Fredag

Snart är det slut på denna vecka och snart börjar helgen. 
Ska verkligen bara ta vara på denna helg, blir mys med Anna i kväll, i morgon blir det lite shopping och fika på dagen och sen ska jag mysa framför melodifestivalen helt ensam, (om inte Mikaela är hemma).

Ska nog ta en sväng på stan efter jobbet och kika lite.
Köpte en fin blus i går.
Har tyvärr inte så mycket pengar kvar eftersom jag bokat stockholm och sen är de hyra på det.
Men jag får leva ekonomiskt denna månad haha.

Nej nu ska jag ringa lite samtal.
PUSS.

En till sambo.

På söndag flyttar även denna underbara person in till Anna och Mikaela, dom är så snälla som låter både mig och malin bo här hihi.


Love u honey <3

Torsdag.

Nyligen varit på styrelsemöte, snart blir man bjuden på mat av Bosse, känns som en bra dag detta haha.
Pratade även med Madeleine i dag, och jag kommer att sluta min praktik v. 13 för att sedan stor satsa på mitt examensjobb. Så jag kommer åka hem till påsken, eller ska mellan landa i motala hos släkten.

Nu ska jag lägga ner krut på dom sista 5 veckorna här på avenyn, sen blir det examensjobb, men under tiden ska jag inhandla massor med saker så jag kan bygga mina smycken.

Föresten e jag väldigt ledsen över att min syster inte kunde komma i helgen, jäkla sj och väder.
Men jag får vänta tills påsk. hihi

Nej nu ska jag käka.
Puss ♥

Torsdag.

Nyligen varit på styrelsemöte, snart blir man bjuden på mat av Bosse, känns som en bra dag detta haha.
Pratade även med Madeleine i dag, och jag kommer att sluta min praktik v. 13 för att sedan stor satsa på mitt examensjobb. Så jag kommer åka hem till påsken, eller ska mellan landa i motala hos släkten.

Nu ska jag lägga ner krut på dom sista 5 veckorna här på avenyn, sen blir det examensjobb, men under tiden ska jag inhandla massor med saker så jag kan bygga mina smycken.

Föresten e jag väldigt ledsen över att min syster inte kunde komma i helgen, jäkla sj och väder.
Men jag får vänta tills påsk. hihi

Nej nu ska jag käka.
Puss ♥

Tåget bokat

Jag bestämde mig för att boka tåg i dag, eftersom dom va riktigt dyra och de fanns knappt några tåg, bara buss. så jag vill vara på säkra sidan. Så nu är det bokat! Ännu ett steg närmare mina vänner hihi.


Avenyn.

Jag hittade en fin bild från avenyn, har inringat där jag sitter under mina vardagar och jobbar med avenyn.
Det är inte samma sak på avenyn som det är på sommaren, haha. Saknar solen och uteserveringarna.

Jaja, här sitter jag.


Ideér?

Jag ska designa mina egna smycken, nu har jag en fråga till er, vad skulle ni vilja att jag designar för smycken? av vilket matrial.. Pärlor, stenar, kedjor, skinband?
Har ni några önskemål?

En inspirerande bild.

20 mars, kan det bli snart?

Nu är hotellet bokat!!!
Jag längtar som tusan tills jag får träffa mina favoriter från leksand i stockholm, vi kommer ha en fantastisk tvådagars vistelse. Nu ska jag bara boka tåg, det kostar riktigt mycket att åka från göteborg, konstigt nog, när det går från storstad till storstad, men vad gör jag inte för er! :)


Söndagsmys

Sitter just nu och kollat på blåsningen.

I helgen har vi tagit det mesta dels lungt, i fredags blev det film och mys och i går blev det vin till melodifesivalen med några vänner till Anna o Mikaela. vi gick sedan vidare till en pub här intill, där tog vi en cider och sjöng med till härlig musik.

I dag har vi bara slappat och just nu tvättar vi, så det ska bli skönt med rena kläder igen.

I morgon blir det en ny vecka på Avenyn och vi får en till person i teamet. Spännande.
Puss


HAHA .. denna bjuder vi på brudar!
<3

Fredag i göteborg

God Eftermiddag.

Nyss tagit del av min och annas suveräna Ungspannkaka som vi lagade i går, helt fantastisk. Vi bytte ut vanlig mjölk till Soja mjölk, det rekomenderas. Sitter nu och ringer runt till våra medlemsföretag för att få lite information.

I kväll vill jag ha en lugn och mysig kväll med mina två kombosar (+katterna) , kanke att det får bli film och godis? Vi får helt enkelt se vad vi styr i hop.

Jag måste faktiskt säga att jag redan saknar Leksand, det är något med den lilla staden.
Kan det bero på att jag träffat några av mina närmaste vänner där, ja kan vara så.
Sen kan det nog bero på att jag vet att slutet börjar närma sig på min fantstiska resa.
Så , det jag vill ha sagt är att jag saknar er!

Nu ska jag fortsätta jobba, sen är det helg.

Puss


Onsdag

Ännu en dag på avenyn.

I dag har jag jobbat med lite olika uppgifter, ringt till massor av företag. Sen har jag även installerat ett nytt program som heter Gimp, de är ungefär som photoshop fast i gratis version, så det är ju bra.
Snart ska jag ner på stan och möta upp Malin och fika med henne. i kväll får det bli en tidig kväll, kom hem vid halv 12 i går men hade riktigt trevligt hos Sofia.

Ha det så bra.
PUSS

Göteborg

Nu har jag landat i göteborg.
Börjat praktiken, sovit första natten i mitt rum och såklart träffat Anna o Mikaela.
I kväll blir det en sväng hem till Annas vän Sofia.

Uppdaterar mer sen.
Men jag lever.
 <3



Sandviken

Nu har jag hunnit landa.

I går hade jag en intersiv dag i skolan med redovisning och feedback samtal, jag tillsamans med min fantastiska grupp Anne-Lie och John är otroligt nöjda över vårt resultat.
Efter det var det bara att ta vara på dom sista timmarna med klassen, och många av oss ville inte inse att det snart var dags att säga hejdå. Det jobbigast var att säga hejdå till dom personerna som står mig närmast och ni vet vilka ni är. Jag har nog inte förstått det ännu att jag ska vara i från er på så länge. Men när man sitter här i sin ensamhet i sitt rum, vill jag bara tillbaka till er!

I går blev det även melodifestival rep med Amanda, kom hem till sandviken vid 5 , och var vid göranssons arena vid halv 7. Så det var snabba bud, men vilken fantastisk kväll vi fick, repet var kanon, och många skratt blev det. låtarna var väldigt bra och sen avslutade vi kvällen i festival tältet med sång och dans och sist men inte minst, Calle Kristiansson, vilken liveartist.

Nej nu ska jag ta vara på min dag i sandviken.
Pusss




Världens bästa människor











Fler bilder kommmer i morgon, nu kallar sängen , godnatt :)

Nybörjar tur eller talang?



Titta mitt resultat efter att jag för första gången testa på att lägga på lite smink, Talang kanske?


Hej.

Måste bara in och säga hej.

Mycket som händer i Leksand nu, mycket jobb och mycket projekt. men även en hel del umgänge med vännerna, i kväll slog vi på stor och bokade bastun samt hade en riktigt tacokväll med bra tv program, men framförallt vi hade varandra.

I morgon slår vi på stort igen och slår i hop alla underbara människor i en och samma lokal där vi festar loss till bra musik, dricker gott, äter gott och sjunger för fulla muggar. En kalas kväll helt enkelt.

Hoppas ni mår bra, för det  gör jag och jag njuter varje minut av dessa människors närhet.
(jag tror ni börjar förstå vilka fantastiska människor som finns på ett o samma ställe)

2010-02-03

God kväll mina vänner.

Vi har fullt upp och jobbar med projektet Neco, men det är riktigt kul för jag jobbar med Anne-Lie och John. Vi har även funnit med en fika på siljan i dag, herregud vilka konstiga männsikor man träffar på där. haha.

Har många funderingar i huvudet just nu och jag är kluven på allt känner jag, men det är nog bara för att det är så många känslor som uppstår när man vet att vi ska här i från om mindre än 2 veckor. Jag tycker faktiskt om varenda människa som ger mig energi här uppe. Människor som inte får uppleva denna gemenskap missar verkligen något.

Men det blir nog bra ska ni se , behöver bara komma hem lite känner jag.
Jag saknar er där hemma, verkligen.

"Vackra Natalie, tack för att du tänker på mig, jag saknar dig också"

Hoppas ni mår bra för det gör jag trots allt.

2010-02-02

Hej.

Sitter i skolan och har haft dagen fullspäckad med projekt och hemsida. Men det känns skönt att jobba på och ha saker att göra, för då trivs jag. Dessa människor ger mig så mycket energi. ♥