I morgon.

Jag åker och jobbar i morgon på peace and love och umgås med fina människor.
Ha en riktigt bra vecka, hörs på söndag.

Mys på min baksida.







Jag älskar min trädgård och denna dag.

Midsommar bilder

Vi var hemma hos Tess på fest, var trevligt. Det bästa med hela kvällen var att jag och anna vann en tävling och att jag fick umgås med henne såklart!

Bjuder på bilder.


Världens bästa Anna.


Finaste Maria.


Jag och Anna chillade mest vid poolkanten med fötterna i vattnet, Mysigt!



Min och Annas vinnar drink! Muummms.



Tess och Maria



Felicia och Lina


Hanna, min fina Hanna.


Anna och Felicia


Anna och Felicia igen.

Fick inte med några bilder på mig själv, men jag lovar jag var där... eller jo min fot e med HAHA.
Tack för en fin midsommar.


Fanta och Rosé.



Kan bli sommarplågan för i år, men jag diggar den! :)

Äntligen sommar.

Vaknade vid halv 11 och gick nästan direkt ut i solen, har legat där sedan dess eller gjorde nyss ett avbrott med att åka till arbetsförmedlingen men eftersom jag jobbar på kicks i sommar, så skulle jag återkomma efter det så det var en onördig tripp, men gjort äntligen. nu ska jag fixa något att äta sedan kanske det får bli mer solning, fas molnen börjar trippa in och det blir iskallt när solen går i moln. Jaja, ska ta vara på min sista vecka som ledigt, sen börjar kicks och peace and love. jag längtar tills dess, så jag får träffa några sköningar från leksand.

hoppas ni har ett bra väder där ni är.

Grattis Victoria till din prins.

Jag tycker det är rätt mysigt med bröllopet måste jag säga och sen tycker jag om att monarkin fortsätter, jag tycker det är fint att bo i ett land som har en kunga familj. Så självklart ska jag ta och titta på bröllopet med mamma o pappa i dag, vi har till och med köpt en tårta. Så vi är välförbereda. 

I kväll blir det grillning hemma hos Emelie i Hilsta, Tanja har styrt maten o allt sånt, så jag tror att det blir kanon. Var nyss och handlade lite cider på systemet som jag ska avnjuta i kväll, synd bara att det är så otroligt kallt ute, trots att det är sol ute. Nu får det faktiskt bli varmt så man kan lägga sig på stranden och bli solbränd.

Ha en trevlig dag. och ännu en gång Grattis brudparet.


God kväll

Just nu sitter jag mätt och berlåtten hemma hos maria, vi har lagat en god middag och sett till så våra hår ser bra ut, min utväxt är borta och maria har fixat lite med sitt också. :) nu sitter jag här och skriver till er och har en lykke-li bredvid mig som sover gott, tänk om man var så lite så man kunde mysa i hop sig som hon gör. i morgon hoppas jag på sol så jag kan sola lite, på kvällen blir det grillning med gänget, föresten har det varit mycket grillning denna vecka, i går var jag in till gävle med malin och grilla med jessica och micke och mickes vänner. hel mysig kväll var det, vi lyckas alltid måste jag säga. =)

nu ska jag mysa med min bästa vän.


Bilder från sista tiden i leksand.

Hittade lite bilder när jag rensade min mobil här bjuder jag på några.


Malin och Amanda plockar vitsippor för att göra fint hemma hos oss.


en mysig dag med mina två brudar, första kulglassen för i år .

Riktigt härligt väder.


Vin mys på en gräsmatta med världens bästa människor, denna kväll glömmer vi aldrig. OHOJ!


Amanda och jag gjorde en riktigt godsallad.


Amanda på rockstad falun.

osså jag då.


Saknar att bo med er.


Det är inte alla som har  en kombo som bakar världens godaste cupcakes.


Med denna visar jag upp min kärlek för er.


Ny vecka.

Ja då var det redan tisdag, har ju som sagt några veckors semester innan jag börjar jobba, börjar v.26 så det känns skönt att vara lite långledig men man blir lätt rastös och får ofta förmågan att skjuta upp saker för andra saker, men så får det vara för just nu vill jag bara vara mig själv och vara fri hihi.

Så nu har vi inte något bra väder heller så jag bokar in en dag med Amanda i hennes soffa och kikar på film och tar hand om henne för hon är sjuk.

Hoppas ni har finare väder och att ni får ta del av solen.
eller ni som jobbar, ni är grym!

Föresten så ska jag jobba på peace and love genom michaela, hur roligt kommer inte det bli!

Puss sålänge.

Ny människa



Tog en dusch , använda mig av ansiktsmask + inpackning kan nog inte känna sig mer än som ny nu.
Dags att packa i hop mina saker, sen hämtar amanda upp mig och då ska vi ordna käk sen blir det förfest hos henne med gänget i kväll.

Puss på er.

Efterlyser



Efterlyser en svart långkjol från Indiska, om någon ska förbi ett indiska, ring mig! jag önskar mig just nu mest av allt en svart långkjol som jag kan använda i sommar, så himla snyggt!

Tack på förhand.

(bilden tagen från google)

Lördag.

God dag måste jag säga, sov väldigt länge i dag, blev väckt av maria som ringde vid 11.48, det är otroligt hur länge man kan sova, men jag gick ju iofs upp vid halv 6 i går. så man får skylla på det. Vad händer i dag då? Jo det blir en sväng till valbo med maria och amanda för lite snabb shopping inför kvällen, för i kväll tänkte vi slå klackarna i taket och dansa loss på lobby men före det blir det förfest hemma hos Amanda, hoppas på bättre väder så vi kan avnjuta ett glas vin på hennes altarn, men det ser mörkt ut, regn regn regn endast. men men.

Hoppas ni får en fantastisk Lördag.
Puss ♥

this is ain´t goodbye.

vilken passande låt som kom upp på min spotify precis när jag lagt på telefonen med michaela, train- this is ain´t goodbye, och det är så sant. vi pratade om leksand, fina underbara smultronställe där jag funnit alla mina fina vänner. jag är över lycklig så fort jag ser min fina dalahäst, och tänker på all kärlek ni ger mig.


michaela, tack för att du delade några minuter i telefon med mig under denna tråkiga kväll då jag ligger på en madrass i systers rum och har tråkigt, tjejen är ju ute på fest och jag önskar henne all partyhumör i världen. :)
men tur att hon ringde o gav mig lite sällskap, och ack vad jag saknar dig michaela!


Fredag.



dags för studenten nu, fixade min syster i morse, hon blev jätte fin. hihi
jävla väder, regn regn regn . . .  :(


Sov dags



tvättat bort sminket, fixat madrass och har ställt klockan på 05.20..
god natt säger jag och i morgon tar världenss finaste syster studenten :) ♥

God Kväll

Nu börjar klockan snart närma sig tio, jag har flyttat in i systers rum eftersom släkt har anlänt till oss som får ta mitt rum denna helg, men det är rätt mysigt o ha syster bredvid sig när man ska sova.

i morgon ska jag upp tidigt för att sminka och fixa håret på syster, kan hon ha en snällare syster tro, nej jag skulle faktiskt inte tro det ;) dags för mig att sova snart, blir att gå upp 5 hmm.. :)

sov gott mina vänner. puss


HEY SOUL SISTER

Sommriga bilder



God dag

Hej mina vänner . :)

I går var jag upptagen hela dagen med att mysa med diverse människor, först så mötte jag upp nattis på stan, köpte mat och åkte hem till hennes moster i årsunda där vi spenderade hela eftermiddagen för vid sex var det dags för mig att hämta upp Malin för att sedan handla mat och åka till Jessica o micke för grillning.

vår grillning var verkligen lyckad, gott kött, god potatis, sallad, ja allt var gott!
efter det så spelade vi kort och åt jordgubbar o masansås eller vad det nu heter hihi.

Kom hem runt halv 1, så då åkte jag och hämtade syster på stan, kom nog i säng vid 1.

i dag ska jag på synundersökning, jag vet, på tiden haha. så det blir nog bra de.
sen blir det mys med nattis och amanda, och i kväll kommer släkt från motala.

Så ha en fantastisk dag allesammans, nu ska jag ut och sola lite.

och det bästa av allt, världens bästa anna kommer till gävle i midsommar, så om jag ska fira med henne!! OHJA.

Whitney Houston




Jag ska visst till stockholm i morgon och se Whitney Houston. Läget är så här att Amanda hade köpt biljetter till hennes föräldrar men dom fick förhinder så hon frågade om jag ville följa med, och en heldag med Amanda i stockholm tackar jag aldrig Nej till och sen att se Whitney, kommer bli grymt.

Så i morgon åker vi sådär på impuls. :)

I dag kör jag på..



Jeans skjorta från gina tricot
Svart linne från veromoda
snyggt halsband från hm.

Min värsta måndag

Jag kunde nog aldrig förberede mig på hur det skulle kännas den här måndagen, den här måndagen jag länge våndats för. Det är nog min värsta måndag på två år. för den här måndagen måste man inse att allt är slut, nu börjar mitt nya liv, jag ska inte återvända till min trygga punkt efter sommarens äventyr, nej då är det dags för mig att gå utanför min trygghet.

Jag sitter här måndagen den 7 juni med en känsla av tomhet, saknad och förvirring. Jag är inte klar med mitt liv där borta än eller jag är klar men jag är inte redo för att lämna er, mina finaste ägodelar jag funnit på min resa genom leksand och min resa genom mig själv. Jag kan nog inte få er att förstå vilken vänskap eller vilken kärlek vi har haft med oss under dessa två år, du som inte upplevt det kommer aldrig att förstå. Vi har inprincip bott med varandra och bara haft ögon för varandra i två år. Dom två bästa åren i mitt liv.

Jag kommer aldrig glömma, jag vill aldrig glömma.. jag vill bara vara tillbaka där jag var för en månad sedan.
Vi hade alla veckor framför oss, bara ta hand om varandra och utvecklas, göra det allra sista, jag vill tillbaka. men jag kan inte för nu är det faktiskt den 7 juni då allt det där är slut.

Jag kan inte skriva mer, för jag gråter bara av tanken, jag drömmer om er, mitt liv därborta. inte visste jag för två år sedan vilken resa jag har gjort med dessa människor. jag ger er all min kärlek och vi ses snart igen.

Jag älskar er. er . er .er .er .er .


Stolt bästa vän.

Maria blev tillfrågad att sjunga nationalsången i dag på SIF´s fotbollsmatch, så i dag hamnade vi där och hon sjöng otroligt vackert, här får ni höra :)




Original Video - More videos at TinyPic

Något som aldrig suddas ut.

Jag vet inte riktigt om jag visade mitt resultat på min tatuering som jag gjorde med världens bästa tjejer. Denna tatuering har varit till stor hjälp för mig under dessa dagar, för mina tårar tar aldrig slut och mitt hjärta slutar aldrig göra ont, men med denna tatuering vet jag att vi alltid för varandra samman. ♥

Här med visar jag stolt upp min älskling.


Jag är tom med ord .

Jag är nu utbildad till Handelsentreprenör , jag är tillbaka i sandviken, men med ett stort tomrum efter min Leksands familj, bjuder på en bild på min klass. kommer uppdater mer senare.


Jag älskar er.