Ejendals nu.



Nu ska jag i väg och jobba.. tjing.

Drömkvällen

I kväll är det drömkvällen som gäller, på ejendals arena. Jag kommer att stå i gaderoben samt kombinera det med fest, så jag kan tänka mig att denna kväll ko
kommer bli en riktig dröm haha.

i går hade jag och amanda en mysig fredag, vi började med dom nödvändiga sakerna som städning och tvättning, sen åt vi en god middag och hade det riktigt mysigt.

Nej nu ska jag sätta drickat på kylning och sen ska jag börja fixa mig, jobbet kallar 17.00.. kanske man ska öppna en cider nu...

Är hon inte världens bästa?

Jo tänk för det är hon, min fantastika underbara härliga mysiga vän Josefine. Hon har nu landat på svenska mark  och äntligen är hon tillbaka i Leksand, och med sig från thailand hade hon en present till mig, en klocka! (en sån som jag josefine o josefin pratat om att vi ska skaffa, och nu har alla en) hihi.

Tack Tack Tack världens bästa du.

 


Hej.

Hej vänner.

I dag har vi haft företags ekonomi hela dagen och det gör så man blir helt slut i hjärnan, men vi tog igen krafterna med lite spel i stugan, jag amanda o malin hihi.

Bjuder på lite bilder.








Hej vänner

Vad har det hänt med bloggen tro, kanske man ska bygga om den och få lite mer inspiration att skriva igen, för nu är man inne på dom sista veckorna innan vår lia, då känns de som man vill skriva ner allt vi gör här uppe som man sedan kan titta tillbaka o minnas hihi.

I dag har vi haft ehandel hela dagen, och vi var nog rätt förbannade på programmet där ett tag, men med lite tålamod och hjälp från varandra så löste vi några gåtor. och morgon kommer äntligen Josefine tillbaka till leksand, och det känns riktigt skönt. Hon är faktiskt en av mina energi källor här uppe.

Jag hann även med att vara i sandviken under helgen och det blev mycket kvalitetstid med maria och det är sånt jag behöver och det finns ingen annan som gör mig så lugn och trygg..

Ska försöka uppdatera mer här, :)

Puss ♥


Bilder från i fredags.

I fredags så var det lite party med brudarna, började med Förfest hos AnnelieA och sen blev det starlounge där Michaela blandade goda drinkar till oss, och vi avslutade natten med en efterfest till 5.00!














God Natt

Jag tänkte bara säga god natt och jag måste bara skriva med här att min dag kunde inte börja bättre än att jag fick ett mms av min bästa vän där hon spelat in ett ljudmedelande till mig samt text! Det finns ingen i hela världen som betyder så mycket som hon gör. ♥


Första tatuering: Dalahäst



Från första veckan i skolan bestämde Jag Anna Jessica o Malin om att vi skulle tatuera en dalahäst som ett minne från denna tid, nu har det gått 1,5 år och vi håller fortfarande vad vi lovat varandra, men under tiden har vi hittat fler som vill dela detta med oss. Så vi har diskuterat ännu mer att göra en dalahäst med en personlig toutch, jag tror det kommer bli kanon, dessa människor har trots allt förändrar mitt liv. <3

ännu en fika i vinterlandet.

I dag hann jag med en ännu fika med tjejerna, det var jag amanda michaela o anna som drog i väg på en fika efter lite arbete i skolan och sen kom även malin o joina oss. amanda hade köpt en rolig kortlek som vi skulle diskkutera vissa saker, tex Lögner, dödsstraff.. ja ni förstår. riktigt intressant att höra hur sina vänner resonerar i såna frågor.. sen innehåller alltid våra stunder med varandra mycket skratt det lär påpekas. :)

Nu sitter vi i stugan o njuter av vår brasa som malin tänt.
Hoppas ni har en mysig kväll.




Jag och Malin förra vintern :) haha


Torsdag

Kom nyss från en givande samtal med Lasse, nu blir det fika med tjejerna :)
Puss


Leksand det är kärlek.

I går så hade vi spelkväll i stuga .. ja vilket nummer är det nu igen, jaja. iallafall i frida angelica o maddes stuga. vi var nog runt 10 - 12 st, så det var trångt men det blir mysigare så. Vi började med att spela Buzz, där mitt lag vann och det var nog mycket tack vare Amanda men Josefin o jag chansade rätt på några vi också haha. sedan fortsatte vi med att spela med andra ord och efter det blev det singstar medans vi kompliterade det med några glas vin.

Vi kom hem runt 01.30 tiden och då var det bara att hoppa i säng men tur var det att vi hade sovmorgon. Så vid ett i dag var vi på information om Ex jobbet, och sen blev det fika med några härliga brudar + john..

Nu i kväll var vi hos Anna o Palle en sväng och sen har vi myst framför brasan med Marsmellows.. MUMS!

Nej nu blir det natti natti, ska ha ensklit samtal med Lasse i morgon, men innan det blir det att jobba med annonserna. Tack o hej sålänge.


Laget o jag haha.


Måndag

Hej där.

Nu har jag kommit till Lingonskogen , alltså kära Leksand. jag åkte hit med blandade känslor, jag ska nu köra järnet dom sista veckorna som är kvar här uppe men samtidigt som jag vill vara hemma hos familjen o vännerna.
I dag har skolan börjat, och det känns härligt och det var riktigt spännande o höra klasskompisarnas Lia plaster och man känner verkligen hur stolt man blir över alla. I morgon kör vi på med ännu en skol dag och så blir det några veckor framåt.

Har nyss varit ute på en promenad med Amanda, malin & Anna och det var verkligen riktigt kallt men ändå väldigt skönt. Nu blir det mys med brudarna i en varm stuga , i går var den iskall och vi somnade med dubbla täcken och vakna upp i en fortfarande kall stuga, duschen har nog aldrig varit varmare o skönare haha.

Ta hand om er.


En bild på mig o Julia från i lördags , hon är världens sötaste

Kväller.

Nu börjar de bli sent igen, tänka sig att dagarna går så himla fort. snart är man tillbaka i leksand igen och dit åker jag med delade känslor, jag trivs så bra här hemma samtidigt som jag trivs så bra i leksand. men jag ska verkligen ta vara på mina sista veckor där borta innan det blir praktik.

I dag har jag bara umgåts med Julia o maria, som jag gjort dom senaste dagarna också.
blev en hemmakväll framför tv och datorn, ibland behöver man det.

hoppas ni mår bra, förlåt för dålig uppdatering, men jag behöver lite tid med vänner o familj innan jag åker.


En vänskaplig sak.

Det finns en vän som jag kände att jag ville tillängda just detta inlägg (1264onde), hon är en person som jag trivs med och som får mig att må bra. Hon är även en sån person som sprider väldigt mycket glädje av att bara vara sig själv, sprallig, glad och humoristisk. Det går inte en enda dag utan att vi hittat på något nytt som vi kan skratta åt i flera dagar framåt, vi använder oss ofta av intärna saker som bara  hon o jag förstår och kan på så sätt kommunicera på ett underhållande sätt som får hela dagen att bli underhållande och rolig. min vän är en sån som man bara kan lyfta telefonluren och slå en signal och bara prata av sig och sen återgå till vardagen, en sån person som man kan dela sina tankar och funderingar med som man inte vill göra med någon annan.

Vi har även fått chansen att lära känna varandra på riktigt, vi har ju som sagt bott i hop i två månader, umgåts dygnet runt och skrattat mer än vanligt. hon har fått lära känna mig och jag har fått lära känna henne. båda vi har brister men även många fina sidor som vi gärna delar med sig med varandra. hon är även den person som jag har gjort roliga projekt i hop, vi har utvecklas tillsammans, vi har haft heta diskutioner men även lärt varandra en hel del. vi har gett och tagit som man gör i en kompis relation. man ger och tar.

min vän är även den person jag tror helt säkert att jag kommer ha med mig en lång tid på vägen genom livet. det känns faktiskt så, för hon har visat att hon vill och jag har visat heenne att jag vill. så tillsammans ska vi skapa minnen och tillsammans är vi spontana, härliga, en anning töntiga men full av kärlek och skratt. för livet skulle inte ha någon mening om man inte fick skratta och så som jag skrattar med dig min vän, vill jag skratta hela livet.

Jag älskar dig Josefine Morelius.



Töser små.



dessa 3 små töser från stockholm är helt fantastiskt underbara, I love you!

2 januari

Jag har varit i valbo i dag med sis, emma o mattias och där inne stötte vi på en himlans snygg person!



Vi e syskon om inte det syns. :)


Såg en snyggning i dag!

Happy New year.

Nu tänkte jag skriva lite om mitt nyår.

Jag började dagen med att fixa det sista med middagen med amanda under dagen eftersom vi skulle slippa göra så lite som möjligt under kvällen. Vi var nog klara runt 3 tiden, så då passade det sig bra att åka hem och fixa sig, för vid sex skulle jag och amanda hämta upp gänget på stan.

Vi kom nog hem till Amanda vid halv sju tiden och efter det blev det middag och den var otroligt lyckad. Vi hade dukat bordet med en silverduk samt massor med serpentiner och ljus! (måste varit den finaste duktingen nånsin). Efter det så blev det häng i soffan, massor med dans till sköna 90 tals låtar och nya såklart. Några glas vin och cider glas åkte ner för våra strupar och sen var det dags att ta på sig kläderna för att besöka vår stora kule där vi skulle möta upp kims vänner för att skåla in det nya året.

Vi hällde upp champangen i glasen och tog med oss en till flaska, upp på kulen skulle vi och dom flesta hade klackskor, lyckat i 20 cm snö , men vi klarade det. Vi räknade ner och klockan slog 00 och vi skålade för fulla muggar och kramades och pussades, (fick även samtal av nattis) , sen var vi för kalla så vi drog oss hem till Amanda igen och fortsatte med dans och dricka.

Vid 2 blev vi bjuden på ny fest men eftersom en del var lite mer full än andra så beslutade jag & hanna att stanna hos amanda för lite efterätt och snack. så Amanda skjusade iväg dom andra, hämtade upp Tanja och sen avslutade vi kvällen med några heta diskutioner och mycket girlstalk. Så jag var nog hemma runt 4-5. Men det var det värt.

Jag hade en fantstiskt underbar Nyårsafton.
Tack : Amanda, Hanna, Julia, Maria, Fredrika, Mimmi, Josef & Kim.






























Hatar ni mig?


1 januari 2010




Gott nytt år.
helt sjukt att vi är inne på 2010 redan, men jag hoppas detta år blir ett fantastisk år med nya möjligheter.
min dag i går var suverän och jag avslutade den vid 5.00 på morgonen , efter en lång och mysig pratstund med Amanada Hanna & Tanja.

Kan berätta mer om mitt nyårs firande senare, samt massor med bilder.
nu ska jag ta mig till duschen.