Leksand

Josefine skrev ett sånt fint inlägg så jag kan bara hålla med.
Människorna i Leksand har gjort ett stort inflytande på mig, jag tror inte förstår hur bra man mår om man inte upplevt det vi får uppleva. Jag har möt dom bästa människorna där. ♥

Jag blir bara tårögd av att se tillbaka på bilderna, men vi har trots allt några månader kvar. (trots många av dom på avstånd)


Fredag

God kväll Bloggen...

Just nu sitter jag vid matbordet i mitt vackra hus, runt omkring mig så hör jag pappas röst som pratar med min faster i telefon och mamma som tittar på tv. Jag har verkligen tagit mig tid att vara hemma lite nu.

I går så var jag hemma hela kvällen nästa, åkte bara upp en sväng på stan med amanda och kollade runt lite eftersom det var Halloween på stan, då dom släcker ner hela staden och med massor av event. Men det var så mycket folk så det blev en kortis bara.

Sen skulle Amanda och Maria hem till deras vän Lars, men jag hoppade det, för jag ville vara hemma med mamma lite, så vi kikade på Mammas pojkar och sen blev det rosa bandet galan med pappa och sen blev det film med syster, så jag hann med en hel del :)

I dag var jag en sväng hos maria och hjälpte henne packa, sen drog vi till Amanda för att se hur det gick för dom med packningen. Jag var bara där en sväng, sa hejdå till tjejerna som drar i kväll till England och festar loss hos Lina. =)

Om en timme ska jag ha idol mys med Hanna , men först lite mat med henne.
Puss ♥


tisdag

God kväll .

Min uppdatering har inte varit den bästa, men just nu så bryr jag mig inte så mycket om det. Just nu vill jag bara ta vara på dom sista dagarna här i leksand innan alla andra åker.
För jag blir ju kvar  tillsammans med Josefine, vi ska vara på bergströms galleria och det känns hur roligt som helst.

Mycket har hänt, många olika känslor har kommit och gått samt  tårar och skratt har delas ut mellan oss. tre dagar som har tagit oss energi som vi nu börjar se ljuset på. i morse vaknade jag upp som ett hål i mitt hjärta och en tom blick men i dag går jag och lägger mig med ett leende på läpparna men även många frågetecken. Jag förstår att ingen av er förstår något, eller några av er känner igen mig i orden.

nej nu släpper jag detta, det är för personligt.
men jag e glad.

nu ska jag sova, kunna sova lungt och behaglig som jag inte gjort sen i fredags.
och jag vet att ni också gör det.

Jag älskar er, ni vet vilka ni är.

stuga 32


Ni är bra, jag är bättre men tillsammans är vi bäst!
haha


Måndag

Det har hänt mycket på så kort tid. men just nu är allt bra!
Med denna bild vill jag bara säga, gemenskap!
En bild säger mer än tusen ord.

Det ska ju vara vi ..



årets fest

I kväll är det åretsfest hemma hos John.
Alla i klassen ska dit och fler från skolan ska dit.

Vi börjar dagen med en shopping tur på lager 157 tillsammans med stuga 18 och sen blir det god mat och fix inför en riktigt bra kväll. Så tagga till alla nu så kör vi !

PUSS ♥

Annons



Min fina Annons.
Vad tycker ni?

Cupcakes



Titta vilka fina Cupcakes jag och amanda bakade till mitt födelsedagskalas. haha
Det var riktigt mysigt och många uppskattade det.

Tack Tack ♥

Tjugotvå år.

I dag är det min dag, eller den är snart slut, jag har nu blivit Tjugotvå år och det känns faktiskt riktigt bra haha.
Har haft en underbar dag med många goda Cupcakes och många mysiga Kramar och även små mysiga paket, tack mina underbara vänner i Leksand, vad vore jag utan er!!

Sen ännu ett större tack till Amanda och Malin, ni har förgyllt min dag så otroligt mycket, tack för all hjälp och all uppvakning, ni är dom bästa kombosarna man kan tänka sig, Jag älskar er!

och ni i sandviken, tack för all uppvakning.
jag saknade er i dag!

Nu ska jag sova, och vakna upp som en tjugotvå åring på en helt vanlig dag.
I morgon har jag och Josefine en del att stå i.
Så nu, God Natt ♥


PUSSPUSS!



PARTY BABY , PARTYYY !

nu drar jag.






Vi ses om en stund .

Godmorgon

När jag låg och drog mig i sängen i morse fick jag ett väldigt trevligt samtal av mina kära Josefine och hon kom med en utmärkt idé :) , jag tror detta kommer bli kanoners.

Just nu sitter jag här tillsammans med syster, vi har fixat våra naglar, eller jag har målat dom i en snygg grå färg medans hon försöker ta bort sina byggda naglar, går sådär tror jag.

Nu ska jag iallafall ner på stan, Amanda skjusar ner mig, vilken pingla. Ska träffa Angelica för en mysig fika och lite snack som vi har att ta igen, sen blir det nog att man åker hem och umgås med syster en sväng och fixar sig inför kvällen. Jag tror det kommer bli en riktigt bra kväll, har intalat mig att strunta i saker som hänt det senaste tiden.

Hoppas ni mår bra :)
PUSS


Fredag.



Hur mysigt skulle det inte vara med lite solsken nu och bra musik.


Just nu sitter jag och lyssnar på lugna favoriter som kommer i från tvn, eftersom mitt sportify inte riktigt fungerar. Nu kom det visst en låt från Mamma mia filmen , åh nu vill jag ju se den =) .

Ska snart ta bilen ner till stan och gå på kicks och inhandla lite smink och kanske kolla runt lite på dom andra affärena. Sen i kväll blir det idol mys. Jag tycker om det programet så mycket för man blir alltid så glad när någon lyckas och se hur stolt dom är över sig själv.

Nu ska jag fundera lite mer på min nya idé.

hejhej.

God kväll mina fina läsare :)


i kväll blev det en sväng till valbo igen med mina tjejer, maria shoppade lite medans amanda och jag kom tomhändta därifrån. Sen blev det mat och film hemma hos José :) och nu är man hemma i sin egna säng och ska mysa i hop med en ny köpt tidning, bara varm choklads koppen som saknas. :)

I morgon får det bli ett ärende på banken och idol mys med tjejerna, men jag hoppar nog öl tältet, inte riktigt min stil. haha. 

Vi hörs mer i morgon, kanske det kommer en ny design snart. e rätt trött på svart bakgrund. 
Någon som är sugen o göra om den?

Puss.  


Klockrent.



Josefine & Josefin när ska vi köpa dessa ?
Jag bara älskar dom.

God morgon

Hej.

I dag har jag vaknat i skaplig tid, ringt lite samtal, men inte fått något direkt napp. Jag tror det är omöjligt just nu, snart så gör jag något eget projekt eller går under jorden haha.

hur ser då min dag ut , Jag ska äta lunch med pappa och sen åka in till valbo en sväng och byta en tröja och sen träffa Amanda, sen får vi se vad hon och jag hittar på. Träffar förmodligen Maria i kväll.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Jag tycker om er..

PUSS


Onsdag

I dag vaknade jag upp hemma hos Maria, så vi har tagit det lungt och käkat lite mat nu, Nattis ska snart komma förbi och jag ska gå och fika med henne =) , sen får vi se hur min dag ser ut mer.

I går var vi på Eget företagsmässa, fick väldigt mycket inspiration från framgångsrika entreprenörer, så det var en riktigt bra dag. Vi träffade även Emelie och tog en middag med henne på ett cafe och pratade minnen, hur mysigt som helst.

Nu ska jag kila, vi hörs sen.
PUSS


my sunshine




Den här bilden är så himla härlig på oss.
Josefine är den där tjejen som kommit in i mitt liv med en stor positiv anda, hon är den som alltid får mig lätt till skratt och får mig alltid att le dagarna långa. När jag möter henne på morgonen med ett leende, så har hon räddat hela min dag. Vi tillsammans stöttar varandra och ger varandra energi på ett sånt vis som jag tror ingen riktigt förstår förutom vi.
Josefine, du är bland det bästa som hänt mig på länge, vilken vänskap du ger mig!

Ännu en måndag

och här sitter jag i mitt rum i sandviken.
det var ett tag sen man var hemma under en vecko dag.

vi har fått lite distans på skolan eftersom vi ska till stockholm i morgon och gå på mässa. Jag har ringt en del Lia plaster, men vi får se , antingen är dom inte där eller så har någon annan fått platsen, så typiskt. pratade med en butik, vi kom in på allt  möjligt, men tyvärr var det någon annan tjej som hade fått platsen, såklart samma veckor som mig , ungefär.

men men, de e bara att kämpa på vidare, har skickat lite mail, så får vi se sen.
nästan lia period ska jag verkligen vara i göteborg igen, de är ju trots allt där jag skulle kunna tänka mig bo.

Nu snart ska jag hem till maria, sen ska vi vidare till gävle för lite käk och film med Jessica, micke och Anna.
Hur mysigt som helst.

PUSS

firma festen




























söndag

Förlåt för dålig uppdatering, men både blogg.se och min dator har krånglat.

I går blev det  en sväng till valbo för lite shopping med Amanda, köpte riktigt fina örhängen och en svart tunika. sedan var det bara att hoppa i duschen och sen så blev det middag hos Amanda.

Vi drog senare till maria där hon Hanna Julia och Freddie var på g. vi satt och snacka ett tag, lyssnade på bra musik sedan drog vi tillsammans med maria och hanna in till gävle och gick på bilgan, maria sjöng lite och vi hade riktigt trevligt, sedan drog dom andra ut medans jag och amanda åkte tillbaka till sandviken och gick en sväng på klaras och träffade timo josef julia o freddie, sedan drog vi hemåt. träffade på nattis en sväng också.

jag kände att jag behövde en lung helg, har blivit en del för mycket nu på senaste tiden
och jag kände att jag inte var riktigt återhämtad från det som hände i lördags.

i dag blir det nog någon mysig film med vännerna och kanske lite god mat.

i morgon ska jag se till att ringa massor med Lia plaster, för jag orkar inte gå runt och inte veta vad jag ska göra om 3 veckor.

Hoppas ni mår bra.
PUSS

smakprov



titta vad effektiv jag är ..
skulle ni kunna bli en av oss?

bjuder på en bild



John med hans girls .. :)

fler bilder kommer i morgon.

fredag

Sitter just nu i skolan, har precis gjort klar en annons för en butikschef samt en säljare.
är riktigt nöjd, men saknar mina kompanjoner i fröken lycklig som valde att ta en ledig dag i dag.

Nu är det snart lunch och sen lektion och därefter 1,5 timmes bil färd till Sandviken.
Vi hörs.

PUSS

God kväll

I morgon är det ännu en fredag , och veckorna börjar minska o minska här i Leksand, och nu blir vi borta en hel vecka , nästa allihopa. Men det blir iallfalll en tripp med hela klassen o upp på tisdag till stockholm :)

Så i morgon åker jag hem till leksand, då ska jag mysa med världens bästa Maria & Amanda och dom sötaste Julia & Freddie. men först ska jag umgås med min familj.

I dag har vi varit en sväng till Lager 157 och jag köpte en Lila tröja och ett par skor till maria, för det förtjänar hon. sen blev det pannkakor med brudarna och nu blir det snart sängen , i morgon har vi martin i anställning.

Puss på er.

Länge sen












just nu



Sitter och jobbar i Indesign , håller på med en Annons till Fröken Lycklig.


Ännu en måndag

Vad ska jag säga om helgen . .

Jag har haft en underbar helg tillsammans med Amanda, Maria & Josef, resten har jag inte så mycket mer jag vill tilllägga än att jag ska lägga detta bakom mig, fokusera och ta i tur med det när jag kommer hem till helgen. Självklart har jag hunnit med tid med familjen och sånt uppskattas.

I morse åkte jag och malin till Leksand, var tvungen att stanna 2 mil innan Falun pga hal vägbana, så vi satt i bilen i 1,5 timme och sjöng och gjorde om låtar, sen blev det Leksand och Indesign.

Hoppas ni mår bra.
för det gör jag , tänker på världens bästa vän bara.


PUSS

thinking of you.

Hur allting än har blivit, hur allting nu än är , så vet jag alltid att du är du och jag är jag och tillsammans är vi en vänskap vi ska skrapa fram igen , jag saknar dig. ♥


lipstick




Jag och Josefine ska satsa på ett riktigt rosa läppstift på nästa fest.
Kommer lätt vara snyggast.

torsdag

i dag har vi haft franschies företagande i skolan, lärde mig mycket intressanta saker. men som sagt Josefine & jag borde inte sitta bredvid varandra , vi spårar alltid , men hon gör mig alltid gladast.

Sen har jag o malin gjort god mat och sen drog jag över till stuga 26 och kollade på Idol.

nu ska jag packa, sandviken i morgon.

PUSS ♥