080831

hej vänner.
just nu sitter jag vid mitt köksbok hemma i kära sandviken, har nyss varit hemma hos Amanda och suttit och snackat med henne och kollat på två satc avsnitt. Tänk er , att detta var sista gången jag fick se min kära amanda, på ett år , såklart inte den sista men ni förstår. jag tänkte faktiskt kasta in en rad här att , Amanda, du måste vara den vackraste personen på både utsidan och insidan. Jag älskar dig otroligt mycket. Jag skulle kunna sitta dagar och skriva om hur bra du är, men jag vet att du vet allt redan eller iallafall känner i ditt hjärta att du betyder extremt mycket för mig!

snart kommer malin o hämtar mig , vi ska käka lite innan vi drar , sedan blir det leksand.
vet inte extakt hur länge vi blir där innan nästa hemfärd, men nästa helg kommer maria o nattis ner.
Åh jag saknar dom redan och längtar efter att dom ska komma till vårat place.

måste säga att min mamma är bäst, utan henne skule jag glömma hälften av alla grejor jag måste ha med tillbaka och utan henne så hade jag nog inte tagit steget att åka till leksand, och såklart har pappa lika stor del i det. Jag älskar er.
Och såklart dig syster , jag finns alltid här för dig.

nej nu blir det o packa de sista,
får se om vi fixar internet på campingen senare i kväll
eller om det blir i morgon, ciao !

jag älskar er mest.
PUSS


jag älskar dig !

brunhårig.


Jag är nu brunhårig , skönt !

Uppdatering om veckan som varit.

Nå vad har hänt i mitt liv uppe i leksand må tro, ja du , det är ju faktiskt så att skolan tar min mesta dels tid. Så det är där jag är mest om dagarna, sedan har det även hänt att jag och malin dragit med några brudar till lager 157 och även några till kupolen och shoppat loss. Vi har som sagt inte haft något internet och därav har vi hittat på aktiviteter som får dagarna att gå fort , men vi har alltid det så himla mysigt där borta. eller där hemma som jag säger nu !  jag o malin har hittat världens kanon tjejer och dom trivs vi riktigt bra med . I går föresten så var vi på kupolen och hade misteryshop eller hur det nu stavas , och det var riktigt kul. sedan käkade jag o malin tillammans med sanna o emma. och sen blev det hemfärd. Och såklart festade vi i onsdag , mitt gäng o jag ! Festen blev hemma hos mig o mallan. riktigt trevligt, med många öppna hjärtan , och det uppskattas , för ni betyder redan riktigt mycket för mig, malin instämmer nog också :)
Så lite bilder kanske? ja , här kommer dom från onsdagen.



vårat vardagsrum

Anna :)

Jessica :)


Grillmästaren ! haha

emelie :)


älsklingar !


gänget + malin , emelie o emma ! :)


sötjessica !


jag och min käraste sambo !


underbara anna ! :)


ni måste vara en av oss för att förstå ^^

 
älskling !


Favorit sanna i mjukiskläder ! :)


Underbara du !


angelica , emma o jag  !


hahahah !


älskar bilden HAHAH

åhåh , ni betyder !


gud vad jag älskar dig .


yeah !


puss stumpan !

åh ni är underbara <3


hemma.

nu är jag hemma igen , jag håller på att färga håret till rödbrunt nu. Efter att snackat om det med sanna under veckan blev jag riktigt sugen , så bort med blonda håret , hej rödbrun, Hoppas det blir bra bara.
I kväll blir det hejdå fest för min älskade amanda , ska bli ritkigt roligt och mysigt :)
berättar mer om veckan i ett annat inlägg.
PUSS

tack


åh tänk vad man kan bli glad av att läsa din blogg.
jag älskar dig riktigt mycket min vackratse vän .
Vad som än händer , kommer du alltid vara min vän.
Vi föralltid !
/ din sara

lever

Just nu sitter jag hos min favorit sanna och hennes söta sambo emma :)
jag vill bara säga att jag lever, återkommer till sandviken i helgen.
lovar att uppdatera mer sen när jag skaffar mig internet.
Puss sålänge ! :)


tack !

 i går var jag på Lobby med gänget , men före det så samlades jag nattis josef lea tanja och mickan hemma hos Amanda för att förfesta , vi hade riktigt mysigt , :) sedan drog vi ner på stan och på lobby till 00.00 ungefär, sedan så hade jag fixat skjus med katta o dennis , för dom skulle hämta håkan, så jag mötte upp dom vid 2.00 och fick skjus hem. TACK !

i dag har jag o mamma varit in til valbo, jag inhandlade en vinterjacka och en regnjacka och en sjal !:)
måste i väg och shoppa på kupolen i veckan tycker jag , ska försöka få med mig malin o gänget.

nej nu ska jag käka.
PUSSS.
Leksand i kväll igen .

You rock my world

Hello babes !!

i dag har jag varit hos min mormor och firat henne, träffat släkten och uppdaterat mig om vad som händer i min släktkrets. sen har jag bara slappat nu, är verkligen helt slut , jag har nog sovit väldigt konstigt dom senaste nätterna, för kort eller för länge !

Så i kväll tänkte jag först ta det lungt, men sen fick amanda med mig ute, tänkte jag måste ta tillefälle i akt innan hon försvinner till USA, resten hinner jag ju se en annan helg tänkte jag, för det är ju inte så att detta är min sista helg i sandviken. Så nattis kommer också till amanda en sväng , sedan ska vi velll möta upp maria o kim och några till ! :) Så vi får se hur kvällen avslutas, jag vet iallafall att det blir lungt, blir fakrtiskt en bil resa hem i morgon , oj menar till leksand ^^, saknar faktiskt dom där borta, snackade med emelie hon anna o sara hade varit i borlänge, fusk på det , och i dag var det visst grillfest vid oss där. Men vi är tillbaka i morgon som sagt :)

Nu ska jag käka vi hörs :)
PUSS

Johan, om du läser här så vet du att jag finns här.
precis som jag finns för maria !

godkväll mina vänner.

dagen har sett ut så att vi drog till skolan vid nio , slutade vid tolv och då drog vi hem för att packa det som skull med hem till sandviken , malin somnade och jag fick sen besök av emelie som jag snackade med , sen när malin vaknat så ringde vi jessica, och drog för att hämta henne, åkte hem mot sandviken. Sedan skulle jessica vidare till gävle , så vi släppte av henne på resecentrum :) .

Malin skjusade hem mig och jag umgicks lite med pappa o mamma och bara slappade. sedan bestämde jag mig för att träffa folket, trots min trötthet , hämtade upp amanda och drog till kim där dom var , hur mysigt som helst o se er ! :) även fast det bara gått en sådära 5 dagar .

nu är jag hemma , ska hämta pappa när han är klar på puben , han har varit och käkat med jobbet, så vi får se när han ringer, hade nog annars somnat för länge sen haha :)

jag saknar leksand och gänget !
men men, söndag snart :))


jag älskar malins kamera , tagen i spanien !


bilder från i går !



jag .


sanna , emma och emelie


min fina hatt ! :D


jag o sanna ! ;D


jessica o malin :)

Anna :)


jag och jessica :)


jag o maaaalin :D vi var riktigt glada .. :P


jag o anna ! :)

riktigt bra människor !


tröttast i leksand?

heregud vad vi är trötta i dag , konstigt , vi var faktiskt ute och festade i går, och kom hem till två, så det var kanske inte riktigt så farligt ! :) gud vilken underbart bra kväll det var , riktigt bra människor , vi var på förefest hos jessica där Jag Malin Anna Sanna Emma Emelie Sara och någon till , minns ej namnet. men vi var där en sväng , sedan drog vi till kåren i sådära 10 min , men fy vilken rolig bit dit, vi spelade in en snutt på annas kamera, hoppas jag kan få den, så lägger jag ute den här haha :) , sen knäppte vi kort, jag har också några bilder, men eftersm jag ska snart till skolan hinner jag inte lägga in dessa, men de kommer senare :) om vi inte nu skulle äta PALT :O .. eller hur det nu stavas, jessica tjatade om det hela kvällen, så vi får vell se va som händer, (och det har inget med blod att göra) haha . nej nu kommer emelie snart, sen drar vi till plugget , får se hur man orkar det :)

Kommer hem på fredag.
Saknar er ! :) pusss

uuuuunderbart .

jag och malin har det verkligen kalas bra , trött är vi allt, eftersom vi knappt sovit något, eller iallafall inte vad vi är vana med, vi har till o med fått in rutiner på morgonen , malin duschar 30 min, sen är det min tur , skönt, då kan jag få sova 30 min extra ;) hahaha.

i går var emelie här med oss, vi fick henne o skaffa msn o så, sedan kom även hennes sambo (som hon bor med här på söderbacken) emma hit och vi kikade på sex and the city, och lite andra serier , och sen har vi även en granne som kommer från kungsgården, hon brukar titta in , vi har det rätt bra här :D .

i dag har vi gjort roliga hattar på förmiddagen, min o sannas är as snygga med pärlor , som låssnade när jag åkte hem :/ .. haha nej dom är as fula , typ som en krona ! :) vi ska ha dom hela dagen , och på festen och krogen i kväll, vi ska föresten på förfest i paraden hos jessica , anna som bor där ska också dit , så vi får se vilka mer de är , vi ska ta med oss emelie o emma också ! :) .. nu ska vi käka, sen kommer emlie , sen drar vi till skolan till 16.00 ! :)

PUSS på er.
saknar er vänner, vi ses i helgen ! <3

första dagen avklarad

vi har nu kommit tillbaka till vår kära stuga, gud vad jag börjar älska den ! vi började med dagen med lite inskrivning , snackade med vår mittemot granne, jätte söt tjej och sen snackade vi med två andra tjejer som bodde vid paraden , dom skulle gå upplevelse, får se om vi hinner umgås med dom lite, de vore kul , har redan snackat om filmkvällar haha.
vi ska slappa ett tag nu , malins pappa , bror + hans flickvän, dom ska laga malins bil ! sen ska vi tillbaka till kåren vid halv 6 , då blir det soffhäng och käk, låter mysigt , hoppas man får lära känna någon mer. fick även chans under vår första tid med klassen i hop, snacka med två tjejer. det känns faktiskt riktigt bra, även fast vi vet att vi kommer få jobba i hjäl oss , vi kommer få slita för att få bra resultat, men tillsammans klarar vi detta ! nej nu ska jag vila en sväng , hörs senare i kväll mina läsare. PUSS

första skoldagen

nu håller malin på med det sista , jag är precis klar, och nu ska vi ut i regnet och ta en promenad till skolan, lite nervös faktiskt. jag har inte direkt sovit så bra i natt, varit as varmt , och lite sånt .. just nu lyssnar vi på mtv , men varför är det på tyska eller danska ? vafan .. as drygt . nej nu ska vi gå . lycka till , till oss ! PUSS


hemma ?

nu har vi kommit till leksand , vi kom hit runt halv 6 , började att packa in allt direkt, så nu är det gjort, förutom att bäda våra sängar, men det hinner vi :) medans vi plockade in allt så hälsade vi på 2 tjejer som bor mittemot , verkar trevliga, men vi hann bara små snacka lite fort :) . sen drog vi och storhandlade inne i byn , kanske 5 min med bilen bara , :) så vi handlade massa mat för 1000 kr , iallafall för dom första dagarna :) . sen så har vi varit och köpt internet nere vid recpetionen , bara för en vecka hittills :) och sedan hamnade vi såklart vid våra datoer, har nyss käkat. nu blir det dator och tv ! :) jag känner mig faktiskt rätt hemma här , konstigt nog , saknar min syster här ! men jag tror jag kommer klara mig rätt bra :) ..tack malin för att du är här <3


utsikt från vår uteplats .


mitt rum :)


köket :)


vår hårda soffa haha


vår hall.


malin glad ! :D


badrummet , (duschen är brevid där, men ej på bild)


vår första middag ! :D


kyckling såklart !!! :)

PUSS / sara

hejdå sandviken , hej Leksand



Herregud , dagen är här , min mage mår inte alls bra , är skit nervös , men åh vad glad jag är att min malin är med !!
vi har siktat på att komma i väg vid 15.00 , får se hur det blir , men vi har vår stuga från den tiden ! åh vad mysigt . Så nästa gång jag skriver har jag flyttat in i nytt hem ! haha

Gårdagen då , jag umgicks med amanda på kvällskvisten ,v i inhandlade godis och satt och snackade om allt möjligt , kollade på madonna maraton och lite sådära , (helt underbart) , jag kommer sakna dig! Sedan drog jag till Nattis , där hon och malin var , dom var i fullgång med tacos , och det blev otroligt gott , sedan myste vi framför tvn och bara hängde. Skjusade sedan domt ill maxi parkeringen där malin hämtade sin bil , kramkalas med nattis , åh vad jag kommer sakna dig dig dig ! Sedan drog jag hemåt , och då satt jag på syrrans rum med henne , emma o mogge och bara tog vara på den sista kvällen hemma , åh jag mår så himla bra ! (och mogge är en underbar ny person som kommit in i vårat liv<3) sedan gick jag o la mig , fan kunde verkligen inte somna , tror jag drömt om denna dag hela natten, men nu längtar jag tills jag är där , träffa alla som ska gå i vår klass och bosätta oss i vår stuga ! åh :D . och jag har ungefär packat klart allt , good for me ! Hoppas ni tar hand om sandviken medans jag å mallan är borta , men visst ja , ses i helgen , då kommer vi hem en sväng . PUSS

Maskerad




Lånade marias löshår (glamour stjärna)

































tack för en otroligt underbar kväll.
tack !

I morgon .

jag förstår inte riktigt , men jag flyttar i morgon , jag flyttar . jag lämnar sandviken för 2 år i leksand, är det rätt ? ja det måste vara det , jag vet att det är det , trots att jag känner mig ledsen, för jag har dom finaste vännerna här , min underbara familj och världens tryggaste hem!  men man behöver lära känna världen , nya ställen och nya människor , men det som gör det så mycket lättare är att malin är med mig , jag är så glad för det.

jag flyttar i morgon !
jag kommer sakna er alla.
glöm mig inte <3

förlåt

förlåt för lite skrivning , känns som jag försöker ta igen allt nu innan jag ska flytta.
lovar att det kommer spanien bilder och uppdatering så fort som möjligt .
flyttar på söndag och jag har inte ens packat en grejj .. hjälp !!! :)
men puss på er <3

En riktigt bra helg .

i fredags träffade jag ankan , vi åkte till valbo , jag shoppade lite , hon fönstershoppade bara och var mitt smakråd, hittade faktiskt en del saker. sedan bestämde vi oss för att åka in och kolla på amanda jensen , så vi lyssnade lite med henne där vi även träffade syster och co , sedan träffade vi även katta o dennis , trevligt trevligt ! vi kollade även på noice som också var helt okej , (+ för att han varit med i världens bästa program) haha .
sedan åkte vi hem för vi frös, så vi åkte till ankan och myste framför film och käkade på våra remmar, tack för att du finns älskling !

på lördagen åkte jag mamma o moster in till valbo (igen) för att kolla lite på owe jansson och ikea, hittade massa fint som jag o malin bör inhandla till vår stuglägenhet sen , (bara en vecka kvar) , sen käkade vi på ikea och kollade runt lite i valbo , såklart fick mamma betala lite saker , ljus stake , ljus o lite sånt dära , alltid mysigt .
sedan åkte jag hem och duschade , fick ett samtal av nattis att jag skulle komma dit så fort som möjligt (hon var nämligen hos hennes föräldrar , 5 min härifrån , hennes bror fyllde 18 år) , efter packat ner allt så drog jag dit, där blev man varmt välkommen , speciellt av min nattis , vi käkade smörgåstårta , och gjorde riktigt fina drinkar , (vi har blivit erbjuden jobb som bartender) haha , dom uppskattade våra drinkar , vi hade det riktigt trevligt , men sen vid 10 var det dags att åka i väg, pappa hämtade oss , vi drog hem till linda men dom skulle precis åka så vi hoppade på bussen till gävle, såklart har vi den turen att båda blir as krissnödiga och en människa spyr på bussen , men min parfym hjälpte nog lite , väl där inne träffade vi linda o co igen , även emma o mattias , sedan mötte vi upp malin , maria , kim o emelie , vi drog och tog ut pengar , och sedan drog vi in på ett öl tält , och sedan blev det hemgång , jag malin maria o kim åkte hem med mattias och emma , nattis åkte lite längre åt ett annat håll ! :* , väl framme i sandviken så gick jag upp till nattis lägenhet matade katten och åkte hem och sov , (gud vilken natt, mådde verkligen pyton) ..  tack mina älsklingar, för en riktigt bra kväll , speciellt tack till nattis för en riktigt bra "förfest"

i dag , (kanske en riktigt perfekt dag) , jag gick hem till amanda vid 3 ungefär , vi satt och snacka bra länge om allt som hänt och kommer hända i våra liv , sedan bestämde vi oss för att åka och kika på bio , vi båda var riktigt sugna på mamma mia , så vi bestämde för den och nu blev vi plötsligt hungriga , så vi drog till napoleon och käkade mat, snackade av oss lite mer och hade det riktigt mysigt , sedan drog vi in till gävle och kikade på bio , men först en massa skratt o prat innan , eftersom vi väntade in bion , sedan började den och den var riktigt bra , någon tår kom det allt fram , och vi var riktigt glada när vi gick därifrån , sedan åkte vi hem , regn väder tyvärr men vi klarade det , eller amanda gjorde det , hon är duktig ! :) tack för i dag min älskade vän , förstår fortfarande inte hur jag ska klara mig i 1 år , men jag vet att vi alltid kommer göra allt för att stå kvar vid varandras sida !

nu ska jag sova .
PUSS

stureplan



Jag hade lätt velat varit där .

partaj

just nu sitter jag hemma hos nattis föräldrar , hennes bror fyller 18 i dag , (grattis till honom) ,vi har gjort riktigt goda drinkar , nu ska vifortsätta dricka ,ses på cityfestenbabes !
Jag älskarmin nattis <3
/ sara

Spanien

Några få bilder från spanien ,
kommer resten när jag fått en skiva utav malin .
PUSS .














mina vänner

Jag är hemma , hemma hos mina underbara tjejer och det känns kanon bra !
Känns väldigt konstigt att jag o min kära malin flyttar om ungefär 10 dagar , eller som sagrt 17 aug . :)
Det ska bli riktigt roligt att börja på något nytt , utvecklas m.m .
men tjejer , jag kommer sakna er riktigt mycket måste jag erkänna.

och amanda , du som flyttar i från mig i 1 år. hur ska det bli, du som är en energikälla och en solstråle av dess like, jag kommer sakna i hjäl mig efter dig , (som jag redan nu gjort efter 2,5 veckor och jag har inte glömt dig <3) men jag vet att vår vänskap kommer byggas upp ännu mer, och du är en personen jag vill ha fortsatt kontakt med ! Så vi kommer klara det här . :) tänk vilken fin människa som kommit in i mitt liv på så kort tid ! Jag älskar dig!

tänk vilka andra fina vänskaper jag fått på kort tid.
dig nattis , oj , jag är mer än otroligt glad att du kommit in i mitt liv, i rätt tidpunkt dök du upp och fyllde på mitt liv med trygghet och vänskapliga kramar , jag uppskattar dig till tusen det ska du veta , och du är för mig en viktig person och jag vet att vi skulle göra allt för varandra om någon av oss kom i knipa eller nåogt annat. Jag älskar dig ! och kom i håg vart jag än tar vägen är du aldrig ensam !

jag har inte riktigt förstått att jag ska flytta i från min vardag , alltså min bästa vän maria , hon är den personen jag umgåts dag in och dag ut i snart 3 år med , det kommer att bli riktigt tungt att inse att min dag kommer se annorlunda ut, även fast vi klarat detta förr, så kommer det bli en motgång i ens steg mot ny förändring, trots att jag vet att hon alltid kommer vara min närmast och att hon alltid kommer finnas där för mig. Det finns ingen som hon ! jag älskar dig med hela mitt hjärta, inga ord kan förklara vilken fin vänskap du ger mig !

tänk att både jag och ankan, mitt blåbär flyttar i från varandra åt två olika håll , hon behöver det och jag behöver det , vi båda vet att vi behöver det var för sig. men jag vet att vi kommer hålla vår kontakt, för hon är något speciellt , men jag kommer sakna henne riktigt mycket , men glöm aldrig att jag finns här ! du och jag , för evigt !

jag vet att jag kommer växa som personen när jag börjar skolan, jag kommer utvecklas , lära mig saker som jag vill lära mig , kommer träffa nya människor och upptäcka nya personlighetet , och hur underbart är det inte att få dela detta med min malin , det känns riktigt bra , jag är otroligt glad att få bo tillsammans med henne , vi kommer få det så mysigt. så alla mina vänner, kom och hälsa på oss i leksand ! och glöm oss inte ! :) TACK MALIN! jag älskar dig !

tänk vad jag kommer hamna nära min sandra , hon bor i borlänge , jag i leksand , hur långt det nu är vet jag inte , men det är närmare , och jag kommer försöka träffa henne så ofta vi kan , för jag saknar att dela min vardag med henne, åh hon är så himla värdefull , jag uppskattar dig ! jag är överlycklig att hon finns ! du vet , jag älskar dig !

min familj , det är nog där min största saknaden kommer finnas , men jag vet att dom stöttar mig och det är alltid min första prioriering här i livet , jag älskar er !

åh alla andra , åhåhåhåhåhååhåh <3

jag kommer helt enkelt sakna er !
men som sagt , jag behöver de här och det kommer bli riktigt lyckat , jag vet det .
nej nu ska jag nog sova .
hoppas ni mår bra .
välkommen att läsa min blogg vidare när jag börjar på skolan !
PUSS

hemma.

Jag är hemma nu .
skriver mer senare.
ska i väg på stan , sedan jobba :)
PUSS .

hej !

snart är vi på väg hem, sista kvällen kommer inehålla drinkar och tacobuffe, och en massa kort spel kan jag tänka mig. i morgon är det sista dagen att sola, eller ja, vi hinner sola någon timme innan flyget går på tiosdag, kommer vara hemma runt 03.00 på tisdag nattm, sedan blir det jobba på ons mellan 17.00-20.00 .. får se om jag hinner träffa någon innan det, tror jag o amanda skulle ses en sväng , :) .. och kanske att jag måste färgan håret. är inte så grönt just nu, men kanske blir. jag kommer utnyttja poolen lite till ! :) oskar o jag är grym på att göra kulebytter fram o bak tillsammans + att s¨tå på händer, rena cirkusen ! yeah . i morse var vi på marknad, köpte två klänningar, men måste nog sy in dom . men men:) 60 kr st , inte alls falrigt eller hur. johanna köpte även en snygg , en lång klänning ! :) ...

nej nu ska jag ut till dom andra.
ska försöka ta vara på dom ista dagarna , även fast längtan är till er .
saknar er riktigt mycket.
hoppas ni mår bra vänner.
PUSS !

maria, nattis malin o gängtet, hoppas pride var sjukt roligt !
önskade jagkunde varit med !
/ eran sara ... saknar er mest <3


. .

gud vad jag saknar er .
<3

go kart

sitter just nu vid go karten , pappa johanna olle och oskar ska aka.
jag emma och lena ska bara titta pa , har finns det inga bokstaver med prickar pa. haha.
hoppas ni har en kanon fin dag , ska passa pa och sola lite mer faktiskt.
far se om det blir stranden sen eller hur det nu blir.
puss pa er.
jag saknar er jatte mycket.
/ sara