Bilder från helgen.







































TACK ALLA FÖR EN FANTASTISK KVÄLL.

If it makes you happy.

i går kväll steg min temperatur till över 37 grader men efter två alvedon så somnade jag och vaknade i dag utan feber, har för säkerhetensskull tagit två alvedon i dag med.

om någon timme hämtar malin upp mig, sen blir det en sväng till gävle och mysa med jessica o micke. :)

Hoppas ni har en bra tisdag.
Pusss..


Friends.



en bild kan beskriva mycket.

nästan febrig.

jag har typ feber, känns så i hela kroppen iallafall men inte på tempen... men har gått upp från 36.28 till 36.60 på bara en timme.. vi får se vad det står på i morgon.. vill ju träffa malin jessica micke o emilia. men vi får se hur jag känner mig, ska försöka gå och sova i tid =)

Hoppas ni mår bra.
Puss.

Hejsan.

I dag är det måndag och jag har nyss varit ut på en lång och höstig promenad tillsammans med Amanda, äntligen är hon hemma igen! fantastiskt!

Har precis lagat lite mat och ska senare åka upp och fika med Maria och Julia.
sen får vi se vad som händer, känner mig lite sjuk faktiskt.. kanske kan bero på att man inte fått tillräckligt med sömn eller så har turen kommit till mig när det gäller förkylningen..
men visst är det höstlov snart va?! när jag var mindre, så var jag ALLTID sjuk på höstlovet och resten av året var jag frisk.. kasnke ligger kvar än!

bilderna från helgen kommer senare.
Pusss.

God kväll.

Här kommer ett efterlängtat blogg inlägg haha..

i går var det min födelsedag, jag fyllde hela 23 år och i dag känns det precis som det gjorde i förrgår haha.. min dag var i allafall riktigt bra, började med att jag fick fina grattis sms, samtal och på facebook. sen så blev jag inkallad på jobb, så jobbade till stängning och efter det blev det en fika med mamma och pappa.. dom hade köpt hem tårta och tänt massor med ljus, härligt! sen avslutade jag kvällen hos maria med henne och julia och ett par goda varma mackor! =)

i dag har jag jobbat igen, 12.30 till 18.10 så efter det blev det stor handling med mamma, lite saker till helgen och sånt där. efter det blev det middag hemma med pappa och sedan bar det av hem till maria där jag nu tillbringat min kväll.

i morgon kommer michaela och amanda, och på lördag kommer josefin! Som jag längtar!

Hoppas ni har en underbar kväll.. Puss.


Måndag.

Nu kommer strax malin och hämtar upp min för att vi ska åka till åshammar och titta på en lägenhet åt familjen Norvall/Öhman, ska blir riktigt mysigt att träffa dom!

Sedan ska jag och maria försöka ta oss till valbo för att köpa något till helgen, vi hinner ingen annan dag än i dag känns det som, sedan blir det en tidig kväller, för i morgon är det inventering på kicks.. så klockan står  på 05.30.

En annan sak är att Julia kommer hit i morgon :) JIPPI... och är med i helgen, helt fantastiskt.. såg henne senast i april, så dags för henne att komma hit nu =)

Min favorit låt just nu!

Den gör mig så glad! Samtidigt som den är sorlig..




Riktigt lyckad kväll.

I går blev det en riktigt lyckad inflyttningsfest hos Jessica och Micke.
Det bjöds på Jello-shots, vanilj panacotta och pizza rullar, riktigt smarigt.
Vi inledde kväll med lite spel och sedan avslutade kvällen på dans golvet på heart break.

Jag hade en riktigt härlig kväll med goda drinkar och mycket dans.
måste göras om snart igen.. 

Tack Jessica och Micke för en otroligt bra inflytningfest!
Ni är bäst. 


Dagens Face Look






Lördagen då det gäller.

Jepp jepp, i dag är det inflyttningfest i gävle och jag är riktigt taggad. Har nyss målat mina naglar i rött och har på mig mina nya örhängen som är hur fina som helst!

Snart ska jag och maria ta bussen i till gävle för att sedan möta upp Erica och sedan ta en annan buss till jessica och därmed påbörja festen som slutar någon gång i natt!

Påtal om natt, så fick jag ett riktigt roligt samtal av en viss vän som var riktigt på lyset haha, och hur härligt är det inte med såna samtal? Du är klockren! hihi.

Tänkte lägga in några bilder från förra inflyttningfesten hos dom.. (dom har nu bara flyttat till huset bredvid) haha.









Tyvärr få bilder och ingen på jessica.. dåligt av mig! HAHA


Fredag.

I dag blir det lite idol mys med tjejerna hemma hos tanja, det blir även att vi ska laga en god mat, bakad potatis med fantastisk röra haha.. Det bästa med hösten är att idol har börjat, kan faktiskt inte bli bättre.

I dag när vi åkte hem från valbo så såg vi att det hade snöat på vägen, lite väl tidigt men vi bor ju i sverige och här kan tametusan allt hända.. vi var även med om en lite krock, vår buss hann inte bromsa och körde in i en personbils släpp, så det blev en liten duns, men alla klarade sig även bussen och bilen!

Jag lyssnar konstant på en låt som jag vill dela med mig till er.
Fast ni får själv söka på den på spotify, väljer ni att inte göra det, har ni gått miste om en riktigt bra låt! haha.

Bruno Mars - Just the way you are.

Föresten, i morgon blir det inflttningsfest i gävle hos Jessica och micke, ÄR ruggigt taggad. kan bli hur bra som helst!

Bästa på länge..



Jag är riktigt imponerad av dessa killar! Helt jävla sjukt bra! :)
Lyssna och njut, nästan bättre än orginalet.. ♥


Empire state

Jag tänkte skicka en liten hälsning till min vän Amanda som just nu är i USA för lite semester och jag tror nämligen att hon behöver denna lilla hälsning.

Jag vill bara säga att jag är otroligt stolt över dig och jag vet att du kommer klara detta. Jag finns alltid här för dig och jag stöttar dig i allt, vilka beslut du än tar. Jag saknar dig här hemma, väldigt tomt här i Lassas!

Jag älskar dig och tack för att du är min vän ♥


Photo.

Jag hade lite tråkigt, det resulterade i tre bilder.






Lite Ensam tid.

Jag trodde aldrig att jag själv skulle sitta och säga "Jag behöver ensam tid" för jag är så van att hela tiden har människor runt om mig, men just nu har jag kommit in i en period där jag uppskattar ensam tid.

Så i morse tog jag en promenad, bara jag och min favorit musik. Sen när jag kom hem åkte pappa precis till jobbet och nu har jag duschat, lagat mat och bara varit.. helt själv! SKÖNT!

Senare i kväll ska jag nog till Jessica o Micke i gävle, baraa umgås lite och se en film tror jag. MYS!

Ta hand om er, ska försöka ändra lite här på bloggen.

Lovely Lördag.

Vaknade runt 11 i dag och låg kvar i sängen en stund, sedan dess har jag hunnit duschat, ätit och pratat i telefon. Nu ska jag strax ner på stan för att möta maria efter hennes jobb och sedan blir jag kvar där tills i morgon! 
 
Tänk nu sitter amanda på ett plan till USA och hon är framme någon gång i kväll. Hon förtjänar verkligen dessa två veckor  av ledighet. saknar henne dock redan.

Hoppas ni får en fantastisk lördag. ♥


Utan dig, Ingen mig!


Katrineholm.

Katrineholm 2 okt tillsammans med världens bästa gäng. Amanda kom till min på fredagen och vi överaskade Malin med ett kramkalas och en fika på mcdonalds! Sedan på lördagen begav jag och amanda oss vidare mot Katrineholm tidigt på morgonen, byte i uppsala och sala. Vi möte resten av järngänget i sala och åkte sedan sista biten i hop. (michaela, josefin & paulina). Kom fram till katrineholm vid 12.56. Systemet och mat på stan med Emelie för sedan möta upp john.. Begav oss till emelie och började smått förfesta och fixa oss. Under kvällen hann Gullan och Linda ramla in och sedan blev det Mat på Harrys.

kvällen slutade med dansmoves på Harrys med världens bästa gäng!

Dagen efter innebar mat på stan och hemfärd med tåg. Jag saknar er redan!


Bästa Resesällskapet


Jag och min kombo!


Vi redo för fest!


Emelie och Gullan :)



Linda , John och Michaela <3


ett äkta leende.. <3


När resten fixade sig på toan, underhåll vi oss med att dansa, gå catwalk och ta kort haha!!













Det var allt för mig, Tack för en underbar helg!
Tyvärr inte så många foton! men Josefin har mer, hoppas på att få se dom snart.


Helt fantastiskt!

Jag vaknade upp i morse av varje sms jag fick, men äntligen så kom det jag väntat på hela natten, malin har nu äntligen fått sin bebis och hon är vackrare än jag någonsin skulle kunna föreställa mig! Det blev en Emilia och jag har sedan dag ett varit hundra procent säker på det eftersom om det är något jag minns från första stund jag träffade malin var att hon alltid pratade om att hon skulle döpa sitt barn till Emilia, eftersom det var hennes andra namn.

Jag minns dagen som den var i går, när jag amanda och malin var i vår stuga 32 och helt plötsligt kom malin ut och sa att hon hade fått ett positivt resultat på testet hon hade tagit.. Vi blev alla lika chokade men vi visste från första stund att detta var rätt! Efter några samtal med Andreas så hade dom båda tagit ett bra beslut att behålla barnet och på den vägen är det!

Det som känns så speciellt är att det är min första nära vän som har fått sitt första barn och jag har varit med i processen eftersom vi har bott i hop och jag har vetat om allt från första dagen.

Malin, Jag är så stolt över dig! Inte trodde jag att du skulle vara den första av oss att få sitt barn men i dag förstår jag varför, du kommer bli den bästa mamman i världen & hon kommer växta upp i ett hem fyllt med kärlek och skratt. Jag längtar tills jag får se henne och hålla henne, vår lilla vän!

Fem år av vänskap, inte vilken vänskap som helst, utan absolut min roligaste vänskap någonsin! ♥