Vänskap.



Jag älskar denna bild, bevis på vilken fin vänskap vi har!
Ni är mina solstrålar.


God dag.

Jag har nyss varit på ett möte med min jobb coach, gick väldigt bra. vi gick igenom mitt peronliga brev och cv och det fanns inget hon ville ändra på utan det var klockrent och hon förstod inte riktigt varför jag inte hade fått gått vidare när jag skickat det sist för så bra var det. men men nu ska jag ge mig på att skicka runt det, ville att hon skulle titta på det först bara. Så nu ska jag bara förkorta lite och fixa sen skicka i väg det lite här o där. men i dagens läge finns det inte många jobb att söka, men man får göra det bästa av situationen.

Jag är även sjukt sugen på att flytta någonstans, har länge varit inne på stockholm så dags att öppna mina ögon och dörrar för den staden också, vem vet vart jag hamnar till sist. jag är inte omöjlig någonstans.

Mycket prat i dag, jag behöver nog fixa min blogg eller nått för att ha orka att skriva här. jag läser dagligen tjugotal bloggar och det inspirerar mig, jag vill också kunna ha inspirationen att skriva i min! men men ni får stå ut med min usla uppdatering..

Grattis Katarina på din födelsedag.
Grattis till mina kära vänner Anna & Mikaela till er förlovning .. (jag visste vell det) hihi.

partaj.

Jag och maria har lagat en god middag, nu är sminket på, ett glas vin har redan drukits upp och nu ner med det andra.. kläderna är på och nu har jag bara frisyren att fixa. jag är på g trots att klockan redan slagit 20.00.. haha.

Hoppas ni har en underbar lördag..


Hysteriskt mycket skratt!

I dag har jag och Amanda haft en otroligt mysig kväll här hemma med godis, cola och tända ljus.. Vi har kollat på idol samt ´se upp för dårarna´.. har nog inte skrattat så mycket på länge haha.. Norrlängen som dyker upp i filmen, vilken klockren scen, kan se den om o om igen.. haha.

och ett annat bra slut på kvällen så fick jag nyss ett mms av josefine, med ett litet ljudklipp som vi konstant skrattade åt förra hösten, det är humor det haha.

Min resterande vecka har varit bra, jobbade i tisdags och i torsdags, i dag har jag hunnit med en fika med Erica samt lite shopping. i morgon väntas valbo med mamma och utgång med tjejerna. Jipppiii..

Hoppas ni har en fin helg. Pusss.

Måndag

I dag har jag spenderat hela dagen med Amanda och på kvällen har vi lagat mat tillsamans med maria och sett på en hel del bra tv program!

I morgon ska jag jobba på kicks och det känns hur bra som helst, efter det har jag beställt mat hos maria, så jag går raka vägen dit och då ska maten stå på bordet, haha kan ju faktiskt inte bli bättre.

Jag känner att jag måste höst shoppa lite.. tror jag ska kika runt lite på internet nu, innan läggdags. Puss.

Helg i underbar Leksand.

I helgen valde jag att åka till leksand för att spendera lite tid med Michaela och även passa på att se henne lägenhet som hon nu redan flyttat ut ur men ändå.

Skulle ha åkte vid lunch på fredagen men fick hoppa in och jobba på kicks så jag var framme vid leksand runt nio tiden. Kvällen spenderade vi  hos Cattis med bra film och ett glas vin.

På lördagen låg vi bara i sängen och tittade på det okända och lite humor program, (jag har blivit riktigt bra på att titta på det okända nu, känns inte alls lika läskigt) haha. Sedan tog vi en lunch på gårdscafét.
På kvällen jobbade michaela så jag gick över till grannen och kollade film med henne, sofie och helena, riktigt mysigt.

Jag kom hem från leksand i går runt fyra och åkte direkt och röstade.
Jag har haft en fantastisk helg i Leksand, men ack vad jag önskade man kunde spola tillbaka tiden 2 år och bara göra om allt. men leksand är verkligen som sitt andra hem, jag känner det såfort jag kliver av tåget. Vem vet jag kanske bostätter mig där i framtiden.

Michaela, tack för allt! ♥

Flickor.

Mina fina flickor och jag!


Tankar.

massor massor massor med tankar hela hela hela tiden..
När ska allt lösa sig för mig?!
ångest ångest... jag vill inte hamna där igen.. hösten skrämmer mig.

Jag vill också vara helhjärtat lycklig.


Äh, nog om tankarna.. nu åker jag strax och möter upp malin för att ta en sväng på stan och sen blir det idol kväll hemma hos henne, mysigt mysigt!

Återkommer..


Jag är tillbaka.

Jag är hemma efter en fantastisk helg i Sundsvall, en helg fylld med ny energi och underbar vänskap. Vi har hunnit med en hel del, shopping, mysiga middagar och en utekväll med god mojito. I söndags tog jag och Michaela tåget hem vid 20.20 och under hela söndagen låg vi och tittade på det okända och käkade godis och bara njöt av varandras sällskap.

Vi har även hunnit med ett besök i Amandas butik, amandas fantastiska butik.. Jag har sagt det många gånger och kommer fortsätta säga det många gånger... Jag är så stolt!

Jag tackar Michaela, Josefin & Amanda för en underbart bra helg och tack för er vänskap och allt ni ger mig!
(tack även stoffe) hihi..

Bilder kommer, jag ska bara ladda in dom och sen får ni se ♥

Suuuuundsvall..

I morgon bär det av till en ny stad, en stad jag aldrig tidigare varit i, förutom tågstationen, gills det?!

Iallafall.. Jag och Michaela tar tåget till Josefin där vi ska bo under helgen och vi ska umgås med Amanda också! Sen ska vi även shoppa i Amandas nya butik Älskvärt
http://www.alskvart.se/ och hinna med en hel del annat också.

Jag kan garantera att detta bli en kanon helg, jag ska ju umgås med mina tre favorit pinglor från Leksand och tillsammans har vi aldrig en tråkig stund! Jag längtar längtar längtar! ♥





Måndag.

Ny vecka och fantastisk vecka kommer det här bli. Jag ska börja veckan med att möta upp Malin på cykel strax så ska vi ut och ta lite foton i det fina vädret vi fått. sen får vi se vad jag och hon mer hittar på, något blir det iallafall!

i lördags föresten var jag ut med gänget, vi var på en fest som bara ligger ett stenkast från mig där vi träffade många nya personer och det är alltid trevligt. sedan blev det lobby och kvällen var riktigt bra måste jag säga. i går blev det en dag då man bara slappade med bra film!

I helgen får jag träffa mina tre favoriter, jag ska nämligen åka med michaela till sundsvall och umgås med Josefin och Amanda.. mer om det senare. Nu ska jag kila . pusss.

Hang with me.

I går eftermiddag åkte jag upp på stan och handlade lite hos mina kollegor Maria och Hanna på kicks, efter det åkte jag upp till hedman och lämnade saker till syster, blev kvar där en stund och snackade lite skit. Sen drog jag vidare på äventyr och till slut hade jag med mig maria amanda och några matkassar och vår slut destination blev Josef och Elvira. Så vi tillsammans gjorde Tacos och kollade på två filmer Robin Hood och Letters to Juliet.

Vi kom inte därifrån förän vid ett, och då skjusade jag hem tjejerna samtidigt hämtade jag syster på stan och agerade taxi chafför för en stund haha.

Blev väckt av mamma i morse vid nio och sa att hon ville till valbo redan vid 10, ohnej tänkte jag... så jag hoppade det och åker nog in om en stund! måste köpa skor..

Sen får vi se hur kvällen blir, utgång?! Återkommer med besked..


Ren kärlek.

Nu kan jag äntligen handla med mitt fantastiska kort... jag älskar det!




Marabou har äntligen gjort det!

Jag har länge väntat på att marabou ska göra en choklad bit i vit choklad och nu är den äntligen här, såg det på petra tungårdens blogg och jag blev överlycklig.. Hoppas den är lika god som jag föreställt mig!



Bild lånad av :
Petra

kanske världens bästa sallad.

Nu ska jag strax åka till ica björksätra här vid mig och köpa mig en sallad, det kan nog vara den godaste salladen jag någonsin ätit, man får själv plocka i hop vad man vill ha i, (personalen lägger i åt en) men allt är så fräscht och alltid lika god.. Så jag ville bara passa på och tipsa er för den! :)

Ha en fantastisk dag, jag längtar till helgen.

Onsdag

I dag har jag suttit och filat på mitt personligt brev till ett jobb och medans jag gjorde det så skickade jag i väg ett annat personligtbrev o cv till ett annat jobb. Så jag känner mig lite effektiv iallafall. Jag längtar tills jag har egen lägenhet, känner verkligen av att jag saknar min ensama tid och att ha något som är ens eget! Så jag hoppas att allt löser sig denna höst, så jag snart har jobb o eget boendet. Men tur är väll att jag trivs hemma iallafall.. Ska ta tag i mitt rum nu i veckan, eller nästa och rensa ut allt från Leksand, för jag har inprincip allt i väskor och papperspåsar haha.. SUCK...

Hoppas ni har en fin Onsdag, ska skriva på lite här, men finns annat som lockar med datorn.. ska ta hjälp av min bästa vän sen för hon är grym på p-brev!


Två pärlor.

ett inlägg till mina bästa kombosar.


Dom här pärlorna är två av dom absolut bästa tjejerna i min värld.
 Vi tillsammans har tagit oss igenom två fantastiska år, vi har bott i hop och lärt känna varandra utan och innan, skrattat och gråtit tillsammans (mest skrattar, det är vår speciallite)
När jag var i min stuga 32 tillsammans med er, kunde jag inte känna mig tryggare, jag hade två personer som ständigt stod bakom mig och stöttade mig genom allt.
Min tid med er har fått en unik plats i mitt hjärta. Det är inte många man får uppleva en sån utveckling med och jag är glad att jag fick dela mitt boende och mitt liv med er.
och tjejer, vilken tur vi hade som fick ha dom mest fantastiska vännerna runt omkring oss.

Jag saknar alla timmar och alla minnen med er.
om jag fick göra om mina två år, hade jag gjort det på samma sätt.

Kombosar för alltid.

i morgon är en stor dag, för en av oss, då går hennes dröm i uppfyllselse, en unik butik öppnas och det är dags för henne att skriva historia.. Jag är stolta över vad du åstadkommat, jag har sett din utveckling och jag vet att du kommer lyckas.. Amanda, du är grym!

Jag älskar er.