Äntligen.

Jag har nu blivit nästan helt återställd i min förkylning, så i morgon innan mitt pass på kicks så ska jag ner och gymma lite, känns otroligt skönt och jag längtar riktigt mycket. Har fått stått över denna vecka eftersom jag varit riktigt sjuk och så, men nu är jag på g igen. Jobbar på kicks alla dessa dagar inkl Julafton! Helt underbart.

Pusss.

God kväll.

Jag ska bli ägare av en IPHONE 4 och jag är riktigt lycklig..


Återbesök.

Ett återbesök blev det hos min frisör i Falun, Josefine, denna gång för att göra lite slingor i mitt hår, hon och suzette (tror jag hon stavas) kom fram till en riktigt bra färg och resultatet blev super. jag är riktigt nöjd! Tänka sig att hon är så duktig min favorit. Hon har känsla för de där med hår.

Tack min solsteåle. ♥

Resultatet:


Andra Advent.

Nu ligger man nästan i fosterställning i sängen och kollar på tv, gårdagen var lyckad men det blev en del dricka och en shot där på slutet, kanske inte det bästa alternativet. I kväll blir det bara att ta lugnt, ska hem till maria och se någon film tror jag, måste köpa hem Sunes jul på dvd och Love actully, dom är bäst så här inför jul.

Hoppas ni får en fin Söndag.


Hold my Hand.



God kväll på er.

Nu sitter jag i mitt rum, i min nybäddade säng som är nybäddad med mina fina vita påslakan/örngott och dekorerad med mina fina nya roskuddar, så himla fint! Det ser ut som en hotell säng och vem älskar inte att sova i sånna?! Så nu kommer jag sova extra gott i min säng. Om en liten stund ska jag käka middag med familjen för att sedan åka till maria o se på idol med tjejerna, spännande att se vilka som går till final. Jag tror absolut på Jay och känslan säger Minnah, men vi får se helt enkelt, Alla är värd det. Sen blir det sängen för mig, i morgon ska jag jobba ett pass på kicks och på kvällen blir det party, är riktigt på ett partyhurmör.

Hoppas ni får en trevlig helg mina fina vänner. ♥

En låt till er.

Riktigt bra måste jag säga, Rihanna gör det bra!


Sune´s jul är fortfarande bäst.

Man börjar märka att julen är nära nu och då är inget annat än en självklarthet att ladda upp med Sunes JUL.
Här kan man se hur min facebook sida har dekorerats med Sunes jul citat. Jag älskar det. MER MER MER!