Hej

Just nu sitter jag på praktiken och jag har det riktigt bra här :) sen att man är i göteborg är ju mer än ett stort plus eftersom jag redan efter några dagar älskar staden totalt och jag börjar små hitta :) . . det fungerar även bra i lägenheten hos anna och Mikaela , att bo fyra i en lägenhet på 49kvm går faktiskt :)

göteborgs temperatur ligger på över 20 sträcket. jag ska fixa de sista här på kontoret och sen blir det fika med anna och Malin , fast runt 5 tiden :) tacksam som tusan att jag har dom två glädjespridarna :)

ha de så bra nu.
vi hörs.
PUSS

uppdatering

Hej på er.

Det var ett bra tag sen jag skrev, men jag har haft fullt upp med skola , städning av stuga samt umgås med världens bästa klasskompisar. Men nu är det sista dagen i skolan och snart flyttar vi ur vår kära stuga 7. Vi ska försöka att komma i väg tidigare till Sandviken i dag, så vi får hoppas att vi är framme runt 15.00 ungefär. Då är det bara att packa om , lämna cykel hos jessica och käka middag med henne o micke. Sen drar jag och Malin till göteborg på Lördag morgon till Anna och Mikaela. =) och de blir fest på kvällen där. Sen börjar man sin LIA på Måndag morgon.

Jag lovar att hålla er mer uppdaterade =)
Hoppas att ni mår bra.

Jag vill bara säga till mitt leksandsgäng, Jag kommer sakna er ! ♥

hej

Jag är tillbaka i leksand.
har några dagar kvar här med lektioner inom förhandlingsteknik, sedan drar vi.
hon och jag tillsammans med grannen.
vi ska till göteborg och leva livet med vår Anna.
men innan det ska man hinna med fest på lucky , skola samt städa ur stugan.
hur man ska hinna allt , det vet man inte riktigt, men hinna det ska jag ..

Hoppas ni mår bra.
jag uppdaterar snart igen.
börjar bli dålig på det, men va tusan sommaren är på ingång , då är datorn mindre betydelsefull.
Puss på er.


bilder


















lägger in fler bilder sen , jag e lycklig!

första grillningen !

första grillningen med underbara  människor förra veckan.








citat av mig

klippt mig , skaffat ett brösthår och en gaderob med rosa mössor. så jag borde vara lycklig nu eller vad tycker du?

glad påsk

Jag har hunnit med en hel del på dessa dagar hitils.

I torsdags blev det lite shoopping och sen firade jag mini påskafton med Maria o Kim, samt kollade på Mia och klara på datorn, otroligt mysig kväll. Sen hämtade jag upp syster hos katarina o dennis, så jag kollade in deras lägenhet då. och blev kvar där en stund för att uppdatera oss lite =)

sen i går vart det en mysig promenad runt sjön i högbo med finaste amanda och sen blev det shopping m. mamma o syster, köpte en stor resväska för jag behöver det när jag ska till göteborg om ungefär två veckor. sen efter det blev det att åka hem till nattis och snacka lite med henne och jonna medans dom fixa sig inför fest. :) så himla härligt att äntligen får krama om min Nattis!

men sen skjusade jag dom vidare på fest, och sen åkte jag hem till katarinas mamma och spelade lite spel med katarina och håkan. =) tack katarina för en mysig kväll. Länge sen vi umgicks så det var behövligt.

snart ska jag åka till mormor och morfar och fira påsk!
och i kväll blir det fest..

Puss o glad påsk på er !


Sist men inte minst , Grattis på födelsedagen Sara . . ♥

sandviken igen.

Måste börja med att säga att jag är tillbaka på hemmaplan, kära Sandviken.

Gårkvällen med uppgänget var otroligt rolig , vi drack gott och sjöng en massa.
sen avslutade  jag och malin kvällen med makaroner och köttbullar.

och i dag började vi dagen med en träff på pizza place och käkade buffen
där med gänget , otroligt gott . .
Sen va det bara å säga hejdå till gänget eftersom dom åker på Lia efter påsken. 
Så det kom några tårar där, men inte konstigt att man kommer sakna dom när man umgås så tätt in på varandra. 

Sen packade jag o malin ner det mesta och städade fint.
tur att vi inte behöver städa ut allt i dag.
sen bar det av till sandviken och här sitter jag nu.

Pratade nyss med maria , vi ska ut och träffa lite folk, men ska vara nykter, ska vara chafför åt syster.

Puss , jag saknar er redan!


torsdag

gud va veckorna går fort här borta, nu har man äntligen bara ett projekt kvar och det är så skönt när man kan strycka saker från sin lista speciellt när den e lång . . :)

i går hade jag tillsammans med malin Anna jessica emelie och amanda en urmysig kväll i bastun på campingen, vi satt och prata massa stunt samtidigt som vi slog till med en musik duell, vi sjöng som om vi aldrig gjort det förr haha.  men det är såna kvällar man uppskattas här borta. Som sagt man måste hitta sin guldkorn där man kan vara sig själv och dom skiter i hur man ser ut för man uppsattas ändå. (har hittat några såna fina guldklimpar här i leksand)  Sedan blev det en tidig kväller och sånt behövs också . . .

eftersom i dag var det redovisning av projekt sommarland, så nu är det avklarat och jag trivdes med min fantastiska grupp på 4 personer , jag , michaela , john och frida. :) tack för att ni motiverat mig .

så i morgon är det sista dagen innan helg, har lite små saker kvar på det andra projktet att göra klart men det ska nog bli bra. vi har ju redovisning på tisdag med det och vi tävlar mot en annan grupp  så nu måste vi vinna!

sen så ska vi styra upp något med upplevelse gänget eftersom det är deras sista dagar nästa vecka innan dom åker ut på Lia och det känns väldigt konstigt , men det kommer bli tomt i skolan när det endast är vår klass kvar, men men . .  Anna Emelie och Jessica, kommer sakna i hjäl mig !!! 

mest av allt längtar jag tills jag får komma hem och mysa med mina nära och kära
och sen dra ner till göteborg och leva livet och ha en riktigt bra lia (hoppas jag). .
och ta del av alla aktiviteter anna ska ta ut oss på .. =) en sak till , jag ska köpa en i <3 göteborg t-shirt . . lätt !

nej nu ska jag o malin hämta tvätten.
Hej påre ... ♥

Vill du lära känna mig ?

Detta stämmer verkligen in på mig . .  =)

Stjärntecken - Vågen.

Goda egenskaper

Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.

Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Mindre goda egenskaper

Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.

Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.

Så tänker du

Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet. Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv.

Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt. Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration.

Yrken du passar inom

Du är en mycket kreativ person och har lätt för att se saker och ting i olika synvinklar. Det gör dig till en ypperlig problemlösare på företag.

Du fungerar också bäst om du får jobba i grupp. Exempel på yrken kan vara marknadsförare, designer, jurist, rådgivare, advokat, försäljare, arkitekt, inredare

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensam i ditt liv. Utan en partner känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med.

Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande. Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med
Tvillingarna och Vattumannen. Även med Fiskarna finns goda förutsättningar. Sämre förutsättningar har du med Stenbocken och Skorpionen