Glad.

ändrade planer

SANDRA kommer i morgon i stället ,
åh jag är glad . .
för hon är mitt lyckopiller .
<3

Torsdag

Underbart mysig dag måste jag säga .

började med att jag hamnade i soffan efter förra inlägget , kollade lite på eva & adam , jag älskade den serien när den gick , så jag hittade det bandet och satt i det , sedan har jag och diva legat utstäckta i varsin soffa hela förmiddagen och halvsovit , såklart var vi ut en sväng och så också , gjorde god mat .

sedan skjusade jag hem henne vid 15.00 , då åkte jag och jobbade .
sedan när jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu har jag slappat framför tvn.
torsdagar har inga bra tv program efter 20.00 , så det fick bli datorn .

Jag & emma ska åka till maria lite senare , emma skulle egentligen sovit hos mig så skulle vi tagit bussen till stan i morgon för att kolla lite , men nu vela maria att vi skulle övernatta där , så vi göra det. blir säkert någon film också ,  ska dit till halv elva .

jag sa själv åt mig att bara ha en dag för mig själv , och jag tycker det räcker nu ,
jag blir lätt rastlös när jag inte har folk runt om mig , visst mamma & pappa är hemma , men det är inte alls samma sak . så nu ska det bli mysigt och mysa med emma o maria , dom får mig att må bra .

så i morgon blir det stan , sen får vi se :)
på lördag kommer sandra , hon skulle till valbo med sin mamma & bror , så hon
stannar och övernattar en dag , och det tackar man inte nej till , en av mina bästa vänner !
jag älskar dig .

PUSS

Tidig morgon .

Vaknade av att diva väckte mig för hon ville gå ut , så jag gick ut med henne vid halv åtta , och sedan dess har hon bara varit alltmänt dryg . så jag bestämde mig för att gå upp nu , klockan är precis nio , och jag är rätt pigg , skönt med tidig morgon , ska snart ta och göra någon god frukost och sedan titta på tv eller film .

sedan ska jag åka och jobba & i dag ska jag nog bara vara hemma.
ibland behöver man sånna dagar också.

skriver sen.
PUSS.

Onsdag

Vaknade av att klockan ringde vid 10 , hade bestämmt mig för att ta en promenad , går upp och kollar att det snöar som tusan , kände efter och bestämde mig för sängen i stället , vaknade av massa sms & att lina ringer , jobbigt när man precis somnat om , men hon sa att jag inte behövde hämta anna utan hon hade tagit sig hem på egen hand , ( jag tänker på dig anna , <3 )  . . 

sedan gick jag upp vid halv ett kanske , rätt skönt o sova , fast jag skulle helldre gått upp tidigt men men .
kollade på våra bästa år , såklart  , sedan duschade jag och kädde på mig .
och nyss kom mamma o pappa hem , ska ta och göra någon mat.
Jag har hel plattat hår i dag , får se hur länge jag orkar ha det så platt haha.

ska nog träffa ankan senare i dag ,
& sen kommer diva hit och sover över .
då blir det tidig promenad med henne i morgon , mysigt !

PUSS .

Tisdag

Min dag i går va riktigt mysig .

jag åkte till maria vid tre , sedan åkte vi in till gävle , kollade runt i affärer & fikade ,
stötte även på emma & carro , trevligt .
vid halv åtta åkte jag vidare mot sandviken för maria skulle på kurs .
åkte då i stället till ankan och träffade henne en stund , sedan åkte jag hem till mig , spelade kort och snackade med emma och syster . sedan åkte jag till maria .
där kollade vi på film och åt gurka & morätter med dipp .
mysigt , somnade nog runt 4 .


ursäkta men jag orkade inte komentera personens inlägg så jag skriver min komentar här.
varför ens orka lägga ner energi på att skriva ett klagande blogg inlägg om en annan bloggare.
för det första ... sluta läs den då , om man inte tål den .
för det andra .. man får skriva vad man vill , det är ens egen blogg och man kräver inte att någon ska läsa det.
för det tredje ... och här orkar jag inte skriva mer , MEN , man har sin egen blogg för att skriva av sig , hur man gör det , genom text eller genom videoblogg , varsågod , gö som du vill . jag läser många bloggar , men jag stannar inte upp och följer en blogg jag inte tycker är intressant ? .
aja , och sist men inte minst , jag skulle inte själv tacka nej till att ha ett kredit kort som inte har någon gräns där pengarna slutar . men det är vad jag tycker .
så , sluta klaga , och sluta läs personnernas bloggar.
puss !

Måndag

Ny dag , nya möjligheter ... ?

i dag ska jag och maria
ta tag i hennes pluggning till körkortet , sedan ska vi skriva ett grymt cv och jag ska i alalfall skicka runt det så någon kanske nappar på det inför sommaren . känns som det är omöjligt och få jobb OM man inte har kontakter . jävla skit sverige . haha . jag är trött på detta , nu vill jag ha mina två veckor i spanien med släkten , och sedan börja skolan . fast först måste jag och mallan ta tag i lite ansökningar angående studiemedel. men det ska lösa sig , det måste lösa sig , annars går jag under totalt , eller jag flyttar , okej JAG FLYTTAR ..
fast jag vill inte flytta heller , åh .

aja , i dag ska jag i allafall skriva om mitt cv / personligtbrev , fast man är reda as grymt men aja .

sedan får vi se vad som händer ,
jag måste nog städa mitt rum ,
ser ut som .. jag vet inte vad haha .
 men babes , ha det bäst !
puss.


updt .

MINA ÖRHÄNGEN KOM I DAG , och jag är käär !
( ni som inte känner mig tillräckligt bra , så ska ni veta att örhängen är min störta passion :) . haha )

tårar såhär på natten

oj vad jag helt plötsligt blev kär i Andra Avenyn .
och här sitter jag 02.30 och bölar för det är så sorligt , dom sista programmen .
men det är bra , sånna program som får en att relatera till verkligheten , att man uppskattar saker som finns omkringen allt för lite . nej nu ska jag inte skriva en hel historia om hur mycket jag uppskattar folket runt om mig , känns som jag gör det väldigt ofta och jag hoppas att ni som betyder något för mig vet om det .
det känns som det viktigaste för mig är allt folk omkring mig har ett leende på läpparna och vet att dom är betydellsefull precis som dom är .
jag älskar er .
jag älskar min familj .
jag älskar mina vänner .
mina vänner är en slags familj .
i allafall några av er .
jag älskar min syster !
utan henne , finns inget "utan henne" , det funkar inte så.
och mamma och pappa åh , dom är bäst
och ni ni , mina närmaste , åh vad jag älskar er .
åh jag är så tacksam för att ni finns .
åh
åh
. .
jag fäller några tårar till .
nu ska jag sova .
åh vad jag älskar er .
mamma & pappa , ni gör verkligen allt för mig och syster , nån dag , nån dag ska jag ge tillbaka allt till er , just nu får ni nöja er av min närhet <3 ... jag ska kämpa för er skull & min , just det , min skull.

åh . jag är lycklig .
samtidigt som jag har bakhuvudet fullt med " tänk om det skulle hända i min närhet... "
nu ska jag sova och tänka glada tankar .
puss vetja .

Söndagen .

Vaknade vid åtta först och gick ut med diva en sväng så hon fick göra sitt haha , sedan somnade vi om och sov ända till tolv , första gången diva riktigt sovit bra hos mig , och det va underbart att få sova ut haha .

sedan gick vi upp , kollade på tv , sedan ringde johan och han hade blivit kvar i gävle hos sin kompis , så jag hämtade honom där , sedan skjusade han hem mig och jag kollade på film med emma & emma .

sen skickade jag sms med ankan och hämtade upp henne runt fem , lämnade tillbaka filmen " ett öga rött" , och satt ett ljus på farmor och farfars grav .
sedan drog vi hit , slappade lite och sedan skjusade pappa oss till henne , där vi gjorde god mat och snackade en massa , sedan åkte jag hem vid åtta och spelade kort med emma , emma & mattias och sedan har jag duschat och nu sitter jag här , skönt o bara slappa i kväll .

i morgon ska jag med maria till gävle tror jag
och sova där .
tror jag i allafall .
pusspuss på er !

Emma 17 år , mys hos Ankan .

På lördags eftermiddagen skjusade jag in johan till gävle , tog med mig diva och hämtade sedan upp emma & emma hos emma , och åkte och fixade med spel inför kvällen .

vi kom nog till ankan runt sju , då började vi med maten och under där fick jag ett samtal av maria och hon bad mig skjusa in henne & linn till gävle och eftersom jag hade deras bil så skulle jag göra det .

Vi åt otroligt god tacos , och blev riktigt mätta.
det var verkligen lyckat , som jag och ankan säger " tacos är som godast med vännerna"

sedan vid nio skjusade jag in maria och linn till gävle , dom är så jäkla roliga , skrattade under hela bil färden , sedan skjusade jag hem dom till linns kompis och carro hade nu hunnit ringt mig som hade krånglat med henne tåg från sthlm , så jag hämtade upp henne på stationen i gävle samtidigt :) .
sedan drog vi vidare hemåt till ankan .

där satt dom andra och snackade , och när jag kom så började vi med spelen , och jag har inte skrattat så mkt på länge , vissas förklaringar var ju klockrena , får se om jag kan sno några av ankans citat som hon sparat haha .
så vi spelade ett bra tag sedan drog vi till statiol för att köpa godis . och måste säga att vi är sjukt bra på att prata "blatte-svenska" HAHA , och jag älskar det . eeeyyyy bruuuschan ... yoooo bruuu .. HAHA ^^ <3

sedan drog vi hem till ankan igen , spelade en massa spel och hade det trevligt , sedan somnade diva och musse , och emma & emma nästa , medans jag & ankan va pigga och sabbade så vi förlorade haha . men sedan bestämde vi oss för att åka hem . så vi kom hem runt halv 3 , så jag och diva gick och la oss nästan direkt , det var mysigt . :)

TACK för en uuuunderbar kväll tjejer <3
ni är oslagbara !


Linns födelsedagsfest - fredag , updt .

På fredagen var jag alltså på linns födelsedagsfest , gjorde i ordning mig hos maria först , drog till ullis runt sju och sedan hämtade pappa upp oss hos henne vid halv nio ungefär.
då drog vi vidare hem till linn , där dom satt och spelade poker , som dom hade gjort några timmar innan vi andra anlände haha . sedan satt vi och drack , snackade och hade det otroligt mysigt och man träffar verkligen på väldigt fina personer i dessa sammahang , verkligen :) .

sedan blev klockan runt elva och vi hade bokat taxi in till Kharma , så vi åkte dit med två bilar , stannade utanför centro för att ta ut pengar , och sedan drog vi vidare mot Kharma .

hade väldigt roligt där inne , speciellt med ullis , hon är riktigt bra måste jag säga .
träffade även på andra underbara personer där inne , så det var verkligen en lyckad kväll .

sedan drog jag och tanja hem med taxi runt halv tre , tre :) så det blev en tidig natt . haha .
kan vara skönt det i bland också :)

tack alla för en underbar kväll .
ni är fantastiska .

puss.

Lördag

image381
[min "blonda" slinga :* ]

I dag ångrar jag inte att jag kom hem vid tre , känner mig rätt fräsch trots utan smink haha.

vaknade av att emma & emma började banka på min vägg , känndes som det var dags att gå upp och göra dom sällskap , sedan åt jag god frukost och slappar runt , lyssnar på mp3 och dansat runt i min egen värld haha.

nu ska jag åka till maria med lite mat och äta med henne , sedan skjusar jag in johan till gävle vid 6 , tar med mig diva och drar till ankan och äter mat med brudarna . och spelar spel och sådära .

så vi får se hur kvällen slutar .
ville hemskt gärna följa med mamma till min moster där hon , min kusin & mina två mostrar skulle ha tjej kväll men men , nu hade jag redan planerat in detta med tjejerna . så det får vara så :) kommer säkert bli kanon , blåbär är taggad hoppas jag :)

skriver mer sen & bilder från kvällen i går .
<3


hemmma

jag är hemma från linns fest nu och krogen , orkade ej med någon efterfest , kännde att i dag får det räka med förfest och krogen , tog en taxi hem med tanie .

jag måste säga att det varit en riktigt kul kväll , berättar mer i morgon .
ULLIS va bäst i kväll !
<3 puss på henne !

och angelica , i love to hate you baby <3


förlåt maria ... <3

just nu




party låten just nu .

Linns födelsedagsfest i kväll

image380


vid halv tolv ringer telefonen , det är maria som ringer och berättar att hon och ullis ska till valbo med tanja , dom nämner även att dom kommit hem från efterfest rätt sent , jag förstår inte hur dom orkar , en torsdag ? haha.

aja , jag pallrade mig upp , satt vid datorn och kollade allt som jag gör på morgonen , bilddagboken , bloggar och msn . sedan kollade jag på våra bästa år och åt en god tallrik med fil och flingor .
såklart ska tv tre inte fungera som det ska i dag , just i dag när dom kanske förstår vem som är mödaren .
aja , sur blev jag , men men jag älskar programmet ändå .

så nu har jag duschat , ska göra mig klar , eller halvklar för att sedan packa allt och ta bussen till maria , där jag ska fixa mig klar inför kvällens partaj . vi ska till Linn vid nio i kväll , för det var poker kväll innan men det lockade inget för oss , så vi har säkert en egen förfest bara vi .

så vi får se hur kvällen slutar , är inte riktigt på fest humör , men packar ner vinflaskan och ciderna så får vi se hur kvällen slutar .

Puss .
i morgon blir det spel för hela slanten .. :))
jag är ruskigt taggad , är ni ?

din dag

image379
Grattis baby


i dag fyller min underbara emma år , hon blir 17 år i dag .
Jag kan berätta att hon är en person som betyder oerhört mycket för mig , hon har alltid varit som en extra syster för mig och med henne känner jag mig alltid trygg och kan vara mig själv .
Jag älskar dig så himla mycket vännen .
du är värd allt bra .
för evigt är du en del av min familj !
/ din .


beställning

image377

beställde just bamboo örhängen från
www.cocoo.se , jag har länge varit förälskad i dom .
165:- är dom lätt värd.

favorit färg just nu .

image375


jag älskar grönt

Torsdag

min eftermiddag har varit brabrabra.

jag hoppade in i duschen efter tv programmet , sedan fixade jag mig & smsade med ankan, sedan drog jag och mötte upp henne vid gula huset vid rondellen , mitten av våra vägar , där möts dom.

vi knallade vidare till ica , där vi inhandlade morätter , gurka och god dipp , sedan gick vi vidare hem till henne och jag måste påpeka att det är sjukt galet halt ute , vi åkte nästan skridskor fram haha.

Hemma hos henne så kollade vi på utlandsresor , lyssnade på bra musik & åt god mat och skrattade .
sedan skjusade robert hem oss till mig där vi har kollat på rockbjörnen , fick även sms av carro och måste säga att hovet ger oss fina minnen .
Fuska att hon va där och inte vi , men jag tror hon hade det rikigt bra :)

sedan har vi spelat spel , gjort massa test och bara haft det bra lixom .

sjukt bra dag , kan man sammanfatta det med .

PUSS.

Vårnytt .

image374

Där är den blå skjortan jag hittade på Hm i dag , som jag funderar på att köpa in till min gaderob.
även dessa andra produkter .
känns som man vill förnya klädgaderoben nu , så våren kommer snabbare :)

inköp

image373

Jag vaknade runt 10 i dag av att mamma och pappa kom hem , jag skulle då vara klädd och ta bilen till valbo hade jag tänkte , men det va bara o ta och kliva upp nu och sedan dra in till valbo när jag va klar.
Kom nog in till gävle vid elva tiden , hittade en snygg blå skjorta på HM , som jag är sugen på , vi får se.

Jag kom hem med en klänning för Gina Tricot och en väska [på bilden här uppe] som endast kostade 29 :- ,
kunde inte låta bli att köpa den då.

sedan drog jag och jobbade , kom hem till ungefär ett , åt lite mat och kollade på tv .
sedan hoppade jag in i duschen och nu ska jag fixa mig lite ,
sen ska jag träffa ankan . :)

Puss .

Mys i gävle .

vaknade i dag runt elva , gick upp och fixade mig , tog mig till resecentrumet för att träffa matilda där , vi tog halv två bussen in till gävle , där vi har kollat i affärer och fikat och pratat en massa. det va otroligt mysigt att träffa henne, det får absolut bli fler gånger .

jag kom hem runt fem ungefär , så nu har jag bara slappat framför datorn och tvn.
hemma själv för den delen också , mycket skönt .

Puss.

ännu en dag i mitt liv.

SMS , kan göra ens dag bra.

började dagen med att vakna upp med sms från personer som inte brukar skriva och som man inte hör så ofta av , det är alltid positivt , blev även inbjuden till linns födelsedags fest på fredag , så det ska bli kul .
runt två kom johan och hämtade mig , åkte till hans jobb och sedan åkte jag hem till maria med bilen , hämtade upp henne och sedan åkte vi och hämtade lina och drog oss emot valbo .

maria fick byta sin kamera till en bättre och det förtjänar hon.
sedan drog vi vidare tilll gävle , där vi hämtade upp linas kusin , skjusade dom hem till henne och jag och maria gick på stan , åt mat och kollade lite . känns tråkigt att man inte kan köpa något för jag har inte råd med det.
vi köpte i allafall en present till linn som hon kommer bli glad över tror jag haha. så mycket linn över den.

sedan drog vi hem runt 7 , eller vi svängde in i valbo en snabbis , men sedan hem .
hann hem till maria i en halv timme kanske , jag skjusade ner henne på stan , tog med mig diva hem .
hämtade johan på hans jobb och nu sitter jag här med en mysig diva i huset . ska ha henne till ungefär halv 12.
sedan ska jag sova gott och i morgon blir det fika med matilda , det ska bli otroligt mysigt . när hängde vi senast , utanför skolan/kurser förutom fest .. typ i högstadiet ? aja det ska i alalfall bli bra.

ha de bra alla.
jag lever på som vanligt.
PUSS.


måndagen

jag börjar gå upp tidigare o tidigare nu om dagarna , eller i går kom jag upp strax vid 10 , började fixa mig för en ny dag , åkte ner till stan där jag träffade på Ankan och emma , vi besökte min systers skola och kollade runt . sedan tog vi bussen hem vid tre ungefär , då hann jag vara hemma i ungefär två timmar innan jag tog bussen till maria.
där hjälpte jag henne o städa och vi satt och prata , det är mycket som händer i hennes liv just nu som får henne att sjunka i sig själv så man får försöka på bästa sätt att hålla henne uppe, men jag tror hon mår bättre o bättre. Sedan tänkte jag ta bussen hem vid halv 10 men Lina tyckte jag skulle stanna så jag gjorde det och pappa kom och hämtade mig vid 1 , för då slutade han på sitt jobb .

Jag blir så irriterad på saker , när man väl planerat in något man vill göra med sitt liv , då ska de blir så här ?
jävla Csn ... Förstår inte hur dom tänker . nu måste jag hitta på ett annat sätt att fixa detta . JAG ska dra härifrån , punkt slut.

aja , i dag ska jag skjusa in maria till valbo och lämna kameran IGEN .
sedan blir det o umgås med Lina i gävle tror jag .

just nu står det ganska still i mitt liv.
jag önskar så mycket ibland att jag hade ett fullspeckat schema .

jag kommer lyckas , någon gång .
PUSS:

sjungande 6 åring .



6 år och sjunger sådära bra ?
ofattbart .

helgen .

dålig uppdatering tycker jag .

min helg :

Fredag - hängde med maria hos henne där hon klippte håret på tobbe och mossan och johan va där , spelade även gitarhero , sedan så drog vi vidare till ullis där tanja hon och emma befanns sig . sedan skjusade jag dom ner på stan . sen åkte jag hem .

Lördag - i går hängde jag med ankan , vi bytte lösenord och tjafs på alla dom medlems sidor man är medlem på eftersom det är några töntar som tagit knappat sig in i deras system , sedan satt vi och valde ut låtar som jag ska ha på skivan i min bil och sen spelade vi massa spel med emma & emma fram till halv tre på natten , då gick ankan hem och jag somnade nästan direkt .

Söndag - Gick till ankan runt tre , där har vi suttit och snackat med carro , va till ica en sväng sedan tog vi en lång promenad hem till hennes mamma , där har vi snackat och umgåts , sedan hämtade pappa upp mig så köpte vi mat och åkte hem , kom nyss hem ungefär . nu ska jag bara slappa framför datorn .

Otroligt skönt med en sån här helg ,
jag älskar det !

Puss .


obegripligt .




Katherine Moennig , hon har verkligen allt .

vänskap .

image367

Det är en tid i ens liv, som bara inte går att ersätta, och varje ny människa kan bara inte ta del av den vägen på samma sätt, för man kan inte beskriva smaken av barndomen, känslan eller ljuden om man inte upplevt det tillsammans .

- jenny skrev detta till mig i somras .
min barndomsvän som jag funnit på nytt.
som nu flyttat härifrån , fast hon är fortfarande kvar i mitt liv.

fina vänner .

jag har absolut inte orkat skriva ett inlägg i dag eller fredag eftersom detta kommer läggas in på lördagens datum. jag måste säga att jag gick upp vid 10 i dag och det kändes rätt skönt att gå upp i den tiden slipper man sova bort hela förmiddagen. men jag kom inte i gång fören malin kom hit vid hlav tre ungefär. vi snackade och skickade lite mail angående skolan och sådära. så nu vill vi ha svar så vi får lite mer kött på benen angående skolan.

Sedan när malin dragit hem följde jag med pappa och handlade och sedan drog jag till maria. när jag kom dit så höll hon på o klippa och färga håret på tobbe och mossan och johan va också där . så vi satt och snackade , kollade på ett konstigt tv program och så vidare .

sen har jag o maria ätit lite och bara umgåts . sedan fick vi så tråkigt så vi hörde av oss till ullis och kollade vad som hände där , och där va tanja och emma, dom satt och drack vin så vi drog dit.
så vi har umgåts med dom och sådära . och jag o ullis snackade om att vi skulle dra ner till jenny någongång så vi får se till o fixa det , lätt .
sedan måste jag säga att jag uppskattar dom så mycket , det är fina vänner de dära .

sen skjusade jag dom till centro och här sitter jag , ska nog sova snart , ska upp tidigt i morgon o dra till valbo med syster , vi ska bara åka hon o jag , mysigt . vi behöver det :) .

ha det så bra alla.
pusss.

duktig .

jag måste säga att jag känner mig otroligt stolt i dag , jag började med att cykla till mitt jobb , där jag städade och sedan cyklade jag vidare till ankan , det tar ungefär 30-40 tillsammans och det är bra . sedan kollade vi på lite klipp på youtube.com sedan bestämmde vi oss för att ta en promenad , så vi gick till ica , köpte fläderdryck och dipp . sedan kom vi hem så gjorde vi gurka , morätter och dipp , så vi har slaggat framför tvn och de va vi värd . :)

jag har nyss kommit hem eller ja för någon halv timme sen kanske , så jag hoppade in i duschen och nu sitter jag här i min rosa morgonrock och myser , eller ärligt talat så är det syrrans men så fort hon fick den så tog jag den till min användning haha .

i morgon ska jag träffa malin igen , vi ska gå igenom lite saker angående skolan och sådära , kolla upp med bidag och allt sånt , det ska bli kul för nu känns det som allt börjar lösa sig och jag vill verkligen de hära .

så nu ska jag sitta här vi datorn en stund , sen blir det tidigt kväller med en film .
och sen har jag bestämmt att gå upp tidigt i morgon och följa med pappa på uppdrag innan malin kommer.
om det blir av haha .

puss .

uppdatering

hur långt har jag kommit med denna dag då?

jag har funnit ätit frukost , kollat på våra bästa år , uppdaterat mig av alla dessa bloggar jag följer och nu är jag äntligen på klädd , funderar på att laga mat nu och sedan cykla i väg och städa .

sedan får vi helt enkelt se .
jag ska i alla fall ta en promenad , någon som är på ?

image365

jag köpte föresten en vinröd mössa i går på glitter för 20 kr , ett kap kan man kalla det.
malin köpte även en , och hon passade ruskigt bra i den .

jag ska nog ta och shoppa lite nu för mina pengar jag fick för 3 dagar på kicks.
det var inte så värst mycket , men ändå bra för att slå in paket .
jag behöver öka min inkomst , får ta och leta lite mer jobb senare i dag .
har i alla fall skickat in till 3 st i förr går eller vad det var . men jag har alltid otur.
alla får alltid jobben före mig , men så äre vel , hård konkurans som sagt .
en sak har jag lärt mig , säg aldrig vilka jobb du söker för personer som är intresserad av samma sak.
dom får det ofta i stället . haha . sjukt jävla tråkigt är det , men vadå , låssas vara glad för deras skull går alltid.
och nu kanske jag avslöjade mig , men vafan . shit the same . haha .

puss på er jag tycker om :*

Händelsefri dag

jag måste verkligen ta tag i mina dagar , jag sover alldelse för länge eller går och lägger mig alldelse för sent. Vissa kan tycka det är skönt att sova till 2 - 3 , ja visst kan det vara det men för mig känns det som jag slänger bort hela dagen på sova . men men , man kanske ska passa på nu när man inte har något arbete.

i dag ska jag börja min dag med att kolla på våra bästa år , sedan kommer pappa hem då ska vi laga mat och sen får vi se om vi får tillbaka vår bil , så han kanske kan skjusa mig till jobbet annars får jag helt enkelt cykla, men det är nog halt på vissa ställen och med min tur ramlar jag säkert.

så i dag blir det nog ingen direkt händelserik dag .
sånna dagar är rätt trista men ibland behöver man dom .

nu ska jag kila o äta frukost .
puss !

evigt tacksam.

image363


Carro [
http://www.cardil.blogg.se]hade lagt in en fin sak på sin blogg om vår vänskap tillsammans med Katarina & Nina och jag kan ärligt säga att jag saknar den också , det vi upplevde tillsammans är speciellt och det värdesätter jag högt . men att man glider i från varandra blir allt vanligare och så blev det även mellan oss . jag vet inte riktigt skälet till det men så vart det . men dessa fyra personer kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta . jag älskar dom oendligt mycket .
Fast Carro , du och jag 13 års av vänskap , det är stort . alltid du & jag .

fika med malin .

i dag vaknade jag runt 12 , kollade på våra bästa år som vanligt , fixade mig och sedan kom malin och hämtade upp mig , mycket trevligt att träffa henne , vi åkte till valbo och där började vi med att kolla i affärer och sedan bestämmde vi oss för att fika , elller malin åt och jag fikade . sedan satt vi där och snackade och kom fram till lite beslut inför skolan , ska ta tag i det nu , kanske på fredag , jag tror vi bestämde något sådant , det ska bli roligt.
sedan kollade vi lite mer och sedan drog vi hemmåt för malin skulle jobba .

jag åkte hem , umgicks med syster en stund sedan tog jag bussen till maria , va där i någon timme ,tack sandra för att du va mitt "sällskap" innan dom kom hem :) sedan kollade vi tv , johan spelade gitarr hero och jag kollade intressant på , fan han är grym . sedan skulle maria ut med lina o så , eller dom skulle ta en öl men jag orkar inte det eftersom jag va tvungen att ta en buss hem så sent då .

så johan skjusade hem mig till halv 10 ungefär.
kom hem , har suttit här och hjälpt malin med en header , hoppas du blev nöjd baby :)

nu lyssnar jag på bra musik .

i morgon blir det en långpromenad och jobb , och bara vara hemma med familjen.
mysigt .

PUSS .

Körsbär

image356
jag SKA ha denna ursnygga t-shirt.

Som vanligt igen .

nu börjar dom bästa tv programmen rulla in på tablåerna igen och man blir glad . i dag har jag sett Ugly betty och det nya programmet i huvudet på gynning , jag kan säga att jag tyckte det va sjukt roligt , jag gillar henne bakom kameran men det sägs att hon inte alls är lika , aja vissa försöker vel bara göra allt för en karriär , jag förstår dom.

sedan i dag har jag bara varit hemma , känns som man behöver såna dagar , fast jag älskar att ha folk runt om mig , så man saknar dom trots allt . sedan va jag även ut på en lite promenad , ska ta och göra detta till en vana .

så nu ska jag slappa vid datorn , snacka lite med vännerna.
sen blir det nog en film och så får vi se när man somnar haha .

puss på er .

to day

jag kunde inte somna i går kväll , tror jag måste ta och ställa om dygnet faktiskt , jag vaknade runt elva i dag och det var rätt skönt . nu ska jag snart ta och kolla på våra bästa år , äta något och sedan tänkte jag ut och gå , men vill ha ny musik på mobilen så jag kan lyssna på något . annars blir det för tråkigt . haha

sedan vet jag inte vad som händer mer i dag , kan inte ta mig någonstans för vår bil är urfunktion just nu och vi får kanske tillbaka den i morgon eller på torsdag.

så jag tror det blir en hemma dag bara , skönt det med , bara vara för sig själv se på någon film och sådära.
i morgon ska jag i allafall träffa malin , snacka med henne lite om utbildningen och så vidare.
det ska bli otroligt mysigt , har inte umgåts med henne sen i höstas eller något sånt .
ändring på det tycker jag :) .

ha det så bra alla .
nu ska jag se på våra bästa år.

pusss .

i´m gonna take the step !

jag snackade med min efterlängtade vän malin för några dagar sedan , hon berättade för mig att hon tänkte söka in till dekoratör utbildningen i leksand till hösten och ville mer än gärna ha med mig . och alla som känner mig väl vet att jag mer än gärna vill gå den utbildningen , så jag har verkligen tänkt flera dagar och sagt för mig själv , vågar jag ta steget , flytta hemifrån i 10 månader . är det verkligen värt att ta ett studielån? . för mig känns det inget mer än rätt att jag kommer söka in till den skolan till hösten , sedan får vi se hur det blir . men jag gör det för min skull , för jag vet om jag inte gör det kommer jag ångra mig , men jag och malin ska försöka fixa så att vi kan bo i hop , och det här är en tjej jag är trygg med och saknar otroligt mycket i mitt liv . så jag ser detta som en bra chans att bygga upp något nytt mellan oss samtdigt som vi får fin utbildning , något jag vet jag kommer ha nytta med i livet .

så jag kan säga att jag kommer söka in .
kommer jag in , flyttar jag till leksand i ungefär ett år .
10-15 mil härifrån , inte allt för mycket .
jag behöver detta och jag hoppas jag kan slutföra det.

så vi får se till sommaren hur det blir .
puss .

Nina .

I dag ställde jag klockan på 10 för nina skrev i går att hon skulle vara med på " Efter tio " på tv4 , hon skulle gå modell för ett par designer . Det va otroligt roligt att se henne där , hon var as snygg och jag blir alltid lika stolt , för jag har verkligen varit med under hennes resa mot karriären. kommer väl i håg första gången vi åkte till sthlm då hon skulle på Casting hos Elite Models , men som sagt saker har ändrat och hon kommer lyckats , det vet jag ! :)
jag saknar henne väldigt mycket , förut sågs vi alltid i skolan , snackade med varandra på telefon dagligen , nu är det inte så men jag vet att hon är en person som satt stor betydellse i mitt liv .

Även Marie Picasso va med i programmet och hon fick mig att ändra syn om henne , jag tycker att artister / människor som har kämpat riktigt hårt och lyckats är intressantare än andra som lyckas .  

snart ska jag ta och hoppa in i duschen , ska till skolan , åker med två bussen tillsammans med Carro , vi ska ha historia , måste ta och bli klar med dom sista sakerna . sedan får vi se hur min dag slutar .

Ha det bra alla .
Puss .

Kärlek


jag älskar denna låt .


LYCKAT .

Man får räkna med att det blir flummigt och drygt att umgås med två personer som den ena inte ens sovit , och den andra sovit 2 timmar + att dom nyss är hemkommen från en efterfest haha .


jag va in till valbo med ankan emma carro & micke , kollade runt och käkade och sådära , kan säga att det var nära till att gå över gränsen många gånger , men det var bara o knipa igen och låsas må bra haha .

okej , gårdagen .

vi började med att åka till kim vid 3 ungefär , jag o ankan kom dit först , plingade på då öppnade en sovandes oskar haha , medans en annan sovandes kim i sängen , så de va bara o ta och väcka dom , eftersom dom hade haft fest dagen före , så va de bara o ta o städa lite , sedan kom lina & maria , och vi satt och snacka en stund sedan började vi med sminket , och sedan drog jag o ankan till maria en sväng och brände om en skiva , så vi kunde ha lite "vår" musik , eftersom dessa Boys är rockare . haha .

sedan blev vi klar runt sex kanske , då kom det massa folk och vi körde gelehallonet , festade på en massa och umgicks , och det är mycket trevliga personer man stöter på under dom här festerna , det är roligt .
sedan körde vi lite lekar , och lyssnade på musik o så vidare , ja vad man nu gör på fester haha .

sedan drog vi ut på krogen , några stycken , vi dom äldre , jag känner att jag kan räkna mig in med dom ändå haha , dom andra stannade kvar . Krogen var helt okej , massa folk och vi blev uttittade med våra kläder och smink , lina mest eftersom hon hade en as cool frilla .
sedan vid stängning drog jag och Lina till sibylla där vi handlade lite mat och sedan drog vi tillbaka till kim där resten var , så nu började efterfesten , nya människor kom och gick , massa musik , dricka och dans måste jag skriva med , vi dansade som fan , speciellt min och Jennies dans va snyggast ever , och sedan lära jag ställa upp för rockgrabbarna och Hadbangade med i deras musik. Ullis , Linn och Tanja va där på efterfesten, roligt som fan. trevligt och snacka med folk man inte träffar annars , okej det blir ju inte alls på samma sätt men jag gillar fulla personer , inte dom som bara pratar o pratar och man själv inte får en syl i vädret , men men . haha . sen sjöng vi även singstar , ett tag innan dom stängde av det , för kim tyckte de va kväller vid sju , så då va de bara o ringa taxi och dra sig hemåt , kom hem vid kvart över sju kanske , eller vad klockan var , så jag hoppade i säng direkt .

och ankan ringde mig vid 10 , personen som inte ens hade gott o lagt sig och var lika BARTY som tidigare ,
så nu har man varit i valbo och sedan bara slappar här .
snygga bilder blev det också .
kommer upp så småning om på
www.sarabie.bilddagboken.se


SJUUUKT BRA KVÄLL VA DET ,
jag hade så roligt så det finns inte :)

  image355

jag , bakfull ?

jag blir aldrig , då menar jag aldrog bakis , men nu har jag en huvudvärk som skulle kunna ta koll på mig :S . men jag somnade kanske vid halv 8 , gick upp nu vid 10 , ska in till valbo . haha fyfan säger jag bara , är fortfarande full och mår skit , men det får man ta haha , hamnar nog i en soffa på coop ska vi se :)

nej nu ska jag dra .
PUSS .

skriver mer om dagen sen .

Varför så tidigt ?

alla vet ändå att vi kommer festa till långt in på natten / morgonen , ändå känns det som man aldrig får sova ut riktigt dagen då det är fest , man måste alltid börja vid 12 , fan då vill man ju sova och gå upp vid 2 , nästa fest ska jag faktiskt ta och göra det , eftersom jag behöver 30-40 min högst för att göra mig i ordning , medans dom andra behöver ha minst 2 timmar , för dom håller på med allt annat samtidigt , haha , aja , nu är det bara att ställa upp helt enkelt , nu ska jag snart ta och laga mat med mamma , packa de sista som ska med till kim , sen hämta upp dom andra tjejerna , det blir perfekt .

sedan blir det fest med alla slags människor , känns som jag inte känner en enda utom ankan & dom som har festen såklart . det blir nog skit bra de dära .

nej nu ska jag föna mitt hår och sedan ta tag i dagen .
ha det bra alla .
skriver kanske när jag kommer hem
eller i morgon kväll :)

PUSS .

image351
(Btw , jag saknar denna hårfärg ..)

80 tals fest i morgon . eller i dag . .

image350

i morgon eller i dag kan man säga eftersom klockan är efter 12 , då blir det i alla fall 80 tals fest med en massa personer hemma hos kim , här på bilden ser man lite utav det jag ska ha på mig  , lila klänning , rosa & lila smycken och sen blir det krusat och stort hår , och sedan massa massa smink såklart :) .

i dag har jag städat hemma hela dagen , eller runt 4 kom emma & emma hit och vi snackade , sen kom även ankan hit , så jag åt lite sedan drog vi hem till maria och snackade , kollade på film och sedan spelade jag gitarr hero med johan och jag sög verkligen haha , men men .

nu ska jag sova .
PUSS .


stå på er , det är ni som bestämmer över er själva , ingen annan !

Fredag

Maria ringde mig vid halv 11 i dag och sa att hon hade varit ute på en lånpromenad , det hade varit otroligt skönt att göra det själv , ska verkligen ta tag i det efter helgen här , just nu känns det som jag aldrig somnar och sover alldelse för länge , men på måndag ska jag ta mig upp ur sängen och ut och gå , absolut .


i dag bestämmde jag mig för att ta tag i mitt rum , städa igenom det så det blir fint igen , sedan även vara hemma ett tag i dag , känns som man alltid är hos någon annan , och jag trivs så samtidigt som det är mysigt med familjen hemma också .


nej nu ska jag ta och äta något och kolla på våra bästa år .
tänk att jag fortfarande följer det  haha .

PUSS


Jag älskar denna låt & film .



Letter days , underbar film .

Jag har insett saker jag borde insett tidigare.

ibland behöver man få ändras .

speciellt i mitt läge , när jag gick omkring och inte riktigt visste vem jag var , men sedan att hitta sig själv , man ändras rätt mycket när man får andra ögon att se med på livet , jag som person har inte ändrats så himla mycket , jag har blivit gladare sen den peridoen då jag var nere , men ändå lika glad som jag var förut , på utsidan .
jag mår bra och jag kan verkligen säga att jag gör det .
jag har insett saker i mitt liv , som jag lära inse för att gå vidare , jag måste försöka ta mer plats och visa här är jag , jag behöver inte vissa saker i mitt liv om jag själv inte vill ha det , att jag som person ändrats och blivit mognar och insett att vänskap eller en anna slags relation måste tas mer än bara ytligt , att man måste kunna diskutera fram rätt svar här i livet , man måste kunna ta kretik och gå vidare och se efter , hur går det mellan dig o mig , mellan mig och mitt arbete , eller vad det nu handlar om . att jag hittat mig själv och insett att jag tagit emot rätt mycket skit från andra får mig att inse att jag inte ska göra det längre , att bli tagen för givet är inte speciellt bra , att tro att sara ställer upp , hon säger aldrig nej , kanske nästa gång gör jag det , jag måste få ta plats . och jag har ändrats på ett bättre sättt , och folk i min omgivning måste också ändra på sig , om man ska kunna ge och ta , för just nu känns det som bara jag ger ger ger ger och ger . sedan finns det personer som har fått mig att fatta att det är så här det ska gå till , i en vänskap , i en kontakt över huvudtaget . såna vänner är värdefulla , som kan sitta och snacka med en och verkligen förklara att du har fel , så här är en riktigt bra kontakt . och tack för det , jag har lärt mig och insett mycket under dom senaste månaderna , jag vill absolut inte förlora någon person för att jag hittat mig själv , men alla kanske inte stannar kvar på samma plats om jag växer och mognar medans dom står kvar , jag finns här alltid för mina vänner och när man insett att man accpeterar och respekterar varandra lika mycket , då faller alla bitarna på plats som i ett pussel , så är det bara .

tack för mig .
nu måste jag sova .

PUSS

Glädje skutt .

Det är sånt här som får en att le lite extra i vardagen .

image349

Jag vet att du sover

Känner värmen från din hud

Bara lukten gör mig svag

Men jag vågar inte väcka dig nu


Jag skulle ge dig

Allting du pekar på

Men bara när du inte hör

Vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå

Utan din luft i mina lungor

Jag kan inte ens stå

När du inte ser på

Och genomskinlig grå blir jag

Utan dina andetag


Min klocka har stannat

Under dina ögonlock

Fladdrar drömmarna förbi

Inuti är du fjäderlätt och vit


Och utan ett ljud

Mitt hjärta i din hand

Har jag tappat bort mitt språk

Det fastnar i ditt hår


Jag kan inte ens gå

Utan din luft i mina lungor

Jag kan inte ens stå

När du inte ser på

Och färglös som en tår blir jag

Utan dina andetag


Jag kan inte ens gå

Utan din luft i mina lungor

Jag kan inte ens stå

Om du inte ser på

Och genomskinlig grå

Vad vore jag

Utan dina andetag


Vad vore jag

Utan dina andetag



snyggt

image348

Jag älskar smyckerna på
www.kyssjohanna.se

vår snart tack .

image347

Jag älskar verkligen grönt .

jag har sett att grönt nu kommer bli en stor färg i sommar och i vår speciellt . och jag älskar verkligen grönt , fast det ska vara en speciell grön , den som passar just när man ser den i det ögonblicket . det är rätt grön . haha .

sedan är det alltid snyggt med svarta pumps , även fast jag knappt kan gå i högklackat , tränat allt för lite , så inhandlade jag nyss ett par sånna , så nu i sommar då jäklar .

och snart är det vår igen , och då kan man äntligen ta fram solglasögonen , ska verkligen köpa massor till sommaren , och speciellt till resan till spanien , perfekt .

mysig torsdag

Jag kom nyss hem , hämtade upp min syster på vägen och snart ska jag i väg och hämta mamma vid hennes jobb . i dag så hämtade jag upp maria och vi drog till linas gamla lägenhet eller ja som nu är gavins , där hon hade packat i en massa grejor , som vi sedan bar ner till min bil och även till annas , för timo och hon dök upp där även elvin. sedan drog vi vidare till anna , packade in allt och sedan åkte maria och anna och handlade mat till oss , och jag och lina gick upp min elvin , annas son och tog om han .

sedan har vi färgat håret på anna & lina , och lite på elvin .
gjort god mat och bara myst .
underbar dag med underbara människor .

sedan har vi även bestämmt att de blir att gå en promenad 2 dagar i veckan.
så vi börjar på måndag ! Lätt värt det .

Ha det bra alla , ska strax hämta mamma.
pusspuss .


För jävligt .

i går kunde jag verkligen inte somna , herregud , jag låg och vände på mig hela tiden , och vid 5 ringde pappas väckarklocka och till och med han hann upp innan jag somnade , kan tippa på att jag somnad runt 6 , och  nu är jag riktigt trött. mamma väckte mig vid 12 . men sånt är livet , får försöka komma i säng i dag .

nu ska jag ta och kolla på våra bästa år .
sedan skjusa mamma tll jobbet.
sen hem en vända och sedan dra själv till jobber o städa .
sedan får vi se vad som händer , kanske skulle hjälpa lina med maria o packa ut hennes
sista saker från lägenheten , man måste ju faktiskt ta och ställa upp :)

men vi får helt enkelt se .
ha det så bra alla .
Pusss .

i belive in you

i går fyllde diva 1 år , så jag och maria åkte in till valbo och köpte en leksak och hundben till henne , sen hämtade vi upp timo och åkte vidare hem till maria , där vi bakade tårta och gjorde ordning en liten tårta åt diva. sedan kom lina hem och vi började laga mat.
sedan åt vi och kollade på film , fikade och kollade på en dokumentär , jag bestämde mig för att åka hem vid halv 2.

i dag ska jag nog till maria , känns som hon behöver mig eller jag vill räcka till , lika mycket som hon gör det för mig. jag önskade jag kunde ändra på beslutet som blev så här , jag önskar med hela mitt hjärta att jag kunde det . tillbaka på ruta 1 igen , usch .
jag älskar dig !  och jag tror på dig . .

ha det så bra alla .
puss.

riktig vänskap

image338


jag satt här och tänkte över vilka otroligt fina vänner jag har i mitt liv , och vilka underbara personer / personligheter jag stått på under 2007 , vi har blivit som ett helt nytt gäng , men jag saknar verkligen två personer som jag inprincip alltid hängde med , det är malin & emma , jag saknar er så sjukt mycket , så att det kryper i mig och gör ont i hjärtat när jag vet att vi gildit i från varandra , även fast jag vet att ni finns där någonstans . .
men men men men . . jag har funnit världens vän , jag anser att det man bör hitta i sitt liv är en livspartner och en overkligt bra vän , och vännen har jag hunnit , och det är helt ärlig . hon är den personen som visar mig att jag är behövd i hennes liv , precis som jag är , när jag nästan sjunkit till botten , med mitt självförtroende , allt , då är det hon som sträcker ner sin hand och säger " för mig är du bäst " , jag har aldrig i hela mitt liv fått hört så mycket uppskattning av någon , hon talar hela tiden om för mig " jag älskar dig " , hon ger mig kramar när man som mest behöver dom , små fina pussar på kinden när man mår som dåligast , hon är verkligen världens bästa vän, jag är rädd att jag inte visar det allt för mycket , men älskling , jag har aldrig mått bättre nu när jag har dig i mitt liv. du är den enda i mitt liv , som jag verkligen kan prata med , du har dom bästa svaren , du har verkligen svar på allt. jag förstår inte att du ser igenom mig på en sekund om något inte stämmer , du hör det på min ton när jag svarar i telefonen , det är helt magiskt att ha en vän som känner så starkt för mig, jag har verkligen aldrig kännt att jag haft en bästa vän , som är den samma till mig , jag skrev det i ett inlägg för några månader sen , men det har ändrat, det blev du och jag , inte hade vi trott när du kom fram till mig och presenterade dig medans jag pakade upp varor , att jag skulle hitta mig själv i dag . jag har aldrig varit ärlig mot mig själv , men du har gjort mig ärlig mot mig själv , du har gjort mig till den jag är i dag , i nu läget , och jag tar dagen som den kommer med mig själv , för innerstinne känner jag mig vädelös och hoppfull på allt , speciellt på kärleken , men du visar mig att du tror på mig och älskar mig för den jag är på alla sätt o vis . du har fått mig att inse en annan sida av mig själv och det är jag glad för , jag känner att jag är mer jag med dig än jag varit med någon annan. jag har verkligen inga ord mer än att säga att du gör mig hel och jag vet att du är en vänskap för livet , utan dig hade jag nått botten och försvunnit , helt ärligt . så människor , se och lär av denna person , och egenskaper för en riktig vänskap är " ge och ta " , "komunikation" , och "kärlek ", det finns ingen i hela världen som skulle kunna betyda mer än henne , och ingen vän i hela världen som kommer kunna ta hennes första plats i mitt liv . jag älskar henne mer än allt annat . tack för allt , det är ord som inte ens räcker . . .

Maria Wilhelmsson
a name i never forget .


alla mina vänner betyder obeskrivligt mycket.
jag älskar er allihop , ni är vackrast <3

jag älskar er.

jag har knappt varit hemma något , så jag har inte haft någon direkt tid att uppdatera , men jag ska ta och göra det nu . men jag orkar inte skriva så detaljerat , utan det får bli en övrskit över dagarna.

image337

Fredag - Lördag
Var jag och emma hos sandra i borlänge , vi shoppade lite på kupolen inför nyår och sådära , sedan åkte vi till sandra där vi skulle sova över , vi bakade pepparkakor , kollade på film , åt god mat och hade det otroligt mysigt helt enkelt , sedan på lördagen åkte vi hem till sandviken och sandra följde med oss hit , när vi kom hit så färgade vi evves och emelies hår , sedan drog vi till maria där tjejerna plockade sina ögonbryn och jag blev brun . haha , vi kom vel hem runt 2 - 3 på natten så då va dt bara att somna .

söndag
vi vaknade i en skaplig tid och nu spelade vi kort och myste med emma o emelie , sedan drog vi in med maria och kim till valbo där vi inhandlade lit småsaker , sedan drog vi vidare till maria och vi rakpermanentade kims hår och kollade på film och myste fram till ungefär 2 på natten .

Måndag - NYÅR
vi ställde klockan på 11 , vi gick upp åt frukost och sedan drog vi till stan och köpte det allra sista sakerna till kvällens outfit . sedan åkte vi hem till mig och gjorde oss i ordning det mesta eftersom vi skulle till maria vid 3 och göra det allra sista innan vi skulle på festen hos lina . vi kom till maria vid 3 , då städade jag lite , fixade tjejerna med lösögonfransar och sådära , sedan kom maria o johan hem , och sedan kom även tanja , vid kvart i sex hämtade taxin upp oss hos maria , så vi åkte vidare , jag ankan emma sandra o tanja , johan o maria kom senare . vi kom till lina , fick en välkomsdrink , och sedan blev det mat , jätte gott och lina hade verkligen fixat det bra . sedan kom det massa folk , vi va nog runt 20-30 personer där under kvällen , om inte fler , det kom folk hela tiden . vi festade en massa , dansade , sedan hade dom även tipspromenad och det var skojj , och sedan hade vi en egen quiz , och det är inte alla som har det haha . sedan blev klockan runt 12 , då gick vi ut och kramades , skålade och pussades en massor , jag va verkligen jätte glad när jag såg på dom människorna man hade runt om sig , vilka fina vänner . sedan gick vi in och fortsatte festen , och sedan bestämmde vi oss för att dra till kim , för lina & gavin som hade festen hade somnat haha , så vi tog allt vi hittade och drog till kim , där drack vi lite , men eftersom mina  2 brudar som skulle sova hos min nästan somnade så tog jag med dom hem och vi åkte taxi hem runt halv 6 kanske , där hemma somnade vi rätt fort .

Tisdag
i dag vaknade vi runt 1 , då kom sandra in och väckte oss , känndes som klockan va 10 eller något , men vi gick upp , åt frukost , spelade kort och sedan skulle sandra hem med tjugo i fem tåget , så vi skjusade henne dit , och sa hejdå och sedan drog vi vidare och handlade mat , åkte hem till oss och jag emma emelie o emma spelade par spelet , det va roligt , sedan drog jag till ankan vid 9 och sedan hem runt 10 , och i går kväll så kollade jag på l-word hela natten , jag älskar det ! 


jag kan säga att jag haft en underbar vecka , eller dagar kanske man ska säga .
tack alla som va med <3
jag älskar er !