Hej.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag är just nu i stockholm hos julia, kände för miljöombyte! =) Så jag kommer hem i morgon, då uppdaterar jag er. Ha det underbart vänner!

Promenad i solen!

I dag började jag dagen med en promenad runt sjön i högbo med Amanda, tror den är 4,2 km så det kändes skönt med en sån bra start på dagen, efter det inhandlade vi en sallad och satt oss ute på hennes altan och solade, hur skönt som helst, sen har vi bara slappar och spelat lite spel! =)

Nu har jag precis kollat på Big Brother och jag är verkligen beroende av det programmet, och min favorit är lätt gurkan och simon! Så jäkla härliga killar! =)

Hoppas ni haft en fin måndag.
Pusss.


Melodifestival fest.

















I går kväll åkte jag in till Gävle med Emma o Emma för att se på melodifestivalen och dricka lite vin hemma hos Jessica och Micke.. Deras vänner från gävle var också där, riktigt trevligt! Vi betade om vilka placeringar artisterna skulle få och jag kamade hem 3 rätt och vann därefter 100 kr..

Efter melodifestivalen spelade vi lite spel och sjöng lips tills emma och carro hämtade oss vid två, riktigt snällt gjort, uppskattade det till tusen! =)

Jag och Emma var sugen på Efterfest men det var nog en himla tur att vi åkte hem istället, var så skönt att komma hem och äta en macka innan man somnade!

Nu i dag ska jag ha en dag för mig själv, ska snart till ica o köpa en ben o jerry! :D

Gårdagens kurs









Gårdagens kurs för Nivea var riktigt lyckad, blev en kurs på nästan 3 timmar, men det var väldigt lärorikt och vi blev bjuda på god mat och god efterrätt.

Vi fick hem lite produkter i från Nivea, och deras  hudvård är riktigt bra produkter för ett billigt pris.

NIVEA



Kurs i kväll på NIVEA på hotell Winn i Gävle, med mina kollegor på Kicks samt vår praktikant, ska bli riktigt intressant för jag själv använder niveas fondation och hudvård ibland, ska bli kul o se mer vad dom har att berätta om alla produkter.. Så det kommer bli en bra kväll, hörs senare! ♥

Att rekomendera..



Jag rekomenderar starkt PROFFS Dry Schampo för det är riktigt bra och riktigt billigt! Jag har börjat vänja mitt hår med att inte tvätta det varje dag, men när man tränar så blir håret fort lortigt, då brukar jag använda mig utav denna! Testa verkligen... Sen blev det ett läppglans på köpet också...

Allt köpt på kicks såklart!
Föresten, om någon vecka får vi äntligen in MAKE UP STORE i vår butik, känns super kul med ett nytt märke! =)

Dagens träning avklarad



Dagens träning är som sagt avklarad. Jag mötte upp Emma vid strax efter ett, så körde vi ett pass på gåbandet och hann sedan inte så mycket mer. Jag gick sedan ner en sväng på Kicks för att lämna en sak sedan vidare mot AMS där jag lämnade över ett papper.. Nu är jag hemma och ska strax hoppa in i duschen! =)


Startade dagen med..




en promenad tillsammans med Emma uppe i Högbo, riktigt mysigt med kvalitetstid med henne samt att det var härligt väder! Nackdelen av promenaden var att det var rätt halt och sånt, men snart är våren här på riktigt och då kan jag bege mig ut med mina nyinköpta träningskor! Hur underbart är inte det?!

Dagens Detaljer


Solsken



God Eftermiddag

Nu har klockan passerat över 12.00 och då är det eftermiddag enligt alla regler, men för mig var det nyss lunch, man kan ju inte säga god lunch eller?! jaja, jag väntar nu på att mamma o pappa ska hämta mig så vi kan åka in till valbo för att köpa mig ett skrivbord, sen ska jag även inhandla lite annat också! Vad ska ni hitta på i dag?


min nya hårfärg



Jag var i falun för någon vecka sedan och fixade mitt hår hos Josefine. Jag valde att färga håret i en guldblond färg men lite koppar i, blev riktigt nöjd. I dagens läge är mitt hår ljusare än på bilden, men den är precis tagen direkt efter, påväg mot mitt tåg hemåt. Tack fina Josefine!


my place



I dag har jag storstädat mitt rum för att göra plats för ett skrivbord som kommer att komma in nu i veckan. Jag är i behov av ett sådant då jag vill kunna sitta o göra viktiga grejor på datorn i stället för att behöva sitta i sängen! Jag tror att det kommer bli kanon bra . .

with love