Goodiebag från Björk and Berries





Läppglas
Suger Scrub
Tvål med valfri text.

Björk and Berries



Jag ska strax på kurs med kicksgänget, vi ska till Björk and Berries och få ta del av deras produkter och få ännu mer infomation, så vi kan sälja sedan hihi. Visar sen om jag får någon goodiebag med mig hem.


Ingen annan, Bara du!




Helgen som varit.

Fredag: Gävle med vännerna samt Inflyttningsfest hemma hos Emma och Mattias, blev en hel del folk och det slutade med en sväng på kharma där vi slog klackarna i taket, blev rätt tidig hemgång och avslutade kvällen hos amanda med käk.

Lördag: Jag och Tanja fixade oss hemma hos Maria, även amanda kom och höll oss sällskap, vid 20.00 drog vi hem till Josef där han timo och kim var, drack lite rosé vin till otroligt bra musik. Blev utgång vid 00.00, fullt ös på dansgolvet till klockan två. Träffade även Erica från Leksand! Blev sedan sibylla och kort e-fest hos Josef. Kom hem runt 4.00.

Söndag: Mys hos Amanda med Choklad, Ramlösa och grönsaker med dipp, nästa hållplats blev hos Josef där även Tanja Maria och Kim hade anslutit till gruppen. Dålig film så jag amanda o tanja åkte hem vid 00.00

Nu ska jag sova.
Puss


Me and my girls.

Favorit musik.



Jag bara älskar denna låt! Varsågod och njut.

Nu : Inflyttningsfest


Femhundra

Eftersom det snöar och jag har ingen motivation till att börja skriva så kommer jag om en stund övergå hem till Amanda där vi ska ta och spela Femhundra, ett kortspel vi har blivit beroende av.

En sak ni kanske inte visste om mig, men jag älskar att spela kort.


Lovely moment

Hej mina vänner.

Jag ligger just nu fortfarande kvar i sängen, men har legat och halvsovit sedan nio. Bör gå upp och fixa mig eller så bör jag ta och rycka upp mig med mitt skrivande, (har dock ingen motivation)

I går blev det tacos hemma hos Amanda, sedan drog vi upp till Emma där vi möte upp maria för hon skulle färga sitt hår, efter det blev det häng hos maria med Amanda, Maria Josef och Tanja. Satt och tjöta lite, (som anna skulle sagt det) sen åkte jag och amanda hem vid tolv, när dom andra drog till Steeltown.

I dag får vi se vad som händer, vi har fått tillbaka snön, JAG DÖR!!

Hörs senare. Puss


Have a heart

Jag vaknade vid 8.00 i dag, jobbade på lite med saker från Avenyn som jag nu har skickat in, ska ta och skriva lite på mitt examensjobb nu också, men det känns som jag kört fast lite.

Dom senaste dagarna har jag maria och amanda hamnat hemma hos josef på filmkvällar, i måndags såg vi en hemsk film, så maria var tvungen att sova här, jag tål inte skräckfilmer, eller phystiska filmer. Usch. haha. men jag får skylla mig själv som kollar på dom.

i dag vet jag inte hur dagen ser ut, ska ta och ringa maria och amanda snart tänkte jag, ska innan det jobba på lite med examensjobbet.

Till helgen blir det iallafall party, jag längtar.
Hoppas ni har en jätte bra dag.

PUSS ♥

Nu släpper jag min andra blogg

Här kan ni följa mitt jobb med min smyckes tillverkning..

www.detailsbysara.blogg.se

Clothes


Gina tricot 249 :-


Ellos 399:-

I gotta feeling.


Nu drar jag i väg, soligt väder och jag älskar det!

Solig dag

I dag har det verkligen varit en solig dag och det behövs, man känner direkt hur man blir postitv och glad! Som jag skrev tidigare här så var jag med maria in till sjukhuset i morse, gick bra , eller bra hon är gipsad igen, 3 veckor och sedan ska hon göra något med handen 1 vecka, så sjukskriven 4 veckor. Så jag får hoppa in och göra lite helgjobb samt lite mer. men ska försöka kombinera det bra med mitt exjobb.

På tal om ex jobb i morgon ska jag införskaffa mig en graverings sak.. så nu ska jag börja!

Efter sjukhuset i dag drog vi upp med hundarna till högbo, besökte djuren och tog en liten promenad, sen ringde emma och frågade om vi ville fika, möte upp henne, men bestämde oss för att tillbringa dagen på balkongen med solen i ögonen, bra musik och lite glass. min syster kom även dit. 

- Kom i håg en sak, man måste även själv bjuda till & visa att man är öppen för förslag-

I morgon ska jag tillbringa min förmiddag med Pappa ♥

God Natt

Nu ska jag ta och sova, ska upp tidigt för att åka med maria till ortopeden eller hur fan det stavas eller heter hehe. Vi får se hur det blir med hennes tumme, går det åt pipan och ännu längre gipsad, får jag ta och hoppa in och jobba. Men vi får hoppas på hennes bästa (trots att det skulle sitta bra med extra cash) haha.

Ha en mysig natt. ♥

Hey Soul Sister

I dag är det söndag och jag har vårstädat mitt rum, duschat och klätt mig i en blommig tunika, men inte för somrig, dom sparar jag mer till sommaren. jag längtar tills jag får klä mig i klänningar o sandaler.

Så här en sån fin söndag med solsken så kom jag och tänka på (som jag ofta tänker) vilken underbart fantastisk person som jag delar min vardag med, (fast på avstånd), Vi uppdaterar varandra om dagens händelser och bara ger varandra varsin energi kick. Jag vill bara säga att jag saknar dig och uppskattar din närvaro och vänskap.
Josefine ♥


Glassiga solglasögon

Titta vad jag fann när jag städade mitt rum, åh jag älskar dom alla!




Vår städat

Jag har vårstädat mitt rum i dag och bytt påsklakan, titta vad somrigt.


Fredag

Tänka sig att det är fredag i dag, veckan har verkligen gått fort. Min kväll kommer bli otroligt rolig eftersom jag ska möta upp mina underbara vänner Malin Jessica o Micke :) sen skulle även malins vän sandra med :) vi ska ta och spela bowling och äta en god middag här i stan. Ska möta upp dom vid 17.00..

I morgon ska jag jobba på kicks tillsammans med Hanna, Tog marias pass eftersom hon fortfarande är gipsad.

Tack michaela för ett mysigt samtal, saknar dig ♥


Hey soul sister

God morgon.

Har inte haft tid för uppdatering, har umgåts med Maria och Julia och sov även över där. Sen i går var jag på lunch med Angelica, väldigt mysigt. Sedan blev det fika med Maria Julia och Timo. Efter det så gjorde vi mat och kollade på film.

I dag ska jag möta upp maria och julia för en fika på stan.
Ha en mysig torsdag.
Vi hörs.


Vad gör man inte för sin bästa vän?

Nu ska jag snart ta bussen hem till Maria, för att hjälpa henne med saker hon inte klarar av pga gipsad hand, så typiskt att hon har skadat sin högra tass..

Ska först vandra till ica för att inhandla lite saker, och på väg upp dit blir det solglasögon och musik i öronen. Jippi solen lyser!

Nu ska jag kila. Puss ♥

Gårdagens


Tillbaka på hemmaplan

Nu är jag som sagt tillbaka i sandviken. Kom hem i går och firade in det med en fest tillsammans med mina vänner. Vi blörjade med en förfest hos maria och sen blev det lobby, riktigt mycket folk och jag dansade in dom nya skorna, visst hade man ont sedan men vad gör man inte haha. Sedan blev det en efterfest med gänget hos någon tjej i norrsätra, men åkte rätt snabbt därifrån.

Maria råkade ramla i går och blev knuffad och stukade/bröt?! tummen, så nu är hon gipsad den stackarn, dom vet inte riktigt vad det är ännu men hon ska ha gipset en vecka, sen får vi se. Min älskling ♥

I kväll blev det film mys med Maria, Julia och Madde, kom nyss hem och nu ska jag sova.
Ha en underbar måndagskväll.


Beställt


199:- Från HM´s garden collection.
Beställd, och hamnar i min gaderob under månaden!

2010-04-03



Bjuder på en bild på mig och malin.

God Morgon

Jag är just nu i motala och jag kom hit i går. Tog tåget till hallsberg från göteborg i går morse och blev sedan upphämtad av min familj, jag blev otroligt glad att se dom igen! Så nu är jag på topp humör.

I går hann jag och syster med en sväng genom motala med bilen och sen blev det middag hos min kusin.
Sov vell sisådär i natt, jag o syster delade på en dubbel luftmadrass som inte var så stabil haha.

I dag blev det påskfirande med hela min släkt här nere, ska bli otroligt mysigt!
Hörs mer sen.
Puss.

Stereo Love



Min absoluta favorit just nu!
Vet dock inte om det är rätt version, har inget ljud här haha.

Torsdag

I dag är det min sista dag på Avenyn (ska göra lite distansuppgifter bara), och jag slutar om några få timmar, ska snart ha en gemensam lunch med mina kollegor. Sen har jag bestämt mig för att ta en sväng på stan innan det blir att packa och städa.

Jag åker till motala i morgon och jag längtar tills klockan är 12.25 då möter min familj upp mig på stationen i hallsberg och då ska vi kramas. hihi , sen blir det påsk mys hela helgen hos släktningar i motala.

På söndag kommer jag hem vänner. ♥