin kommer bli världens bästa förebild, precis som vår hjälte Pippi!

Jag och Malin fick även frågan om vi var syskon i dag, vi påminde om varandra, kan kanske bero på att vi bott så tätt in till på varandra i två år, men vilken fin komplimang.

Sedan blev det en lunch med maria på oden, kan vara en av sandvikens bästa resturanger, sen blev det en sväng på stan. Efter att malin åkt hem möte vi upp Nattis, tog en fika och pratade massor.

Min eftermiddag / Kväll har jag spenderat med Amanda och maria, blev en sväng för mig och Amanda till Gävle, sen blev det lite mys  hemma hos maria med tv tittande.

Nu ska jag sova, i morgon är det lunch med Malin och Emma! ♥


God natt.

Tänkte bara sticka in huvudet och önska er god natt.

Jag har i dag umgåts med mina två fantastiska vänner maria och amanda, sett en film och bakat! kan inte bli en bättre dag som bara innehållt regn, men ibland är dom dagarna bara bäst.

I morgon ska jag med malin till barnmorskan och hålla hennes hand medans hon tar lite prover, sen ska vi käka en god lunch i hop, hon är min diamant ♥

Hörs mer i morgon, Puss.


Hos min vän.

Sitter hos Bästis och tittar på medans hon gör en fin köttfärssoppa, själv leverar jag med jäkligt bra musik, tror min nya grej skulle vara att bli Dj, kanske man skulle satsa på det?! Förstå vad roligt.

Jag ville bara in och säga hej egentligen.

Livet är rätt lugnt just nu.

Lugnt är rätt ord på mitt liv just nu, har nu gått en vecka sedan jag jobbade sist och jag är rastlös till tusen! men man får sysselsätta sig med deverse saker haha. Kom nyss från Amanda, vi har en del planer på g, skönt att prata med henne som sitter i samma situation, det hjälper verkligen måste jag säga. Sen att man har toppen vänner som över ett samtal kan få en att inspireras det är inte heller helt fel!

Nej nu ska jag vidare hem till maria, vi får se vad vi hittar på, Puss sålänge!

Godnatt.



Nu ska jag sova, men innan det måste jag bjuda på denna bild, en helt vanlig dag som slutade med en av dom galnaste kvällarna i leksand, vi värmde upp med lite hopp och team work, Jag saknar er mina flickor!

Hejsan.


Me and my LOVE

Vi har rätt tråkigt, Maria somnade och ska nu fixa sig innan vi kan gå ner till parken igen, men tyvärr får inte diva följa med pga hög musik haha!! Ja, jag har rätt tråkigt men nu ska vi bege oss.

Puss.

Lördag

Vaknade i morse och låg och tänkte på min dröm jag precis hade drömt och så rinnger min telefon, och så är det michaela som ringer, som även jag pratade med i  telefon i min dröm, (drömmar kan gå i uppfyllse) haha. Telepati, kallas det! Nog om min dröm där, men så skönt att prata med dig!

Josefin du var även med i min dröm, tror det är dags att träffa er två snart! saknaden är oendlig.

I dag ska jag faktiskt på parkrocken, ska bli riktigt kul faktiskt, eller jag ska iallafall se två band, klockan 17.00 och 17.45 sen får vi se hur mycket mer ser. Parkrocken fanns när jag var liten, eller mindre iallafall, så det känns lite nostalgiskt att gå på den igen, Alex har gjort ett bra jobb!

Nej nu ska jag kila, har försökt färga bort min gula utväxt... men det går inte =(... jaja!


Fredag.

I dag är det äntligen fredag, känns riktigt skönt med en helg faktiskt, även fast min vecka varit riktigt lugn, men man får en annan känsla i kroppen när helgen anländer in i ens liv, haha.

I går var jag i högbo och spelade minigolf med Amanda och Tommy, Jag kom tvåa så jag kan inget annat än vara nöjd haha. Sedan blev det en fika hos Amanda och senare på kvällen tog vi tag i mitt hår som nu är fri från utväxt, men nackdelen är att min utväxt nu blivit gul, men de löser sig med tiden! Efter det blev det film hos Maria där även Lina var, riktigt mysigt, kom hem runt tolv och då blev det sängen direkt, (nästan).

Hur dagen ser ut i dag, är just nu oplanerad, lagar lite pasta just nu, som ska avnjutas, sen är det fritt fram för vad som helst egentligen.

Hoppas ni får en underbar dag!


God kväll mina vänner.

Har precis kommit hem från en sväng på stan, Timo hade kräftskiva, så jag åkte dit och spelade lite kubb med gänget där, vårt lag bestod av mig , Josef och Ullrika, vi kom två av fyra lag, så det får man vara nöjd med haha. Nu ringde Amanda precis, så jag blir upphämtade av henne och Tommy om en liten stund, så ska vi hyra film och sedan se filmen hos henne! Vi får se hur morgon dagen ser ut, inga planer so far. Så om någon har något att erbjuda, så tas det emot med öppna armar haha.


Jag tänker på dig hela tiden!

Onsdag

Nu ska jag snart bli upphämtad av Emma, för vi ska ta en lunch och shoppa lite tänkte vi. Ska bli väldigt mysigt. I går var jag som sagt till Ams, och blev inskriven där som arbetssökande, så nu var det gjort!

Senare på dagen blev det en sväng på stan med maria, där vi mötte upp Jessica och Karin och åt middag med dom hemma hos Jessica. Efter det blev det två filmer hemma hos Josef, men denna gång med Amanda och Maria.
Nej nu ska jag kila i väg, mitt batteri i datorn dör snart, Hoppas ni får en fin onsdag.

Tisdag

I dag är en ny dag och i dag måste jag ta mig till arbetsförmedligen och berätta att jag nu står som arbetssökande, inte för att dom någonsin hjälpt mig eller inspirerat mig till att söka ett jobb, så måste man nu förtiden ändå vara inskriven där, men jag hoppas att jag snart kan gå ur igen haha.

I dag är en sån dag så min inspiration och livsglädje har tagit en paus, trött på det mesta och finner ingen motivation till att göra något, men men, det kommer nog ska ni se. tråkigt att ha en oplanerad vecka framför sig, men samtidigt, nu kan jag göra vad jag vill. Hoppas på att umgås med gänget i kväll, en film? eller något?

Nu ska jag laga mat, sen kilar jag ner på stan, hejpåre.

Jag behöver dig nog mer än du förstår.

Måndag

Nu ska jag strax bege mig mot stan och till jobbet. Jag jobbar till 18.10 i dag sen får vi se hur kvällen ser ut, kanske en film med vänner, vädert är som sagt inte det bästa. Bara massa med regn. Jag hoppas på bättre väder i veckan så man kan hitta på något roligt. Jag och Amanda är sugen på roadtrip, men vart åker man utan pengar?! haha . Vi får se hur veckan blir, forthoppningsvis blir det en visit i helgen till min favorit!

God kväll

Helgen har varit toppen!

i morgon är det min sista dag på kicks, iallafall schemalagd och det känns jätte tråkigt, men nu börjar min nya väg i livet, vart den leder vet jag inte, vart jag hamnar har jag ingen aning om, det skrämmer mig och jag blir rädd samtidigt som jag är nyfiken vad som kommer hända. Jag har nu varit trygg i min vardag här hemma med att jobba på kicks under sommaren, haft underbar och mysiga sommarkvällar med vännerna. nu börjar  hösten närma sig och allt kallare blir det och jag tror att hösten kommer bli fantastisk.

Jag är verkligen tacksam som har mina vänner som stöttar mig och som inspirerar mig, tack! Jag älskar er.

Nu ska jag göra min sista dag på kicks, sen kör vi järnet!

Lördag.

I dag har jag jobbat med Hanna, bara tre timmar men det går segt när butiken är topnotch och inga kunder, men tur jag har så fin arbetskamrat säger jag bara! sedan har mormor o morfar varit här en sväng och fikat med mig och familjen. Jag har nyss duschat och nu ska jag strax fixa mig inför kvällen, vi börjar med några glas vin hos amanda, sen får vi se hur kvällen slutar. PUSS!

planer inom kort.

två planer, skaffa en iphone 4 och klippa page! Nu jäklar..


Fredagskväll med kalas.

Efter jobbet i dag, vid halv sju åkte jag till Emma för att fira hennes födelsedag som är i morgon (lördag), blev bjuden på tårta och muffins, riktigt gott, satt och pratade med henne, länge sedan vi umgicks nu, det får det bli ändring på. efter det åkte jag upp till maria för där var gänget, satt på hennes balkong och pratade till elva, då åkte jag och amanda hem, ska ju som sagt jobba i morgon. Grattis Emma, du är underbar!


Emma och Jag , nyår 2006.. haha.

Kicks, kära kicks.

I dag ska jag i väg och jobba, börjar 12.00, riktigt skönt faktiskt. nu är det så att jag endast har 3 dagar kvar innan mitt sommarschema går ut, självklart står jag kvar som extra personal tills jag fått ett jobb men det känns riktigt tråkigt att inte kunna fortsätta där, men nu börjar en ny väg i livet, vi får se vart den tar mig. känner ingen press eller bråttom över det heller, visst skulle det vara skönt med en fast tjänst och påbörja min nya vardag, men vi får se när det händer, jag ska lägga min energi på att söka jobb till hösten, så förhoppningsvis visar det resultat ganska snart. :)

Malin

I dag hann jag faktiskt med att träffa malin, hon är som sagt och jobbar i gävle över dagen så jag drog dit och kramades lite med henne och hon fick visa mig hennes arbetsplats och boende, verkade som hon trivdes riktigr bra! Synd bara att hon bor långt i från mig, för det där är en guld klimp till vän, vilken tur du hade vägarna förbi här! ♥

Nu ska jag strax över till Amanda, sen ska vi cykla till ica.


god morgon

Vaknade för ett tag sedan, ska strax åka i väg med pappa till storvik där vi ska kika i någon butik på inredning, får följa med som smakråd, mina råd hittils känns inte aktuella, jag är nog för modern i sinnet jämfört med dom haha, jaja det är ju dom som ska bo här längre än jag, så jag får lägga mig ner och gå på deras instinkt. Får se om jag ska in till gävle sen och träffa malin lite snabbt, ni vet hon  jag bodde med i göteborg, hon är här på jobb. Hoppas ni får en härlig torsdag, nu är det äntligen sol och jag har bara linne o shorts på mig, underbart. hejdå!


Nattinatt

Nu är jag hemma efter en kväll hos både maria och jessica där jag druckit ett glas vin och en drink, riktigt trevligt men eftersom jag inte alls var sugen på att gå ut så bestämde jag mig för att åka hem, så min kära pappa hämtade upp mig nyss. i morgon ska jag upp i skaplig tid för att följa med pappa när han ska kolla på inredning till badrum, vi får se om vi ska göra om här hemma.. så god natt på er, för nu ska jag sova!

till er.


En stor puss till er från mig, nu drar jag i väg en sväng till maria, kommer hem senare, hoppar utgången!

Love you

Pratar just nu i telefon med kanske världens finaste människa, min ledstjärna i mörker och min dyrbara skatt, Michaela. ville bara skriva en rad här och säga att jag saknar dig till tusen, men snart kommer jag och våldgästar dig i leksand. Tack för att du finns och för att du är min vän. Jag älskar dig! 


Inga ord kan förklara hur mycket du betyder för mig. ♥


Hemma igen

Nu är jag hemma efter en dag med malin och josefine. :) Josefine hämtade upp malin och mig vid ett och därefter åkte vi och käkade mat på monroes här vid mig, eftersom josefine fått försmak på de stället tidigare haha. efter det blev det en shopping tur i valbo och ikea, tror vi alla hittade lite fynd, själv köpte jag mig en bräda som man kan ha datorn på, har den där nu och det funkade perfekt. vi har även hunnit med en fika och massa med skratt såklart. Jag är så tacksam att vi bor så nära josefine, för det tar bara en timme hit och då kan man ses oftare, och efter en dag med er så har jag fyllt på förådet med energi och skratt, yay.

Nu ska jag fixa mig inför i kväll, orkar egentligen inte just nu, men jag tror det blir en bra kväll trots allt.





Hel dag med favoriter.

Nu sitter jag och väntar på att Josefine ska landa med bilen i vår kära stan, sedan blir det mat med henne och malin för sedan vidare mot valbo och shopping och mys. Vilken tur att vi bor så nära varandra så man kan göra sånna här dagsutflykter. Ska strax bege mig, vi hörs senare vänner. Hoppas ni har en lika bra dag som jag kommer ha!


vänskap



Bjuder på en bild full med kärlek, så här på kvällskvisten. godnatt.

Tisdagskväll

min kväll såg ut så att jag åkte med maria till josef och kollade på film med honom och elvira, vi kollade på sex and the city 2 och den är helt fantastisk.. (vilken myskväll vi hade vi premiären tjejer)..

nu ska jag ta och försöka sova lite, men många tankar i huvudet och min saknad bara växer!


God eftermiddag

Just nu är jag hemma efter en dag på stan, jag åkte ner runt tolv för att göra ett besök hos banken, och fixa ett sparkonto och lite annat. Sedan blev det en lunch med Natalie och Maria på matkällan och sedan åkte jag hem med Amanda som vi mötte på, på stan.

vi får se hur min kväll ser ut men det lutar mot en film hemma hos josef med tjejerna, är ju som sagt ledig nu i tre dagar och i morgon kommer josefine, härligt! ♥

Hallå där.

Jahaja, bättre uppdatering får man ju helt enkelt leta efter haha.. nej jag ska tametusan bli bättre, ska faktiskt ta och fixa min design här eller något för att få upp humöret för att skriva några rader varje dag.

nu ska jag strax i väg och hämta upp malin det är så att årsunda har fått fin besök av vår kära klasskompis och vän frida, som har tagit sig hit för 2 semesterdagar på campingen. så jag var där i går en sväng också men åker ut med malin nu och snackar lite, måste passa på när man har godingarna inom räckhåll såklart.

Nu är jag inne på min sista vecka på Kicks, eller ja , jag jobbar nästa måndag också men det räknas knappt. det känns rätt tråkigt faktiskt, trivs så bra där men inga tjänster lediga, men nu ska jag ta vara på augusti månad, söka jobb och ta mig till olika ställen i landet, tex till leksand och till michaela, Hoppas jag!!

föresten får även fin besök på onsdag av min vapendragare Josefine, kan det bli en bättre vecka, fullspäckad med leksingar, För det är så att angelica också hittat till årsunda, så nu ska jag åka o träffa dom. Vi hörs!

PUSS