Arbetsförmedlingen .

jag är nyss hemkommen från ams , har varit där på möte , de känndes faktiskt helt okej , så jag ska på ett annat möte den 5 mars . så vi får helt enkelt se .
jag måste även dit vid 1 , ska på någon information då och sedan måste jag jobba .
och jag har sjukt jävla ont i min fot :( .. har sträckt en muskel .

i går :

STOCKHOLM , JAG ÄLSKAR STOCKHOLM okej ? ..
jag och maria kom till dit runt 11.45 , maria hade sovit en timme i natt , jag kanske max 2 , tack vare kära diva . haha . så vår inspiration var ungefär på 0 , men maria hittade ett par byxor nästa direkt på åhlens city . jag inhandlade en tröjja och sådära . sedan köpte jag även bee stung , JAG ÄLSKAR DET , även fast dom har gjort om det. sedan åt vid god mat på kungshallen , fikade och sådära .
sen tog vi tåget hem vid 19.30 , köpte en macka från sandys . och tåget var verkligen fullpackat . herregud, sjukt drygt , men det gick bra ändå . sen hämtade pappa oss och jag åkte hem o packade , hamnade sedan i marias soffa och somnade där runt 1.

underbar dag.
jag älskar storstaden .
fast inte träningsvärk och ont i fötterna ^^

PUSS


Kvällens .

image434  image435


Nu ska jag snart hämta upp ankan , ska först ringa och maria och höra vart hon är och när dom ska till centro.
så ha en trevlig kväll alla .
blir en skapligt tidig kväller för mig.
Puss .

ny inköpta .

image433

jag hjärtar mina nya solglasögon .

ge mig sommar !

Stor staden här kommer vi .

image432


Resan är bokad till i morgon , vi ska åka till stockholm jag & maria , shoppa lite , även fast plånboken är rätt så tom , men jag älskar den staden så räcker med det  . tänk vad ofta jag var där förut , minst 2 ggr i månaden , nu var det före jul någon gång jag var där senast . men sånt är livet .

i morgon blir det stockholm .

i kväll blir det centro en sväng m. Ankan .
PUSS:

God morgon folket .

image431


Så vad händer i dag ?

Jo , jag ska träffa emma snart , vi har ingen riktigt bestämmt vad som ska göras , men de hittar vi nog på , det är i alla fall bra väder ute i dag och det är ju gör ju dagen så mycket bättre . Ska även kolla med mamma om hon vill bidra med pengar till tåg resan i morgon eftersom jag ska troligtvis till sthlm med maria , så vi får helt enkelt se.
sedan blir det kanske även centro i kväll , får se om jag orkar , men man kan ju alltid åka dit och säga hej , ska inte dricka något för jag kör , orkar inte krångla med taxi eller buss .
så vi får se .
återkommer senare.
PUSS:.

MINA EGNA FAVORITER

image430


image429


Bild 1 : mina stora "diamanter" och mina chanel örhängen är mina absoluta favoriter , tyvärr är det dags och köpa nya chanel .
Bild 2 : mina favorit parfymer , Dolce & Gabbana , Cocoasparfymen & röda äpplet .

Kärlek .

Sammanfatta min dag .

jag börjar vid fem . .

åkte till gävle med maria , där vi gick omkring och kollade och en person som sålde saker i gallerian frågade något om vi va intresseade och avslutade det med " ni är vel 18" ... hallå ? jag är snart 21 och maria fyllde 24 . men lyckliga för det var vi ändå , kollade runt på hm och sånt , hittade i allafall en klänning och ett par solglasögon på gina tricot , sedan tog vi bilen hem och möte upp emma och emelie , skjusade dom .

sedan åkte vi hem till maria där vi gjorde nudlar och riskakor med kaviar , mitt första möte med dom ostkakorna , det var riktigt gott , sedan kollade vi på gossip girl och jag är kär i det programmet . och sen kollade vi mer på tv , kom hem nu runt 1.00 , så det var lungt ..

ska ta och sova nu , i morgon ska jag umgås med emma ... baka scones kanske ?
sedan blir det kanske centro .
PUSS.

och jag tänkte på bilen på väg hem vad jag skulle skriva.
kom bara fram till ......... att jag älskar min syster .


Kan dagen inte alltid se ut så här <3

image428


vaknade upp av att träningsvärken hade upptäckts , haha , och att vädret var inget att titta på , grått och trist , sånt gillar vi inte , nu när man vill att solen ska vara där hela tiden . så vad händer i dag? .. maria och johan skulle nog till valbo så jag troligtvis hakar på dom , så kanske man inhandlar något nytt plagg till helgen , det skulle vara bra. men min ekonomi som sagt är inte den bästa , men sånt är livet , jag överlever ändå.
nej nu ska jag be pappa börja med maten , kanske tar en titt på våra bästa år också, det var ett tag sedan nu.

ha en bra dag alla.
PUSS.

att bara kunna sitta tillsammans med sin bästa vän , tyst och bara vara , det är det bästa som finns .

nu blev min rubrik lite lång , men det är så sant .
det är ovärdeligt om man kan hitta en vän man kan sitta och släppa taget om allt och bara vara , att kunna sitta tysta och inte säga något tillvarandra och ändå ha den bästa dagen i veckan , det är ovärdeligt .
jag har den vännen .


så i dag blev det träning som sagt , först promenaden , kul att man valde en väg där det var is och lera överallt, men jag tog mig hem haha. sedan vid fyra mötte jag upp ullis maria och anna utanför maria , snackade lite , sen fortsatte anna mot dagis och ullis hem , jag & maria upp till henne en snabbis , sedan ner till gymmet där ullis och tanja hade tagit tag i cyklingen , sedan fortsatte vi med lite vikter och sånt . så nu kan jag säga att det känns i magen , men det är mycket bättre än förra gången . så det blir bättre för varje gång .

sedan åkte jag hem , duschade lite , bråkade med mamma & pappa , om att jag hela tiden tappar bort saker , helt ärligt gör jagd et också  , kanske beror på att mitt rum ser ut som ett bombnedslag , ska ta och städa det i veckan.

sedan hämtade jag upp maria , åkte till kvantum och handlade ingrienser till en mycket god kycklingsallad , köpte även spray och silikondroppar , men när vi kom hem hade vi glömt packa i silikonsdropparna , så 75 kr åt helvet , ( just nu med min ekonomi är det mycket) . så vi satt i gång med salladen , åt och kollade på en bra film .

sedan fortsatte vi kvällen framför datorn , och emma hedman , allt maria sa , det får du absolut inte ta på allvar hahahaha , har nog inte skrattat så mycket på ett tag känns det som , åh vad jag älskar henne .
sedan så åkte jag hem runt 00.40 tror jag och nu sitter jag här , ska snart sova .
i morgon är en ny dag .
PUSS .

välkommen våren .

jag vaknade av att solen trängde in genom persenerna , (hur det nu stavas) , så jag har gått upp , ska göra mat nu och sedan ska jag ut på en promenad , och sedan vid fyra ska jag möta upp brudarna och göra nytta på gymmet. det ska bli skönt , hoppas jag inte får lika träningsvärk i ryggen , det har varit / är fortfarande lite jobbigt . men det är så det blir när man använder muskler man inte brukar använda .

sedan ska jag och maria laga någon middag i kväll och se på någon film.
Veckan är obokad , eller jo vi snackade om sthlm med marias bror & flickvän .
så vi får helt enkelt se hur vi gör.
hoppas alla har det bra i vår vädret .
jag älskar det .


Puss & Peace .

Betyget .

image427


Betyg då : 3/5

visst den var rätt bra , men lite seg tyckte jag och jag gillade inte alls slutet , men visst den var helt okej såhär på en söndag , hade nog valt en annan film nu såhära i efterhand.

_____________________

kanske man ska ta och titta på Andra Avenyn som dom lagt ut på internet nu ,
känns som det är en av mina tradiotioner .

men ha de bra alla.
Puss & Peace .

The last kiss .

jag har nu legat och knappat mellan top model , boende för sjuka barn & något på mtv , sen kände jag att sängen var alldelse för bra för att lämna , så jag tog tag i och åkte och hyrde en film , fick bli the last kiss . Så vi får se om den är bra , konstigt nog åkte jag alldelse ensam och hyrde , brukar inte göra det , tycker inte om att vara ensam i affärer och så , haha men men det gick bra , så nu ska jag se på film.

återkommer hit sedan.
PUSS .


vi kör en dagens .

Dagens roligaste: Kalaset hos Elvin .
Dagens goaste: Smörgåstårtan .
Dagens värsta: att jag fick klättra in i bilen från passagerarens sida.
Dagens outfit: svarta leegings , svart klänning & lila sjal .
Dagens måste: andra avenyn i kväll .

Dagens vill ha: nya vår kläder .
Dagens frisyr: utsläppt till en början, nu uppsatt.
Dagens låt: Frida - upp & hoppa.
Dagens saknad: sandra speciellt .
Dagens bästa: jag vet inte riktigt .
Dagens Hur svårt kan d va?: att hitta ett jobb .
Dagens andra Hur svårt kan d va?: att få lite pengar på kontot.
Morgondagen: ingen planering , eller jo gymmet eller promenad .

PUSS.


Elvin 3 år .

i dag vaknade jag av att maria ringde mig och frågade om jag kunde hämta upp henne hos Alex , där hon och ullis hade avslutat sin kväll , men jag hade tyvärr ingen bil , men vi bestämde att vi skulle till kalaset hos anna , där hennes son elvin fyllde 3 år . så jag fixade mig , hämtade bil på pappas jobb , hämtade upp brudsen & handlade present , sedan for vi på kalas , god smörgåstårta och fina hattar , det är så det ska vara . hihi .
nu ska jag antingen slappa eller ut och gå med tjejerna senare, beror på väder , det får avgöra det hela :)

puss .  

jag saknar , verkligen saknar detta .

Jag känner verkligen känslan när jag ser detta videoklipp.
När jag Jenny och maria hoppar runt tillsammans med lunarstormskillen och hela publiken gör det samma, man känner en enorm känsla , och 50 cent var grym ... jag älskar att va delaktig i en publik.
jag älskar livet .  HULTSFRED GAV MIG FINA STUNDER .

klippet kommer från min kamera

Mönster , vårens unika plagg ?

image425


Jag tror jag ska ta och satsa på lite mönster i vår.
tänk dessa med snygga pumps och dom rätta smyckerna och väskan .
det kan bli bra .
PUSS .

Ändring .

image424
PS, jag saknar dig .

Ändrade planer , blev ingen skjus till gävle , skönt , känns som min rygg håller på ta koll på mig , men det är bara att leva vidare , har nu i allafall haft på tigerbalsam , och det känns lite bättre , så ska nog bara slappa i morgon , så får det bli träning till veckan igen .

jag behöver nya kläder , väskor och sjalar , känns som inte min ekonomi håller direkt.
men jag ska ta och kolla runt lite till veckan , något kanske man hittar :)

nej nu ska jag kanske se på en film eller något.
ha det bra alla.
sov gott vänner.
puss.

Vad ska man säga.

Frida & han den andra , va grymmast i kväll , lätt värd en finalplats .
resten var inte ens finalmaterial , visst att BWO alltid är finaltippade och alltid tar platsen , men tyckte låten påminde om någon annan , Patrik var också rätt bra och Caracola eller vad dom nu heter , helt okej.
men fridas låt blev man glad av , heja henne .

nu ska jag skjusa in maria o co till gävle .
återkommer.
PUSS .

Melodifestivalen , såklart .

nej nu har jag äntligen kommit i gång med min dag , haha , hämtade upp pappa på jobbet och fikade med honom och mamma , sedan så har jag varit till farmors grav och sådära.
nu ska jag hämta ankan om 10 minuter , kanske dags att hoppa in i bilen .
kommer säkert missa början av melodifestivalen , men det gör inte så mycket eftersom BWO , är ut först , och jag är allergiska mot dom , usch och fy och blä säger jag bara , ett patetriskt band som spelar samm samma låtar hela tiden . sverige har ingen smak när det gäller dom . haha .

hejar nog på patirk isaksson , eller eskobar om jag kan nu heja på någon innan.
men vi får se , BWO är vel redan klara . tyvärr .

men ha de bra alla.
PUSS .

Träningsvärk .

i går hängde jag med maria ullis och tanja på gymmet , och kan säga att jag har träningsvärk i dag haha , men det är bara o kämpa på  . efter träningen så åkte jag hem och duschade , hämtade upp emma & ankan och hämtade upp maria , handlade pizza och kollade på en mysig film som handlade om en magisk leksaksaffär.
Sedan skjusade vi hem Emma och tog en tripp på stan i över en timme kanske , sedan åkte jag och maria hem och kollade på tv , gick och la oss runt 1 , kunde inte somna tack vare grannarna som hade fest , spelade konstig musik och jag kröp sedan ner hos maria o  johan och snackde med dom , men sen åter gick jag med diva till vardagsrummet och försökte sova vidare , grannarna spelade " vifta på händerna fjortis & kebabpizza " , bla .. men det gick att somna till slut haha . nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite , Blir Mellon i kväll med Ankan , några fler vet jag inte ännu .

PUSS .

'du är inte så mycket att hurra för du eller'

image419  image420

image421 image422


MASKERAD .

Kvällen började med att jag och emma blev klar runt fem kanske klockan blev , drog hem till lina , fixade klart allt och dom flesta började droppa in vid sju , halv åtta . Så alla var ju inte utklädda såklart , men måste säga att Sanna & Josef var lätt bäst , haha . sedan så festade vi på , snackade och umgick och hade det allmänt roligt . Otroligt trevligt att malin kom på festen , va ett tag sedan jag festade loss med henne , så det va roligt . sedan drog vi i allafall ner på fredos , där det var kareoke , och dom flesta sjöng , sedan vid 2 , så skulle vi köpa mat men det fick vi inte , jävla va sur vi va , så vi vandrade till sibylla , men dom hade stängde , skit saker med denna stad . men hittade på några rester från en curry pizza , så jag och ullis blev nöjd till slut haha . Så vi drog på efterfest hos lina , drog vel därifrån runt halv 4 , så då drog vi hem till malin och ante , drack lite där och sedan tog vi taxi hem .
Orkar inte gå in på några detaljer , men jag spelade in världens film utanför fredos som jag råkade radera , ett + för mig , eller inte , så nästa gång ska jag ta och filma ny .
somnade med en emma brevid mig , som tog upp hela sängen , men det var det nästa värt .
tack alla , för att ni är bäst helt enkelt .

____________

i dag sa vi hejdå till lina över en fika ,
så lina , HEJDÅ :( .. vi ses inom 2 månader , ta vara på tiden .
vi kommer sakna dig ju .
PUSS .

hej och hopp .

kom hem vid halv 5 i morse , pappa hade gått upp för att åka till jobbet , då kom jag och emma inramlandes haha och gick och la oss direkt , ställde klockan på 12.00 för att åka och jobba , men jag orkade inte göra det , så vi somnade om och gick upp vid 1 kanske , sen skickade jag mess med mallan , och vi kom på att vi inte riktigt orkade träffas i dag haha . så nu har jag gjort mig klar , ska ner på stan och äta med emma och ankan .
sedan blir det fika med lina o co .
sen får vi se .
skulle behöva en maria kväll :)

ha de bra sålänge alla.
jag hade det as roligt i går , heja saik .
bilder kommer :)
PUSS .

det finns bra människor i denna värld .

jag fick nyss ett brev från polisen i sandviken att dom hade lämnat in min plånbok där , så nu ska jag åka och hämta den och allt va kvar i den , jag är lycklig :D .. iiiih .

det finns alltså många bra människor i denna värld .
jag ler just nu :)
hihihi .

nu ska jag hämta min plånbok , min gucci plånbok . <3
puss .

Maskerad . Pippi blir Saikhejarklack .

image418

Maskeraden förra Februari .

Shit det är ungefär ett år sedan vi hade denna maskerad nu och jag var utklädd till pippi , det var verkligen hur roligt som helst haha . Emma jag & Maria verkligen dansade sönder golvet inne i stugan som vi hade hyrt.

Och tänk vad det har ändrats i vår kompiskrets .
men sånt är livet  :)

i kväll blir det fest hos lina , vi ska säga hejdå till henne för hon ska ut och resa jorden runt med sin pojkvän i ungefär 2-3 månader , eller mer , har inte riktigt någon aning om när dom tänker dyka upp här igen .
sedan har maria fyllt år , så då blir det att gratta henne lixom .
synd att man har tok för lite pengar på kortet , men det ska nog gå fin fint .

Så hedman är på väg hit snart , vi ska börja göra oss klar , sedan kommer nog ankan efter hennes prakik.
och syrran ska även med i kväll en sväng , :)

så vi blir hejarklack för saik , ska bli skit kul .
synd bara att jag inte hunnit någon saik halsduk än , men vafan sminkningen får ta och räcka .
och kanske vi tar något instrument från emmas syster .
så om ni ser mig ute , så har jag varit på maskerad och går inte så daligen haha.

ha det fint alla , nu ska jag hoppa in i duschen .
PUSS .

funderingar kanske blir verklighet någon gång?

Åh jag vill verkligen hitta något att sysselsätta mig med under dagarna. Ett extra jobb skulle inte sitta fel, skickade in några nu i går natt , så det känns bra . men jag tror jag ska ta med mitt cv och personligt brev till ams på nästa fredag så dom får kolla på det och avgöra om jag ska göra om något. Hoppas jag kan fixa en praktikplats , några förslag på vart man kan vara ?

Snackar med Mallan på msn , ska ses på torsdag och skicka in ansökningar och sådära.
jag hoppas vi kommer i väg.
tänk va skönt det skulle vara .
jag vill verkligen plugga , speciellt när det är något jag är intressead av :)
men vi får helt enkelt se.

nog med det, tankar i mitt huvud bara .
Puss på er alla.

jag är kär , väldigt kär .

image413

jag blev helt tagen när jag såg dessa väskor ,
skulle va riktigt snyggt nu till våren , hm , kanske man ska slå till på en sådan . utfaill nummer 1 eller 3 :)
dom här skönheterna finns på :
www.chique.se  för 599:-

ibland känns allt hopplöst när mörkret faller på , i dag var det underbart .

image409

image410

image411

image412


jag älskade att vandra när mörkret kom krypandes fram .
<3

min dag , alltid en dag närmare sitt mål .

i dag vaknade jag av ett telefon samtal från maria , alltid lika trevligt , även fast man inte minns mkt när man är nyvaken haha . sedan va det bara o göra sig i ordning , åkte till banken och till valbo , köpte ansiktsfärg och sedan tog jag kort till körkortet , sedan hem och det fick bli en promenad med emma emma & mattias till ica .

nu snart ska jag se på tv , Gossip girl och gynning ,
orkar nog inte göra nått annat .
är rätt trött .

måste bara säga att Sandra
www.zandrea.blogg.se , har en underbar blogg.
jag älskar henne .


måndag

jahaja , då var det måndag igen då .

i dag har min dag sett ut så att jag följde med emma till hennes skola för hon skulle lämna en viktig lapp , sen fortsatte vi mot stan , där vi åt lite och väntade på syster och co . dom slutade vid 3 , så vi tog bussen hem allihopa , och hoppade av vid vår busshålsplats , där emma möte jonte , sedan gick vi hem till mig och bakade muffins .
sedan drog jag och emma hem till maria och snackade med henne , sen kom emelie och vi kollade på film , eller just ja , vi stängde av den och kollade på klipp på youtube.com , jag älskar den sida .

kom hem för en stund sedan .

fick även brev från Vägverket , måste knäppa nytt kort för körkoret , så får göra det i veckan , åker just nu utan körkort , men det får vara så . synd som fan bara . sedan ska jag på möte hos arbetsförmedlingen , måste vel det , hoppas dom kan ge mig en praktikplats elelr pengar . :)

i morgon ska jag och "familjen" in till valbo och handla det sista till maskeraden på onsdag .
jag och brudarna + mattias ska vara SAIK hejarklack , kommer bli kanon haha .

någon annan som ska ut på onsdag?

PUSS .

du är en person som fångat mig med storm .

image407

image408

Bilderna är från 2004 .
som jag märker har man verkligen utvecklas sedan dess , det är sjukt haha .
till det positiva lär jag säga .

jag hittade ett par skivor med lite bilder på mina vänner , bland annat på mig och nina , dom är ju så snygga , minns hur nöjd vi va med bilden nummer 3 , den hade jag länge i ramar och på mina medlems sidor. Och för ni som fortfarande inte har hajat vem Nina är , så är hon en vän jag träffade i gymnasiet , det sa nästan klick direkt mellan oss och det blev fort vi två i allt i skolan . Vi blev så när så vi ringde varandra så fort vi kom hem efter skolan , pratade i timmar , och umgicks över telefon eftersom vi ändå bodde 45 min i från varandra.  Annars sov jag hos henne eller hon hos mig , ja man kan säga att vi satt i hop och vi kallade varandra för pusselbitar , för vi passade verkligen så bra i hop och hon är och förblir en speciell person för mig , en vän som jag lärt mycket av , en vän jag tillbringade mitt tonårsliv , och tillsammans med katta och carro . Nina , jag vet inte om du läser min blogg faktiskt , men som jag sa innan i ett inlägg , så saknar jag att ha dig i min vardag , men så fort vi träffas , så är allt som vanligt , sara och nina , fortfarande vi , jag kvar i sandviken , du bor i sthlm , och jag älskar dig . kommer alltid att göra det , för mig har du fortfarande världens finaste hjärta .

Pusselbiten , jag tar med mig dig överallt .

Värst vad jag blir lätt tårögd .

jag har märkt det , dom senaste filmerna eller något jag sätt så rinner tårarna hela tiden , eller som nyss , när jag läst i en persons blogg om att hon förlorat en hund , då bara rann det , jag fattar inte riktigt hur lätt jag är till tårar just för tillfället , men jag kan bara visa tårar när jag är själv , annars kan jag inte det . eller jo ibland , beror på vem jag har runt om mig och min bästa vän maria , henne kan jag visa för , det är skönt .

jag hade tänkte sett på king kong i kväll , men den kändes alldelse för lång ,
så nu ska jag ta och kolla på någon annan film eller tv program .
sen blir det att låna syrrans dator och kolla på¨andra avenyn .


grattis sandra & sandra på namnsdagen .
<3


puss

Smink Favorit .

image405

Personligen så måste jag säga att Mist´s puder är det bästa pudret jag haft , täcker bra och tar bort blanka ytor och håller hela dagen , även fondationen är kanon bra . Täcker fint och ser naturligt ut .
Sedan har dom många olika snygga eyedust , och sånt kan man inte få nog av .
Märket heter Mist Stockholm
och det är min favorit .

söndagen

image404
[bild från förra helgen]


I dag ska jag umgås med ankan tror jag det blev bestämt , först måste jag städa mitt rum och sådära , ska snart äta med familjen och så . men det blir säkert en lung dag i dag , kanske med någon film eller så.
och i kväll blir det andra avenyn , som har blivit som en tradition nu när jag blev fast i det .

nej nu ska jag fixa mig lite.
puss på er kära ni .

Empty room .

image402
[lördags smink]

image403
[hjärt örhängen från hm]

i går så umgicks jag med ankan. hämtade upp henne runt fem sedan åkte vi till affärer och köpte lite till kvällen , och på vägen hem hämtade vi upp diva och skjusade maria vidare till kim . sedan så va vi hem till ankan pappa och åt mat , sedan vidare till mig och umgicks med systers och hennes vänner innan melodifestivalen började , så jag och ankan , och diva återvände till mitt rum och kollade på det , jag tyckte sanna nielsens låt empty room var underbart bra , och lasse lindh va grym , jag fick gåshund och tårar i ögonen eftersom själv texten va skriven till min kära vän nina , och hon satt även i green room , fick verkligen en starkare känsla av vad jag saknar henne i mitt liv nu när hon bor så långt i från , men baby om du läser detta , jag kommer och hälsar på snart , jag lovar :)
sedan fortsatte vi kvällen med att snacka lite med emma o dom andra och hade det mysigt , skjusade hem ankan och mattias runt 2 . och sedan gick jag och la mig .

PUSS.

Fotografier från i går .

image399

image400

image401


dagen va väldigt mysig hos maria , med många fina människor , hon blev glad över hennes present , nu kan jag skriva ut vad hon fick , hon fick en volume master , en som går så att håret får volym , och jag kan berätta att den fungerar ,så nu ska hela vårat gäng köpa en sån haha . När dom flesta hade åkt hem utom jag och ankan , så kom Anna och Elvin , va ett tag sedan man såg anna , hon har legat på sjukhuset , men det var riktigt trevligt och se henne , och hennes son elvin är super mysig . så vi vart kvar hos maria till nio ungefär , då kom pappa och hämtade mig och ankan och köpte mat åt oss , sedan satt vi hemma hos mig och kollade runt på dator , då ringde linn och jag skulle skjusa henne till tanja och till stan lite senare på kvällen , så vid halv tolv ringde hon och då skjusade vi runt henne , jennie och ullis . måste säga att man kan inte låta bli och garva när linn är med i bilden , lovar er att jag spelar in henne någon gång , i går hade hon lyckats släppa löss hennes jobbarkompis hund , så den hade glidit ner i ån , hon bara " han får vel skylla sig själv om han åkte ner " ... typ så haha , men hon hade såklart hjälpt den upp och värmt honom . eller henne . haha . hon är as roligt i alla fall . och ullis och jennie lika så .
så min dag i går var kanon bra ,
hoppas maria hade en ännu bättre dag , eftersom det var hennes dag .

nu ska jag ta något att äta .
ha det bra alla.
i kväll blir det mellon .
PUSS.

Fotografi

image398


Tagit i går påvägen till bussen .

MYSVÄDER .

Hm´s provrum .

image397

Jag provade "provrummet" på
hm.com i går , rätt roligt ,
men dåligt utbud av kläder och assecoarer , men jag fick till en outfit .

puss.

bussen

jag har verkligen bra dagar denna vecka haha .
jag skulle nyss till bussen , glömde presenten hemma och såklart missade jag bussen ,
så nu måste jag ta en senare buss , men det gör inte så mkt :) . sånt är livet haha .

så nu väntar jag på att klockan ska bli halv , sen drar jag till busshålsplatsen och
sedan hem  till maria :)

hoppas alla andra har det bra .
puss på er .

min bästa väns dag

image396
din dag , bara din .


i dag är det min bästa väns födelsedag , hon blir 24 år och jag kan bara säga grattis grattis .
så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig , ta bussen hem till henne där lina är , så ska vi baka lite inför eftermiddagen då det kommer folk på besök , mysigt mysigt :)

hoppas du får världens bästa dag , för du är världens bästa person .
PUSS !

middag för två , blev för fyra. :)

jag har nu varit och kollat upp om jag kunde fixa fram ny garanti på marias present , men dom kunde inte fixa det , så nu känner man ju en aning nervösitet att den ska gå sönder . . men jag ska förklara det för henne i morgon , så det ska nog gå bra .

har även varit med ankan på dollar och ikea och fixat lite ,
sedan va vi och handlade och gjorde Tacolassange till oss och hennes mamma & hennes kille.
så det var jätte mysigt ..
nu sitter vi och slår in paketet , eller ankan gör det och hon är riktigt duktig .

fast ska ta oc hjälpa henne nu , ska hem till tio
så jag åter kommer kanske med något inlägg då. :)

tack ankan för du gjorde min eftermiddag bra ,
jag älskar att hata dig , det vet du va . <3


tack alla andra för att ni är bra.
PUSS

kan de blir så mycket sämre ?

jävla skit dag , jävla skit dag .... osv .

visst att jag hade emot den från första början , men nu är min dag helt förstörd .
jag har tappat min kära plånbok , med id - kort , körkort , bankkort , och ett skit viktigt kvitto i .
jippi , jag bara älskar alla hjärtans dag .
+ att jag är sjuk ,
nu måste jag fixa fram kvittot på nytt , hur det nu ska gå till..
har i alla fall spärrat kortet och fixat ny blankett för körkortet .
jag blir så trött på mig själv .
+ att mina nyklar är borta .
heja mig .
nu ska jag åka i väg och träffa ankan i alla fall , <3

tack och adjö för mig .
hoppas ni andra haft en bättre dag .
PUSS

i will always love you

Vaknade upp för pappa kom och väckte mig , och han frågade mej något , jag fick inte fram ett ord , så min röst va bort ett tag där också , men efter ett glas vatten och en halstablett är den tillbaka igen , skönt :) .

så när jag kom upp fick jag en kram av pappa , han är alltid så gullig,
sen vaknade jag av att jag fått 5-6 alla hjärtansdags sms , tack alla gulliga .
jag älskar er .

så nu ska jag åka och jobba ,
sen ska jag till stan en snabbis och sedan tror jag ska baka något till mamma.
sen blir det middag med babe .
PUSS på er .

ha en fortsatt trevlig dag .

ta vara på erna alla hjärtans dag om den är känns viktig för er .

image395
du får bli min alla hjärtans dag vän .



Jag har sagt i ett tidigare att jag inte alls är förtjust i alla hjärtans dag , jag tycker som sagt att det är en dag som man egentligen inte behöver , för du kan visa för din älskade att du älskar den personen när som helst , vilken dag som helst , det blir bara så ytligt med en dag där du måste visa det på . så jag tycker mer om spontana dagar , men som sagt , jag har inget emot dom som gillar det , jag tycker ni ska ta vara på dagen om den betyder för mycket för er .. jag ska fira min med en liten middag med min kära vän angelica . haha , man får ta hand om vännerna när man är ensam själv . och för mig är vännerna det viktigaste man har .

så mina vänner , jag älskar er och ta vara på dagen i morgon .

vänskapsord hörs viskande i bakgrunden .

image394


Jag drog hem till ankan runt fyra , så vi började baka muffins men dom blev inte alls lika bra som vi fick dom förra gången , så det va lite små synd , men annars va dom goda :) .

sedan har vi kollat på tv och bara myst .
jag tycker om att umgås med dig . .  du och jag !

Jag åkte hem vid nio ungefär , sedan hämtade jag upp syrran och pappa och kom hem för någon halv timme sedan , så nu ska jag snart hoppa i säng för jag börjar få ont i halsen och i morgon ska jag jobba.
förmodar att jag måste dit efter två , för mamma har bilen , men det löser sig alltid :)

Tack för att ni finns vänner.
PUSS

halstabletter tack .

jag bestämde mig för att inte gymma i dag och dom andra hade också backat ur , dom skulle på fredos och ta en öl senare och får se om jag åker dit och säger hej .

jag har nu klätt på mig och ska till ankan snart, men mormor och morfar är här nu , alltid lika mysigt och snacka med dom, så nu ska jag prata vidare med dom . sedan åker jag till ankan och bakar muffins , vi är bäst på det.

så ha en bra dag babes .
PUSS .


sandra , du är mysig .

dagarna flyter på .

vaknade upp med en hals som var bättre , och jag gick upp för att prata lite med pappa. det var då jag märkte hur min röst vart otydligare och otydligare , haha . så ibland försvinner den , men sånt är livet, är bättre nu och jag ska försöka tvinga fram den bra i dag. Så jag kanske ändå ska med brudarna till gymmet. kan ju alltid göra något lätt.

sedan har jag kollat på våra bästa år och jag är fortfarande fast .
även fast jag älskar ellen på kanal 5 som är samtidigt , hon är grym haha.
intressant , inte direkt.

nej nu ska jag ta och göra något åt mitt rum.
sedan kanske det blir gymmet och sen ska jag träffa ankan.
puss .

Inte nu .

image391

Jag börjar bli sjuk föresten :(

nu ska jag hoppa ner i min säng och kolla på tv och sova ut tills i morgon ,
är jag bättre i halsen ska jag gymma med brudsen .
puss på er alla .

stop and star .

image390

Min dag blev som jag planerat den , jag var in till valbo tillsammans med emma & ankan , köpte presenten vi skulle köpa och det blev perfekt , kan inget avslöjas här , vet inte om maria läser detta , men jag tror faktiskt inte det . men jag älskar henne för det .

sedan blev det dollarstore en sväng och sedan willys.
åkte hem till maria och gjorde Mosacca och kollade på gossip girl .

________________________________________________________________

just nu känns det som jag hamnat i en paus igen , känner mig alldelse borta och vet inte riktigt
vad jag känner och tycker om allt just nu , mendet går över , jag lovar det .
jag ska aldrig bli som jag var under hösten 07 , no more .
i hope so anyway .

PUSS.

när man inget annat vet .

image389

Jag vet att i många andras ögon är det fjantigt att ha en idol , men jag bryr mig verkligen inte.  min idol , min förebild & personen jag beundrar , är en person som har en betydellsefull plats i mitt liv. När man ibland gett upp om sitt liv , om sig själv , när man inte längre vet vart man står eller vad man ska göra. när det känns som hela världen sviker än , då kan jag gå in i denna persons musik och ta upp allt jag tappat bort . i hennes musik finner jag trygghet och en säkerhet i mig själv och hur personer i min omgivning står. Andledningen till att hennes musik betyder extra mycket över all annan musik i världen , är för att hon sjunger med sitt hjärta , alla hennes ord och meningar kommer där i från direkt . Jag känner äktheten hos den här personen mer än någon annan. Hon är en stark förebild , en person som visar att man kan klara allt i sina motgångar. Man behöver förebild i sitt liv för att luta sig tillbaka på när man själv är borttappad.

Jag vill att hon ska förstå hur mycket hon hjälper , har hjälpt , kommer alltid vara delaktig i mitt liv, på just detta läge.
Att jag fått chansen att träffa denna person ett antal gånger får mig att beundra henne ännu mer , hon visar med sin unika personlighet och sitt riktiga jag , att hon bryr sig. Jag går alltid i från plasten vi träffades sist med ett leende på läpparna och tänker , hon är personen jag ser upp till & hon bryr sig om mig .
Jag finner knappt några ord , och jag tror inte många kan ta upp denna inforamtion och förstå.

sedan finns det en person som jag delat alla dessa fina minnen med , och det är min vän Carro , jag vet inte vad jag hade stått i livet utan dig , du har funnit i mitt liv i ungefär 13 , snart  14 år och vi har tillsammans upptäckt denna person. Det finns ingen som jag delar såna här minnen med , än med dig och det är något jag kommer ta med mig livet ut . Jag älskar dig & för mig kommer du alltid vara speciell och en vän förlivet , hur långt vi än bor i från varandra så är det alltid du och jag .

Tack Sara , jag finner inga ord .

PUSS .

ni får tycka vad ni vill , men det här en del av mig , take it or leave it .



Första gången jag verkligen fastnade för denna människan , ungefär 4,5 år sedan nu .

Tisdag

Jag & mina konstiga drömmar.


Kan andledningen till mina drömmar vara , att det inte händer allt för mycket i mitt vanliga liv , så det måste komma ut i drömmarna?! , jag kommer i håg varje deatlj när jag vaknar . visst att det är normalt att drömma, men mina drömmar är helt skumma. aja , nog med mina drömmar .

jag har börjat fått jätte ont i halsen i morse , typiskt .
men men , jag vill nästan bli sjuk , som jag sagt några dagar nu , så man har en andledning
att ligga kvar extra länge i sängen och så.
för blir kloockan efter 12 , då får jag världens panik och tycker jag slösar bort min tid.
men vad har jag att slösa den på då? just nu ingenting , eller jo mina vänner såklart.

så i dag ska jag in till valbo med emma & ankan , vi ska köpa present till maria , även lina & bullen är med på den, men vi handlar den i dag .
sedan ska vi hem till maria , där emma ska fixa sina ögobryn och maria tjatade om att vi skulle göra mosacca, så vi får helt enkelt se om det blir så. just nu har jag inte många 0:or på mitt konto.

Jag kännde i dag att jag ville resa bort några dagar , så om någon har något erbjudande säg till :)

nej nu ska jag lyssna vidare på musiken som spelas i mina högtalar
och fixa klart mig .
Pusss.


Måndag

Måndag .

i dag gick jag upp runt 12 , duschade jag åt frukost. sedan tog jag halv 2 bussen till stan , där jag skulle möta malin för en mysig dag på stan . vi kollade runt i butiker och sedan satt vi oss ner på ett mysigt cafe och åt lite.
snackade om skolan och om lite studiebidrag och allt möjligt .

jag hoppas verkligen det löser sig med bidragen och allt . men de ska nog gå bra. det enda jag är orolig för är att jag inte skulle bli antagen , kan säga att det är min tur . men detta är mitt sista hopp på mitt liv känns det som just nu , om jag inte skulle komma in . så går jag nog under & krossas ännu mer inom mig . men jag tar mig alltid upp på någotvis , hur som helst hoppas jag att jag kommer in . jag kan inte bli mer redo än såhär . och tillsammans med malin skulle vara fantastiskt bra.

i morgon blir det att träffa Emma ,
ska in till valbo / gävle med henne och ankan och köpa present till maria som blir 24 år på fredag :)

PUSSS


Söndag

jag tänkte bara lägga in ett inlägg lite snabbt .

Grattis till sara som fick sin son i går , så himla mysigt ju .

______________________________________________________

image386
i dag har jag haft en slapp dag , varit hemma mesta dels , sen åkte jag till maria och hämtade min plattång och köpte med mig nudlar till henne , sen satt vi och skvallrade om helgen , och rykten . sånt gillar vi inte haha .
så sjukt dålig vår stad är ... kan bara småskratta för oss själva .

nu ska jag snart ta och se på tv .
ha de bra alla.
PUSS

så ska man tänka.

"Som om jag bryr mig om när han kommer hem. Näe, det vore ju sjukt om jag skulle kräva att han ska komma hem innan nån tid eller i nåt tillstånd. Då vore jag ju helt jävla rubbad i huvudet och då kunde det eventuellt vara dags för mig att spärra in mig på psyket."

Läste detta i Katrin Schulmans blogg .
Så jävla klockrent , det är det enda jag behöver säga .


vaknade för ett tag sen , jag drömmer sjukt knasiga drömmar nu förtiden .
i natt var jag i italien och bodde på en båt med två andra familjer haha .
men sjukt verkligt va det , och jag drömmer alltid om alla runt om mig eller tv program jag sett.
i veckan har jag bara drömt om Andra avenyn . och i går drömde jag om att jenny och anna kom och väckte mig.
( för dom skulle göra det ) .... i drömmen var jag vaken , då kommer jenny in " god morgon " ... man bara :O .. what.
haha . så jäkla läskigt .

aja . i dag blir det en luuung dag .
pusss.


Lördagen.

Vaknade upp av att en jenny kommer och väcker mig med ett stort leende på läpparna .
Anna och jenny bjöd på god frukost och sedan hämtade pappa mig .

jag kom hem vid 1 kanske.
åt god mat & duschade , blev nog klar runt fem kanske , rätt seg men ibland måste man ta det lungt för att orka med haha . sedan åkte jag och hämtade upp ankan och carro , åkte till deras pappa och sedan till ica och handlade fruktsallad till kvällen .

drog hem till dom en sväng och sedan vidare hit .
vi har gjort god fruktsallad och kollat på mellon , jag tycker verkligen att christers låt va skön alltså .
Skit samma vad som händer , det är kul för artisterna helt enkelt , sedan va även Amy grym .

sedan har vi spelat galen panna med emma mattias och sandra,
alltid lika roligt och trevligt med spel .


tack för en bra kväll ankan .
i hate you <3

Fredagen

började med att jag spenderade den tillsammans med emma & ankan på stan , inhandlade lite hårfärg och sånt dära. sedan hämtade vi upp emma på skolan och köpte kyklingsallad och åkte hem .
där började vi med håret , jag har nu blivit en aning blondare och tappade rätt mkt hår , men nu får det vara som det är , jag trivs rätt bra faktiskt . :) maria ska troligtvis klippa mig och visa mig bra hårprodukter .

sedan fixade jag mig , åkte hem till maria vid sex ungefär.
satt och snackade med johan och han är alltid så himla gullig när han är på lyset .
det värmer så mycket i hjärtat " vi skulle inte klara av detta utan dig sara .... fan vi skulle inte göra det " ... " absolut inte diva heller ... " åh puss på er , ni är min andra familj .

sedan drog vi över till ullis vid halv åtta ungefär . där fanns jenny , anna och emelie redan och ullis såklart. gud vad mysigt det va och träffa jenny , tror vi stod och kramades i 10 minuter och bara ååh . det var underbar . hon är min barndomsvän som jag nyss funnit tillbaka , sedan hittade hon sin kärlek anna i linköping och flyttade dit . Anna är en mycket bra tjej !

sedan kom det massa annat folk , vi satt och sjöng till spice girls och hade det otroligt roligt .
vi drog ner på krogen vid 11 kanske , dum taxi chafför som inte lät oss ha med oss vårat dricka.
så först drog vi på centro , där jag träffade kusinen , o massa annat trevligt folk.
sedan blev det kharma och när jag kom in träffade jag mina barndomskompisar och och och min kära söta vän Sandra , åh jag blev så himla glad , du anar inte :) .
sedan dansade vi loss hela kvällen , och jag bad jennies ragg köpa shots till oss haha .
och jag pratade engelska med linas killes kompis .
jag är sämst på engelska . men i kväll va jag bäst haha .

sedan blev ullis lite för full så vi drog med anna och jenny till sibylla och käkade mat där och sedan tog vi en promenad hem och jag sov hos anna & jenny , dom är så underbart bra !

FANTASTISK KVÄLL ! <3

tack alla.

tack alla verkligen , sjukt rolig kväll i går .
vi va hemmas hos Ullis , det var jag , anna , jenny , emelie , tanja , maria , lina , emma, jennie , ullis , maiia & linn. 

jag lägger in en liten video för ett smak prov hur det brukar låta på våra fester .
Kul att ALLA kan skjuga utom jag , haha .
har inte hört anna , men kan tänka mig att hon också kan haha ^^



skriver mer sedan .
PUSSS

ps , KUL som fan och träffa dig sandra <33 .ds

god morgon

image385

jag vaknade ungefär för en halv timme sedan.
i går kollade jag klart på andra avenyn , så vad ska jag göra i natt då? haha .
jag kan säga att jag kollat på 40-50 avsnitt på 3 dagar och drömmer till och med om det , då är det illa haha.

nej nu ska jag kila och städa , sedan ska jag träffa ankan.
vi ska se på qxgalan som sänds på tv och som va i måndags tror ja i sthlm.
tråkigt att dom inte sände förra , men aja .

hörs sen.
PUSS

blir alltid lika glad .



jag blir överglad av denna låt .
fast kan tänka mig att jag kommer tjata ut den snabbt ^^

min passion

image383 image384

i dag har jag försökt så gått det går att rensa mina örhängen & halsband , jag kastade nästan en halv ica kasse med massa skräp , och i dag rensade jag endast mina större örhängen , dom mindre finns mest inne hos systers rum och jag orkar inte ta tag i det haha . får göra det någon dag .
Som ni kanske märker är verkligen örhängen min största passion & även sjalar , kan knappt gå ut från en affär utan att nästa köpa med mig något , har blivit mycket bättre på det nu eller jag insåg att min ekonomi inte höll.
men när jag får ett jobb , då kan ni räkna ut själv att det kommer fyllas med mer örgängen i skålarna.

nu ska jag vänta tills ankan ringer , sedan ska jag åka dit och kolla på roomserivce . :)
PUSS.

Spring .

image382

jag älskar färger , och jag vill ha vår nu så man slipper tänka på tjockjackan när man ska ut i solskenet.

Alla Hjärtans dag ?


jag tycker inte alls om alla hjärtans dag
, kanske för att jag inte har någon att dela den med , men vadå "alla hjärtans dag" , denna dag ska man köpa choklad , dyra smycken m.m , för att visa sin kärlek? varför då? kan man inte gör det vilken dag som helst , skulle inte det vara romantiskt och få en bukett rosor en oplanerad dag. Alla tänker , " nu måste jag köpa något för att visa min kärlek för en person" , herregud , det kan du vel visa alla andra dagar ändå,  aja , jag kan tänka mig att alla tycker det är så mysigt med en sån dag , jag tycker fan inte det , och det står jag för . Visa din kärlek alla dagar istället för en speciell dag .
och oplanerad romantik är mer romantiskt .

`-v-´

typiskt .

Mot Gatuvåldet.

varför ska man bo alldelse för långt för att kunna gå på viktiga saker , som detta , jag förstår mig inte på världen med allt dess våld mot människor , som sker runt om oss dagligen. man kan inte vara sig själv längre i detta land , för jävligt . jag skulle mer än gärna gått på dettta , men sånt är livet när man bor 2 timmar från stockholm.

Helgen , underbar !

dålig uppdatering , jag vet .

men helgen har varit kanon bra , massa med spel tillsammans med sandra , emma , emma ankan & evve.

så i fredags kom alltså sandra till oss för att ha en helg med oss ,
vi hämtade upp henne vid halv åtta , innan de hade jag och emma sovit hos maria och vaknade vid 1 , och drog därifrån vid tre ungefär och färgade mitt hår just det , blonda slingor , så det är nu brunt med lite blonda slingor , ska göra mer sedan , tack emma <3 .  , ska försöka bli blond och senare ska jag bli rödhårig .

vi hämtade alltså upp sandra och lagade massa god mat och spelade en massa roliga spel , "med andra ord " + " så det kan låta " och sådära . kort spel också , och vad hette det blubbfisk ? man fick i allafall inte visa tänderna och så skulle man berätta en historia , så jäkla kul .

sedan somnade jag och sandra efter dom andra gått hem .

Lördagen .

vaknade vid 11 , när klockan ringde , orkade nästan inte gå upp men det vara o pallra sig upp för en färd mot valbo med sandra ankan evve och syster . vi köpte present till emma , en rosa väska , rosa tröjja , smycken och sådära , hon gillar rosa , :D .  GRATTIS BABY I EFTER HELG ^^ HAHA
sedan åkte vi hem , lämnade lite saker hos maria , åt god mat med mamma och sedan var vi i gång med spelandet igen , nu spelade vi galen pannan och det var galet roligt , sedan kollade vi på en läskig film , " i know how kill me " ... med lindsay lohan , va faktiskt sjukt bra , jag satt och kröp i hop mig med ankan och höll hennes hand lite då och då , och hade kudden framför ögonen ett par gånger haha .
sedan kom emma och evve tillbaka från tjejkvällen hos lollo , så då kollade vi på " på smällen " , måste säga att den va sjukt dryg och långtråkigt , jag och evve klagade på det för det mesta haha . sedan satt vi o snckade och jag och sandra somnade nog vid 3 kanske , när dom andra redan gått hem :) , kommer sakna dig i sängen i natt haha.

Söndagen 

vaknade av att mamma väckte oss alla , evve hade också sovit här , så vi åt frukost och spelade spel , lagade mat och skjusade sandra till tåget , som vi hade tagit fel tid på , men det fixade sig till slut haha , och sedan har jag rensat hela min dator typ , evve skrämde mig att den skulle gå i "kunkurs" snart haha ,
så nu ska jag fortsätta med det .
mer uppdatering ska bli :)
PUSSS