fartfyllda dagar!

I går började jag dagen med en fika på stan med Maria, vi gick och åt på Aldos och Nattis hade inte en anning om att jag var hemma, så hon blev riktigt glad och det känndes så himla bra att bara få krama henne!! Sen åkte jag och hämtade upp Amanda och vi åkte in till Valbo för att kolla runt lite, fick med mig ett fläthårband från glitter, som ser ut som en riktig fläta får se när jag får använding för det :)

Efter det blev det tacos och kvalitets tid med Amanda, samt massa skratt till sjukt bra klipp på you tube. Sen hämtade vi upp Josef och Annica på stan och sen Maria o Kim. Vi begav oss sedan där efter till Stensätra och till Kims Bror, där vi sjöng sing star till klockan 01.00 . . Riktigt rolig kväll, sånt uppskattas riktigt mycket!

I dag ser planerna ut så att jag ska i väg med Mamma en sväng, sen blir det hem till maria och hjälpa henne med lite saker och sen blir det överskakningsmiddag för Kim, och efter det blir det lite vin med mina vännner.

Nu sa jag i väg, Hopps ni mår bra.
Jag saknar Göteborg redan , det du Anna ;)

PUSS

sandviken

just nu är jag i sandviken av en slump.
Som sagt i går åkte jag med mina två favoriter Anna och Malin till Leksand, när vi väl kom dit bestämde jag och malin oss för att åka vidare till sandviken för att uppdatera oss lite med våra nära och kära här, så vi blir här till söndag kväll eller måndag morgon, så det känns som ett klokt beslut. Konstigt nog så känns det konstigt att inte sova i göteborg i natt och med mina nya kombosar, men snart är vi tillaka där igen, ska först göra sandviken två helger och mellan där även hinna med leksand :) nu ska jag i väg på lunch med min bästa vän , sen blir det en mysdag med Amanda ! <3


PUSS

emma

Att ha en syster är att ha en av de vackraste
och mest unika av alla mänskliga relationer


Tisdag på Avenyn

Jag trivs , jag trivs !

Hej.

I dag är det tisdag och två dagar kvar tills jag och min la familya åker till Leksand.
Jag och Malin börjar egentligen på Måndag men eftersom vi är redan lediga från torsdagen
åker vi upp med Anna och sover i deras stuga! Vi har planerat in lite fest med tjejerna där uppe, Så nu längtar man.
nej nu ska jag ta och fixa lite med brosyren , har nyss varit och blivit bjuden på mat nere på bryggeriet som ligger precis vid min ingång till praktiken, och derasmat är kanon! :) mätt och belåten begär jag mig ut på avenyns fartfyllda gator för att besöka lite företag!


Besök!

http://avenynsframtid.blogspot.com/

Besök gärna och tyck till om Avenyn!

söndag i göteborg.

Söndag i kära göteborg och just nu får jag känslan att jag alltid vill vakna upp på en söndag med solen i ögonen och veta att jag är i göteborg och att jag har malin i samma soffa och Anna och Mikaela en bit bort, den känslan är  ovärderlig just nu! nästa söndag vaknar jag upp i Leksand, och söndagen där på i sandviken, men efter det blir det Göteborg igen, nog om det. hur har då vi spenderat denna söndag?

Jo , vi har ungefär legat i soffan och bara umgåts med varandra och kikat på bra tv program. Sen gjorde vi en riktigt god ungspankaka och nyss har vi varit i erkisberg och köpt glass , snart blir det Deja vu på tv och sen blir det sovtajm och ladda inför en ny vecka på Avenyn.

Hoppas ni mår bra, vi ses snart.
PUSS

ramberget









Puss!

ljussjälar!



Ni gör mig förbannat lycklig, vänner ! ♥

Tisdag

Hej . .


och nu är vi inne i en ny vecka. Just nu sitter jag på praktiken och snart ska jag och hanna ut och påbörja vårat projekt med Aveny Brosyren, vi ska ragga upp lite medlemmar som vill vara med och marknadsföra sig i brosyren.

Kan börja med att säga att helgen var riktigt bra. I fredags kväll tog Jag Anna och Malin bilen till Ramberget för att se på utsikten, vi tog med oss en filt och ett täcke + att vi lyssnade på musik med Annas mobil. Riktigt kallt var det, men hur mysigt som helst. Efter det tog vi en rundtur genom hela staden och sen åkte vi hem. Somnade vid 2 - 3 men blev väckt av vår kombo Mikaela som kom hem och vid 7 och berättade om sin fullfartiga kväll, sen kunde jag o anna inte somna, så vi var vaken sen 7 på morgonen där.


På lördagen började vi dagen med en fika i stan tillsammans med Malin och Katja, och sen blev det lite shopping och sen åkte vi hem åt varsitt håll. Vi började städa och dona, och runt åtta tiden kom Malin och Katja hem till oss. Vi satt och lyssnade på bra musik, tog kort och drack gott vin och goda drinkar. Sen tog vi Spårvagnen in till Stan och gick på gretas. Riktigt roligt var det, sen blev det hemgång och vi käkade god tunbrödrulle när vi väl kommit hem.

På söndagen så dukade vi upp dagen med slapp framför tvn och tvättning för fulla muggar.

Måste säga att gårdagen var en riktigt mysig kväll, god pasta sallad med min lilla underbara "familj" . . Nu ska hanna och jag ut och leta intressanter på avenyn.

PUSS


fika

Efter regn kommer solskren, det stämmer här i göteborg.
jag sitter just nu och väntar å att anna ska bli klar, så ska vi och malin åka ner på stan för att möta underbara malin och hennes vän katja. vi ska kolla lite på stan och ta en fika :)

nu e hon klar.

PUSS


fredag

Hej där vänner.

I dag är det fredag , jag bifinner mig fortfarande kvar i göteborg och jag tror jag stannar här ett tag till. Den enda nackdelen just nu är att det regnat 3 dagar i sträck på morgonen, men det gör egentligen inte så mycket för när man väl lämnat praktiken har solen tittat fram och man får möta upp sina ljussjälar Malin och Anna.

I går var vi faktiskt och åt hemma hos Annas mamma och åt, vi kom dit då hade Laila och Mikaela lagat tacos åt oss, så det satt fint i magen. Sen blev det lite underhållning från Mikaela´s sida med lite fin dans (skrattar för mig själv) . . Sen bar det av hem till kära temperaturgatan där vi lyssnade på skön musik och sen började Anna färga malins hår, men då hoppade vi andra i sängs för vi skulle upp tidigt.

I dag ser planerna ut så att det är rätt lugnt, vi tar det lite som det kommer, jag kommer nog sluta vid 16.00 någonting och dom andra runt den tiden med hoppas jag, eller malin vid 17.00 . .

En sak till , Världens bästa Mamma fyller år i dag, och jag vill vara hos henne men hon har istället fått ett paket av mig på posten, får se om jag får ett tack samtal sen :) hihi . .

Hoppas ni mår bra

Jag mår bara bra och just nu längtar jag till helgen tar plats.

Grattis Josefine som blev Moster i dag :)

PUSS


tisdag

Hej där.

Jag sitter just nu på praktiken och sammanställer lite utväderingar. Det går väldigt bra på praktiken men det kanske inte är något jag vill arbeta med i framtiden, men huvudsaken är att jag trivs och får lära mig nya saker. Jag börjar även lära känna staden mer och mer för varje dag och det känns skönt. I söndags så anlände min vän malin hit så jag hoppas jag hinner träffa henne i veckan annars så blir det fest mot helgen. :)

I går slutade jag och anna runt 5 så vi drog hem och fixade och donade och lagade mat och sen när malin kom hem tog vi en promenad. Sen när mikaela kom hem fixade vi med vår tvätt och gjorde i ordning en liten gaderob åt mig och malin, känns underbart att inte behöva bo i resväskan hela tiden. Så nu känner man sig ännu mer hemma hos dom.

I dag blir det praktik till runt 17.00 , så sen får man se vad som händer :) Anna och malin slutar båda klockan 19.00 så då får man se till o fixa käk tills dom kommer hem :) . nej nu ska jag fortsätta jobba på. men ha det så bra. Ta hand om er.

Puss


en vecka . .

nu har jag och malin varit i göteborg i en vecka och det är kanon =) . . i går var vi hem till annas vän Johanna och grillade och drack lite vin men vi rundade av kvällen rätt tidigt för vi skulle ut i dag också hade vi tänkt.

Vi har i dag hunnit med Allum (ett köpcentrum) , träffat annas mormor och morfar och hennes moster Lena. vi hade ju som sagt planer på att gå ut men vi bestämde att vi ville ligga hemma med en påse godis och titta på bra tv program. Så nyss skjusade vi i väg mikaela på fest och handlade hem lite godis, så nu myser vi i kanske världens skönaste soffa :)

Hoppas ni mår bra.
Puss


världens bästa "plänsh" trio


Anna med världens snyggast byxor


turister i stan


Kära läsare ... detta e annas gamla gymnasieskola ... viktigt , viktigt!



mysmys


länsmansgården

hej mina bloggläsare.

jag vill bara uppdatera er om att jag just nu befinner mig i länsmansgården i underbara göteborg. Anna chansar på att graden ligger runt 25 grader. vi sitter och myser på en filt bland myror och alkisar och det bästa är att vi lyssnar på the voice. vi ska snart vandra tillbaka till lägenheten där mikaela ligger och sover vid sin fläkt ( så jävla varmt) . . måste berätta om gårkvällen ... vi var först i skattås och drack en jäkla mycket vin med annas kompisar. sen blev det trädgårn och spårvagnen hem och där hittade vi mikaela i trappuppgånen sovandes med 3 trappsteg. aja vad händer då i dag? vi ska hem till annas vuxen kompisar och grilla och dricka lite vin. sen får vi se vad som händer och sker. men nu ska vi gå tillbaka till lägenheten och duscha... Puss på er .

Malin och Anna Hälsar !