det finns ingen som kan stoppa oss, vi är leksand!

Hemkommen från en Leksands kryssning på Vikinig Line.

Jag tilslammans med några underbara klasskompisar har jobbat under denna resa, Det var Amanda & Michaela som varit med i projkektgruppen för att ordna detta event, så jag måste börja med att jag är stolt över er!

Dessa dagar har vi hjälp och tagit emot passagerare, serverat dom med leksands knäckebrö och varit till hands för personalen som har behövt oss. Vi har haft antal olika utstysels som tex, Domartröjja, kock - kläder & "Jag var ombord" tröja, så vi har verkligen varit snygga.

Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen och vårt engagemang och sammarbete.
Ni är värd mycket sömn nu och krya på er ni som är lite mindre friska haha :)

under denna kryssning kändes det som om leksand var min hemma ort, fast just nu är det ju det så.. men men. . ♥

xo xo eran sara :)


God kväll

dagen har i dag sett ut så här : Skola, Matlagning, tvättning , ja man kan helt enkelt säga att man kommit in i vardagen här borta i leksand. =) i morgon har vi en lektionsfri dag men det blir att plugga lite distansuppgifter och boka in utvecklingsamtal med dom nya ettorna, ska bli riktigt roligt att lära känna några av dom. :) i morgon har även gänget här bokat in Beck som går på bio här i leksand och sen kanske det blir en sväng på Kåren.

Hoppas alla ni mår bra :)

bilder från kräftskivan









Tillbaka

hej.

Nu är jag tillbaka i mitt andra hem, leksand med min underbara familj som består av fantastiska människor som hela tiden gör mig glad. . ♥ så sant så man nästan inte kan tro det.

Jag och malin har fått en ny kombo, Amanda som är så himla välkommen, just nu är det bara jag och amanda  i stugan och vi har det hel mysigt. I går blev det myskväll med Amanda, Jessica & Anna. Blev nog uppe till runt 1.

vi har även hunnit med en rekresa, för vi ska jobba på Viking Line nästa vecka, så vi hade lite konferens på båten och resten av tiden spenderades tillsammans med god mat, gratis vin & en del drinkar. Jag tror att nästa vecka kommer bli kanon, vi kommer göra ett riktigt bra jobb tillsammans. :)

Nu ska jag o amanda käka lite, sen blir det fix för vi ska på kräftskiva i kväll med alla nya ettor och gamla tvåor.

Föresten bor Anna & jessica bara ett sten kast bort, vi ser deras stuga från vårt köksfönster, Kanon!!

PUSS ♥


långa nätter

Just dessa kvällar är dom mest fanastiska jag vet .. Tv mys , god mat & två riktiga vänner. Maria & Amanda ♥

Dessa dagar som nu har varit har jag spederat mesta dels med Amanda & Hennes vän Tommy som har varit på besök, vi har visat tommy runt och sedan sett film & bio , det har varit mysiga dagar.

I morgon ska jag försöka komma upp i tid, jag och amanda ska försökaa hinna med en shopping runda i underbara gävle, kanske vi ska köra med en fika också. vi får helt enkelt se.

Nu ska jag lyssna på musik & prata vidare med Josefine på msn ♥

många ord kan beskriva en sak, men inte som en bild.








måndag

I dag har jag jobbat och sen blev det mys med mat och beck hemma hos maria. ♥
I morgon blir det också jobb, jobbar äntligen med maria då, sen blir det mys med Amanda & Tommy på kvällen, kanske en bio, vem vet =) .. Hoppas ni har det bra.

PUSS ♥

min vän



Hittade en söt bild på mig och underbara Amanda, Jag saknar dig, snart är vi kombos ♥

God kväll

Hoppas att allt är fint med dig.

I dag har jag tillbringat eftermiddagen på stranden med Amanda, har fått lite färg och tur är vell det. men ska jobba måndag, tisdag, onsdag nu så färgen är vell borta efter dom dagarna haha.
i går var det party, det var förkrök hos amanda med gänget och sen bar det av till lobby där vi dansade och hade roligt, kvällen gick otroligt fort bara. Gick sedan ut med amanda, möte upp Julia och sen drog vi till Maria & Kim och därefter kom resten. Så jag & Amanda var kvar en stund, sedan tog vi taxi till henne och myste med varm choklad. Tack för att du finns , du är helt klart bäst. ♥

Snart blir det nog film med Amanda och en rätt tidig kväll, börjar jobba vid 13.00 men ska försöka hinna med en vistelse i solen före. =)

Ta hand om er.

Tack Mamma & Pappa för att ni är ni, jag älskar er . ♥

snart leksand , babies.











Det handlar om galet mycket kärlek, låt detta sista året bli det bästa genom tiderna . . ♥

stockholm ,vilken vacker stad

ja det måste man säga,men det är tack vare fina människor & bra musik ,samt den otroligt fina solen så älskar jag stockholm, men även staden på något vis.
i går var var det lady gaga på grönan och vilken artist, det var otroligt bra från början till slut.
nackdelen med konserter är alla otroligt egocentriska människor. men det får man leva med tyvärr. önskade jag hade ett par platåskor. hela dagen var annars underbar, jag & amanda tog oss igenom berg & dalbanan, så vi är stolt. måste även säga hur stotl jag är över mitt och amandas samarbete i storstaden, vi hittar verkligen :)

i kväll blir det film & mys med fina tjejer.
sen blir det nog sola i morgon.

PUSS ♥


ibland vill jag också vara egocentrisk... men på rätt sätt.