Göteborg

Just nu sitter jag på tåget till Göteborg för att hälsa på Anna och i kväll kommer även Jessica och Micke! Kommer bli hur kul som helst att träffa dom, var länge sedan nu.

Det var segt att gå upp i morse. Kom i säng runt 12 tiden men somnade inte direkt så jag var trött när klockan ringde i morse vid 5.30. Kommer garanterat sova bra i natt! Haha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sova lite på tåget, men jag hamnade i vagnen med alla barn?! Vad hände där. Jaja är i götet om ungefär 2,5 timme.

Puss!


Film kväll

I dag har jag hunnit med att jobba och shopping i Gävle och Valbo med syster, kan visa senare vad jag köpt. Nu är jag hos nattis och ser film med henne och Elin :-) blev twilight eclipse och breaking dawn :)

Hoppas ni får en fin kväll :)


Grönt är skönt

Testade en grön skugga i dag!


Sömnlös natt

Låg vaken inprincip hela natten, vid 6.00 gav jag upp och tog en promenad och somnade sedan vid sju och sov till 1200. Nu ska jag i väg och jobba, stänger och slutar vid 1900 i kväll. :-)

Hoppas på sömn i natt.

Puss


Så less!

Helt seriöst har jag legat vaken sedan 01.00 för att försöka sova. Klockan är nu 04.39 och jag är så jävla pigg. Måste vara mina tabletter jag till träning som innehåller koffein. Men jag tog ju dom runt lunch... Hmm konstigt. Jag har alltid svårt att somna men detta är nog rekord.... Jag kommer fan aldrig somna. Nu börjar fåglarna kvittra också. Jippi!

Jaja vi får Vell se om jag somnar! Pust!

God natt eller god morgon?!


Dagens facelook


God morgon

God morgon.

Ska strax väg och jobba på kicks. Jobbar till stängning i dag med, fick hoppa in och jobba i dag med, tackar man för. :-) sedan blir det träning med nattis.

Ungefär så ser min dag ut haha!

Ville bara in och säga hej :-)

Puss!


Träning

Blev ändring i dag på träningen, blir nu på kvällen med min vapendragare Nattis! Ska bli riktigt skönt :)

Fick hoppa in och jobba mer i dag för Hanna var sjuk, så vad gör man inte för sin bästa kollega.

Vi hörs :)


Pretty woman

Ligger i sängen nu och tittar på pretty woman, blev sugen att titta på den så det fick bli så:)

I morgon ska jag upp vid 8.00 för att möta Nattis på Statoil vid 9.00 för att cykla till gymmet och Gymma och sen jobb efter det :) skön måndag.

God natt på er :)


Inköp

Jag var i valbo med mamma i går och kollade runt lite. Jag hade läst förut att dom skulle komma in med smink och annat på Gina tricot men att det var endast i utvalda butiker och nu hade valbos butik fått in det och det över förväntan, jag köpte mig ett läppglans som jag gillar i både färg och konsistens och sedan slog jag på 2 st neccesärer som endast kostade 39.30 och tror läppglanset gick för 29.90. Väldigt bra priser.





God morgon

Nu har jag vaknat till liv, passade på att ta en extra lång sovmorgon för nästa vecka blir det att fokusera på träning och få in en bra rutin! Svårt att få det när man börjar så olika tider på jobbet.

Har ju som sagt varit sjuk hela veckan så nu blir det köra sten hårt och jag har saknat det. :)

Ska nog ta mig en långpromenad i dag, dock tråkigt väder, såklart var det kanon väder hela veckan när jag var sjuk, men sånt får man ta :)

Hoppas ni får en super bra söndag.

Puss!


God kväll

Som jag skrev i inlägget nedan så ska jag nog börja blogga igen. men ni får räkna med att det kan vara några dagar i mellan vissa inlägg och ibland kan det komma fler än ett på en dag. Jag älskar att läsa bloggar så nu ska jag ge mig på detta igen.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Greys anatomy, började ju kolla det från början i höstas och nu är jag inne på säsong 8 och ansnitten börjar ta slut men jag kan inte sluta titta för den serien är riktigt bra.


Länge sedan

Hej!

I går kväll låg jag sömnlös och kom att tänka på att jag kanske borde börja blogga igen, har sagt det miljoner gånger men det slutar med ett inlägg och inget mer.

Såg Att det var några som följer mej än så tänkte kika in och säga hej och att jag ska tänka på saken om att börja blogga igen, det är ju trots allt kul att se tillbaka om något år vad man gjort :)

Nu ska jag ta och fixa mig för att sedan ta mig mot stan och AMS!

Puss och kärlek!