Jag älskar denna låt.



den här låten får mig på så bra humör och på ett riktigt party humör.. det är måndag och jag är sugen att dansa..

Jag har en vän.

som heter amanda och som jag verkligen uppskattar här hemma. det bästa med henne är att hon endast bor 1 minut med cykel från mig, vi brukar alltid vara på samma humör när det gäller partkvällar eller myskvällar, vi har samma åsikter och tänker väldigt lika om många saker. vi har samma musik smak, så det blir aldrig något tjafs vid fester eller bilåkningar, för det är alltid rätt musik på. Vi båda älskar att dansa, så på dansgolvet hittar ni oss alltid. vi båda är väldigt lätta att ha och göra med och det underlättar för oss båda haha. hon är den person jag alltid tar sällskap med dit vi ska, vi ringer alltid varandra och kollar läget och ser hur dagen ser ut. hon är en person jag delar min vardag med. hon är en av dom anledningarna varför jag trivs så bra här i sandviken. Jag vetr att hon är en person jag kommer ha med mig livet ut, vi har ju trots allt bara kännt varandra i lite mer än två år, men hon är en av dom som står mig allra närast. hon älskar mig för den jag är precis som jag älskar henne för den hon är. Hjärtat, tack för att du finns, utan dig hade aldrig min vardag varit densamma!


Fredag

Har jobbat klart för i dag och ska snart äta en pizza med familjen samt med min moster Lena, Olle och Oskar. Men sedan ska jag över till Amanda och ta ett glas Rosé och denna gång med fanta, riktigt gott faktiskt.


Love the way you lie.



Lyssnar hela tiden på denna låt, jag är beroende.

Ledig dag blev . .

till en dag på jobbet, Kim ringde mig nyss och var jätte sjuk så då är det mer än självklart att jag hoppar in och jobbar, gör faktiskt inte så mycket, trivs så bra i butiken med Hanna. Hade egenligen planerat in en picknick med Malin, men det fick vi skjuta upp, tur jag är ledig någon dag nästa vecka med, då kör vi den då tycker jag!

Vi får se hur resten av dagen blir, jobbar fram till 17.00 så det är lugnt. i morgon jobbar jag också så det blir nog ingen fartfylld kväll, kanske ett glas vin och en film? vem vet!

Ha en jätte bra dag vänner. Puss

En ledig dag.

I dag är jag ledig och även i morgon, känns riktigt skönt även fast det alltid är kul o jobba så behöver man någon dag därifrån för att samla energi. Tyvärr så blev denna dag inte en dag med sol utan med regn, men vad gör egentligen det för det är trots allt rätt mysigt det också. Ska snart ta och ringa Maria och be henne vakna för att sedan tillbringa dagen med henne.

Jag vill göra om min blogg eller något, känner inte den rätta motivationen att skriva här, men det är roligt att jag har några läsare som fortfarande vill läsa, det gör mig glad.

Ha en jätte bra dag. Puss & Kram.

Måndag

En ny vecka helt enkelt och jag börjar min dag med att ha namnsdag, kan faktiskt inte bli bättre. Så grattis till alla som heter Sara i förnamn eller andra namn.

I dag ser min dag ut så att jag strax ska hoppa in i duschen och göra mig klar inför några timmar på kicks tillsammans med Hanna. Sedan hoppas jag att värmen stigit så jag kan ta ett kvällsdopp..
Så ser min dag ut, hoppas eran ser lika bra ut.


Saknaden

Jag går och lägger mig med en stor saknad av alla mina fantastiska vänner som jag saknar där ute i landet. Jag önskade mest av allt just nu att jag var omringad av er, den lyckan är obeskrivlig, den lyckan hade jag i leksand.









Bara kärlek, ren kärlek, äkta kärlek.. min kärlek till er.

En riktigt sommarkväll

I dag har jag och malin tillbringat några timmar på stranden och efter det fortatte jag själv med att pressa eftersom i morgon kallar jobbet igen, och kan bangemig säga att denna fina bränna jag byggt upp nu i tre dagar kommer säkerligen försvinna.. men men haha.

I kväll åkte jag tillsammans med Amanda in till gävle för lite shopping, det blev även ett besök på Helt Enkelt där vi käkade en god middag och efter det blev det att ta del av lite sång på torget som är varje Onsdag, det var riktigt mysigt. En riktig sommarkväll helt enkelt.

Sedan begav jag mig till Jessica o Mickes lägenhet för att ta in posten och vattna blommorna (lägenheten stod kvar och allt såg bra ut, Jess o Micke). Dom är som sagt uppe i skellefteå, tycker ni borde komma hem snart!

Nu ska jag mysa med mamma, innan jag tar kväller.. i morgon blir det Kicks :)


Hedåsen

I dag har jag och Hanna legat och pressat ute vid Hedåsen, vi tog cyklarna och drog i väg runt 11.00 och var hemma runt 17.00, så det blev en hel dag. Vattnet var riktigt skönt och vi var i vattnet flera gånger. Nu sitter jag och väntar på att Amanda ska kika över, vi ska se lite på film och mysa. Hoppas ni haft en fin måndag.

Ledig till torsdag, så nu blir det bad varje dag! Så i morgon är vi på´t igen, 11.00 vid statiol Hanna. :)

25 år

I går på schemat stod det "Fira Linas 25 års fest" och så blev det. Jag Amanda Josef och Kim kom ut till Linas stuga runt sju tiden, där vi hängde mesta dels av kvällen ända tills det blev klar för oss att Lobby stod på tur nästa. Här kommer lite bilder från i går.


Amanda.



Amanda Jag och Maria


Älskling & Jag.

Lykke myser.


vackrast.


Tjejerna


Fina Lina.




Grabbarna


Leker en lek här, gick inte alls bra haha.


Hela gänget, en underbar kväll helt enkelt. Det görs om snart tycker jag! :)

I´m in love with the neckless.


Festivalkänsla.

På fredagen blev det faktiskt en helkväll i borlänge på festivalen. Några bilder kommer här.















Tillbaka efter en vecka på Peace and love

Nu är jag hemma igen efter en vecka på peace and love, men under veckan har det blivit jobb för mig. började med att åka dit ner med Jessica och Micke på måndagen, dom började jobba direkt men jag åkte in till leksand för att sova inför mitt pass som skulle börja 04.00. Fick inte alls mycket sömn eftersom vissa saker inträffade i stugan som vi bodde i, vill inte gå in på det mer än så, men jag skickar en puss till jessica och micke och tackar er för att ni fanns där!

Jag började iallafall mitt pass sedan vid 04.00 på tisdag morgon, och sedan slutade jag 12.00 åkte hem och slappade för sedan ett pass som började 20.00 - 04.00 och det passet har jag jobbat hela veckan ut, tillsammans med min vän John, kunde faktiskt inte bli bättre. Jag har träffat otroligt härliga människor under denna veckan som man jobbat med, och sedan en hel del legender som blev våra stamgäster haha.

För mig betydde hela denna resan mycket för jag fick umgås och kramas med min familj från leksand, och jag kan faktiskt inte förklara min kärlek för dessa människor men tack för att ni är ni.

med detta inlägg vill jag också skicka en stor puss till michaela, hon har varit grym hela veckan och ingen har nog jobbat så hårt som hon gjort så all cred till dig hjärtat. Saknar dig!

Nu ska jag ta och försöka bli av med min allergi mot pollen, fick något utbrott i går och de håller i sig ännu, suck.. Men hoppas ni haft en fin vecka, vad ni än gjort. jag har haft en riktigt bra vecka.. Tack vare Michaela, Jessica, micke, john och Paulina. (och alla ni andra)