fest

nu blir det fest med dom bästa människorna i leksand . . .♥

promenad på siljan .









otroligt mysig dag,
nu kallar duschen sen blir det mat och sen bär det av på fest, vi ska hinna med tre förfester innan krogen, härligt.
ps, Jossan, fixa en riktigt bra fest skiva . ds

PUSS

fröken lycklig


Stolta ägare . .


Vår framtida?! butik i miniformat .



Skulle du Handla i denna butik ?

Ett stort tack till världens bästa kollegor Josefine och Madelene , vi är oslagbara!

tack 3 , trots allt.

Jag insåg efter mitt samtal med 3 , att min internet fungerat hela tiden fast den där rutan vid inloggningen kommit upp och bett mig kontakta deras kundtjänst. men men , ibland är man lite knasig. sånt är livet.

måste säga att ja nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gör i leksand, Hela dagarna i skolan består av skratt och skämt samt i stuga 7 och överallt annars. Jag tycker så himla mycket om er.  Ni är bäst!

I morgon ska vi ha venisage där vi ska visa upp vår butik i miniatyr form, ska ta med kamera så ni får se i morgon :) .. Sen bär det av till borlänge med brudarna, sen får vi se hur dagen slutar..
Fest är det som gäller på lördag , längtar riktigt mycket !

nej nu ska jag och malin lyssna på Klarry , det är vår idol just nu !

PUSS


Jag och Maria från Maskeraden, Jag saknar dig min bästis!


Fettisdagen..



I dag började vi med Marknasföring och på eftermiddagen fick vi börja med en liten uppgift som jag jobbar tillsammans med Anna , Emelie och Malin. Vi har en riktigt bra idé som vi redan nu känner att vi skulle lätt kunna satsa på den i framtiden, men hej , vem vet, vi kanske blir stora haha.

Sedan blev det Semla för hela slanten på Siljans Cafe och nu har vi lagt mat och ska snart se på programmet med  Linda Rosing. .

Ha de så bra mina vänner
Puss . . ♥

Måndag

Nu har livet tagit i gång här i Leksand. I går kväll kom Anna och gänget över och hängde med oss, kikade lite tv och hade det riktigt mysigt. Sen i dag var vi i skolan, började med att prata om våra Lia Platser och sedan fick vi börja med att göra upp en skiss i en monter på hur vår butik skall se ut. Så vi har suttit och skurit ut golv , väggar och tapetserat. Sen bar det av till Noret och inhandlade lite mat. Sen fick vi även besök i kväll av Anna, Emelie och Amanda. Hur mysigt som helst att sitta på kvällarna samlad med underbara människor. Ni får mig att le hela tiden!


Mitt internet fungerar inte än, men skall försöka fixa det i veckan. På började det i dag men mina pengar tog slut på mobilen och de kostar en hel jävla del o ringa till tre..
Saknar er där hemma.
Nattis , Klockan Sju . . <3

hej

Nu är jag i Leksand, men mitt internet fungerar inte , av någon konstig andledning, så ska försöka fixa det i morgon :) puss o kram på er .. :)

Bilder från Efterfesten.com









Jajamensan, lite försmak på oss från Maskeraden.
Mina bilder kommer när jag har tid, har ju faktiskt en hel del o ta igen med Leksandfolket. Men förhoppningsvis i kväll :)

på väg

Inom en timme är vi på väg mot Destination Leksand , jag och min alldelse egna Kombo . . ♥

delade känslor

hemma från krogen , just nu med delade känslor.
Det är jobbigt att behöva se in i sina två bästa vänners ögon och säga hejdå, jag åker som sagt i morgon. Där man får ett svar, kan vi ta detta i morgon, jag klarar inte detta just nu samt ett svar med åkt in, snälla åk inte. Jag ser hur mycket  dom två behöver mig just nu och det var med rätt tillffälle att jag kom hem under denna period för det har hänt så mycket.. Dessa två personer är dom personerna jag skulle göra allt för , men i denna situation ser jag från min sida. Med delade känslor åker jag tillbaka till nyfunna vänner men med tankarna hos er. jag önskade jag kunde dela på mig så jag kunde sitta hemma hos Maria och krrama om henne, sitta hos Nattis och krama henne samt vara i leksand. Men jag älskar er över allt annat , det finns inga som tar er plats någonsin. Men just nu huger det till i hjärtat när jagn ser in in era ögon och läser av dom.." jag klarar inte detta utan dig, åk inte, åk inte .. snälla åk inte .. "

men jag måste , jag älska er. ♥

Party

Nu är jag hemma hos maria och kim, och nu har jag precis öppnat en cider och jag är utklädd till Zebra, hann tyvärr inte knäppa något kort, men det kommer i morgon kväll när jag kommit till Leksand.. :) nu ska vi dansa och dricka på.. sista kvällen med gänget . . .♥


Smakprov - Zebra



Testade lite snabbt, men något sånt här får bli till i kväll :)
Ni får se senare hur det blev till slut.
PUSS

maskerad 08

I kväll blir det Maskerad . .  Här är en bild i från Maskeraden 06 . . då jag var pippi och emma var cheerleader. ♥


packning pågår.

jag kände att det var dags att börja packa, eftersom man nu har alla sina saker runt om i hela huset så kanske det vore bra att börja packningen nu så man verkligen hinner :) så nu har jag packat en resväska med kläder, och sen blir det nog någon till väska för kläder samt en till lite mindre resväska för smink / hårprodukter och plattång osv. haha. det känns verkligen som man är beroende av många saker och därför bör inget glömmas hemma. :) men med världens bästa mamma som packningshjälp så behöver man inte oroa sig. Hon har verkligen koll över allt.

Sen bär det av till Valbo måste inhandla lite saker, eftersom leksand inte har något stort utbud och vissa saker börjar ta slut redan nu, köpte lite smink i går på Kicks, blev vell runt 500 kr. Så nu börjar det kännas knapert i Kassan men snart är det pengar igen , äntligen!
Jag har verkligen drömt om leksand  hela natten, och det såg inte så lovade ut i mina drömmar angående våra inneboende myrorna, men vi får hoppas att det är bättre än vad jag tror. För annars tänker jag tametusan inte sova i stuga 7 . .  men min vän åker dit i dag och övernattar och ser melodifestivalen, så vi får hoppas att det inte blir ett samtal där hon berättar saningen om myrorna haha ;) .. nej nu ska jag packa vidare . Hoppas ni mår bra och att ni som också ska packa till Leksand, lycka till. ♥

..

Nu blir det dusch samt inpackning och även brun utan sol, dags att bli fräsch igen ! <3

Äntligen Fredag

Nu har det kommit till fredagen och det känns helst sjukt hur fort tiden försvinner förbi. Sista dagen på Hemtex i dag, kändes otroligt konstigt att man inte skall dit någe mer nu. men det var en himla bra dag och fick bra omdömen. =) Jag jobbade i dag mellan 8 - 13.00 sen bar det i väg till kicks där jag jobbade mellan 13.30 - 17.00. Så jag har haft fullt upp hela dagen. Va även ner på systemet och hem och käkade hos Maria. I morgon blir det maskerad.. jag blir nog pirat, fast med Stil haha . Så vi får helt enlektl se .. föresten fick ett samtal av grannen i leksand. dom hade fått myrinvation , (inte jätte mycket) så troligtvis har vi det också. men antisimax skulle komma nästa vecka och fixa de dära. Hoppas att det blir bra i vår stuga, ska verkligen ta och snacka med dom på måndag . . ÅH på söndag åker jag tillbaka, Lycklig Sara. Fast kommer kännas tomt utan familjen och maria o nattis. <3

Onsdag

Min dag på hemtex har gått bra, börjar med lite saker inför en ny kampanj i morgon, så jag ska dit till åtta i morgon och förbereda och bygga om på kampanj ytan =) , Föresten blev jag erbjuden en tjänst, en helgtjänst, som endast skulle vara tills mars slut, men eftersom situationen ser ut som den gör just nu blev jag tvungen att tacka nej. Eftersom det även ingick att man var tvungen att kunna hoppa in vid sjukdom i tjänsten och jag som redan nu är extra på kicks, kan inte ens göra det.  Sen känner jag att jag vill kunna lägga min tid åt studierna eftersom det är väldigt viktigt för mig. Så jag och Sofie diskuterade och kom fram till att den inte passar mig just nu, så himla tråkigt..Men hon förstod mig och hon hade gjort samma sak om hon var i min situation. men hade situationen sett annorlunda ut så hade jag tagit den. Men ändå är det ett gott tecken på att man måste varit duktig och omtyckt, för inte vem som helst blir ju erbjuden. Men jag står uppskriven inför sommaren, så det blir nog där och på kicks då. hihi :)
Jag är stolt över mig själv och jag känner att jag räcker till , så himla glad :)

min eftermiddag har jag spenderat med emma på stan :)
så hon hämtade upp mig runt halv 5, sen shoppade vi lite. En rosa stor tisha och svarta skor. (kanske visar sen)

Hoppas ni mår bra.
PUSS


tisdag

Dagarna bara rinner i väg och timmrna bara försvinner, snart är det slut på praktiken på Hemtex, nu när man kommit in i rutinerna, sköter kassan själv och gör arbetsuppgifter som jag själv känner känns rätt. jag känner mig som en anställd redan, men bara 3 dagar kvar nu .. typiskt , men ingen har vell undangått hur mycket jag har längtat till Leksand, bara 5 dagar kvar , (ni skulle bara förstå hur mycket jag behöver det)

min vecka ser ut som att jag ska försöka hinna träffa vänner och familjen så mycket jag kan efter praktiken.
Samt börja packa snart, har ju köpt en del saker som jag inte hade när jag åkte därifrån, så malins bil bör bli fullpackad haha. sen ska jag även på maskerad kanske och lite sånt roligt :)

men jag börjar bli sjuk ? ? ... inte nu igen. 
men jag ska hålla mig borta från att vara sjuk..

Nu ska jag sova.
PUSS
 

Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

Denna vill jag just nu dansa till .. :)


Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

Denna vill jag just nu dansa till .. :)


måndagskväll

dagarna går verkligen fort, kanske för att man har fullt upp från morgon till kväll?

gårdagen :
Kalas hemma hos marias föräldrar , för maria =)
hem en sväng
Vidare tillsammans med Nattis till Maria och Kim, där dom samt Lina, robin och Josef var, så vi ät massa onyttigt och tittade på beck och hade en riktigt mysig kväll.

Dagens :
Praktik 8.00 - 15.30
Sen umgåts med maria , kim , lina och nattis , mysigt med film :)

I morgon blir det praktik och träffa Jenny, mysigt värre =)
har nog inbokat något varje dag, men det är ju så jag älskar att spendera min dag.
PUSS

grattis grattis grattis !



I dag fyller världens bästa vän hela 25 år och det skall firas med tårta =)
När klockan slog 00.00 i natt  var vi igång med firandet, vi sjöng och vi drack .

Så jag ville bara säga GRATTIS MIN FINASTE !
snart ska jag hem till dig och fira .. PUSS

Bästa Medicinen i världen.

Det måste jag så påstå är vänskap.


I dag har jag hunnit träffat många fina vänner , och nu mår jag mycket bättre, får hoppas att det håller i sig nu. Kanske att jag behövde komma ut från min säng och vara lite social , (men såklart måste det varit en annan orsak varför jag mått som jag mått, men vi kan ju hoppas att detta hjälpte)

Så först i dag var jag hem till maria och kim.
Sedan var jag hem till Nattis.
Sedan åkte vi tillsammans till Sanna där maria, kim , josef, angie och sanna var.
Efter det åkte vi till Klaras , där det var karaoke och där träffade jag en hel den mysiga människor. Men speciellt uppskattat var det att träffa min kära Jenny, min barndomskompis. 

Så jag kom ungefär hem för någon halv timme sen =) , har tvättat av sminket, borstat tänderna och kollat in alla bloggar som man bevakar dagligen , tänk vad beroende man kan bli haha. 

i morgon blir det Valbo, måste försöka hitta något till maria, tänka sig att min bästa vän fyller 25 år på söndag. Så jag tar med mig Nattis och åker in . 

nej nu tror jag att jag ska sova.
men hoppas ni mår bra.

  
jag saknar dig ! och tack för att du fixat solglasögonen! du är bäst. <3

hej vänner.

jag blev hemma i dag också , tyvärr ! Men det kändes som det bästa beslutet för mig, eftersom det är bättre att jag försöker bli helt frisk innan jag börjar jobba igen, så jag ska försöka kurera mig under dagen och hoppas att man kanske kan umgås med någon i kväll så man får lite energi i från dem =) .. men det beror helt på hur jag mår då.

har nyss duschat och druckit ett glas med blåbärssoppa och  en sked med järntillskott.
Eftersom Nattis trodde att jag kunde ha Järnbrist, så jag testar vad som helst.

Hoppas att ni mår bra =)

vad händer i dag på fredag den 13 ? haha

PUSS

bästa vän


Jag är evigt tacksam för att du finns i mitt liv.
Jag älskar dig precis som du är.


ja tack !



Väska från Hm 198 :-
Solglasögon från Hm 98:-

Jahaja.

I morse vaknade jag av att klockan ringde, och innan jag hann tänka klart var jag på väg mot toaletten och där spydde jag. Så nu är jag hemma igen från hemtex. Pratade med Sofie och hon är så himla förstående och det känns så skönt. Så jag blir hemma i dag igen , men mår jag bra under dagen nu så ska jag till hemtex i morgon.
Känner att jag vill försöka ta vara på den korta tiden som är kvar . .

Några Film Tips Vänner?

Jag kollar just nu på the voice , Tack för det programmet.


P
USS och KRAM !

22.02

Hemtex i dag =)

Nu kände jag mig äntligen bättre och kände att jag kunde åka i väg och jobba igen på hemtex.
Kom dit och fick direkt lära mig kassan ännu mer, så jag har stått i kassan hela dagen och fixat med annat samtidigt. Men det kändes jätte bra och jag kände att jag fort lärde mig grunden i deras kassa system, fick även massa beröm för det. :) . . men tackar vet jag Kicks system där är alla priser in programerade och alla kampanjer förutom vissa saker. Här är inget sånt inprogramerat, så nu ska jag plugga priser, tack vare Linda så skrev hon ner det vanligast :)

Ska dit i morgon också, även fredag om jag inte blir sämre, men det ska jag vell inte =)
usch jag som ofta blir åksjuk när jag åker buss i vanliga fall.
tänk er att vara illamående innan man kliver på bussen och skall åka 3 olika bussar dit och 2 bussar hem.
Men jag står ut, det är faktiskt inte så långt kvar nu , tackar vet jag körkort haha =)

i dag drog jag hem till nattis och när hon var och handlade så städade jag hela hennes lägenhet, ibland kan man vara en extra fin vän haha =) och hon blev överlycklig. :) sen bjöd hon mig på Mat , tack för det hjärtat.

Nu ska

20.09

i dag har jag beställt en jacka och en kavaj, hoppas att det kommer snart.
och förhoppningsvis gillar jag dom =) .

I dag har jag kollat på filmen systrar i jeans nummer 2 .

Den var faktiskt mysig. .

Sen har jag även hunnit med att prata med Emma i telefonen, nu längtar jag ännu mer till Leksand.

Kändes otroligt skönt att prata med dig vännen.

Nu ska jag titta på Top model.
hoppas ni mår bra sötsaker.
Puss.


mysigt.

I dag känner jag mig bättre, jag hoppas jag inte behöver känna illamåendet något.
men jag börjar bli lite förkyld, men men sånt kan man alltid leva med.

Jag känner verkligen att jag aldrig brukar vara sjuk,
jag blir verkligen jätte rastlöst och känner mig helt värdelös när jag bara ligger inne.
Inte ens nu tänker jag att jag förtjänar att bara vara hemma. men men.
jag är så van att ha folk runt om mig hela tiden. jag älskar att umgås med mina vänner.
Så jag får se till att jag hinner göra det dom dagarna som är kvar innan jag åker till leksand igen.

Så i dag ska jag nog se på lite film och bara ta det lungt.
Kanske att jag tar en promenad, men det är faktiskt väldigt kallt, men man får helt enkelt klä på sig mycket kläder.

Satt och kollade i lite kataloger i går på kläder, nu vill jag verkligen ha vår / Sommar, så man slipper dunjackan och kan ha fina vårjackor, någon snygg kavaj och pumps eller snygga sneakers , =) så jag kanske ska ta och beställa hem lite.

hej

Jag och Syrran har nyss kollat på en film klart.
När man är sjuk hinner man med sån där kvalietstid med familjen.
Annars är jag ju alltid ute och flänger med vänner eller sådära.

Besämt mig för att stanna hemma i morgon också.
har mått illa i dag också, kan inte riktigt förstå vad det är.
Men jag hoppas jag är bättre i morgon.
Jag kan inte riktigt förstå mig själv just nu, jag blir lixom aldrig sjuk, men det kan nog vara bra för mig, för jag behöver lite tid för mig själv ibland. Sånt som man ofta glömmer bort.

Hoppas allt är bra med er.
PUSS


Trött på detta

Vaknade i morse och var inte alls pigg och kände att illamåndet var kvar,
Så jag bestämde mig för att vara hemma en dag till. men i morgon ska jag banemig till Hemtex =)

Nu ska jag tillbringa dagen framför tvn och datorn.
Kanske en promenad i världens vinterland , hur mysigt är det inte =)
Fast jag vill ha Sommar! haha

PUSS

pussva

inte framför mig, jag kanske inte följer efter;
inte bakom mig, jag kanske inte leder dig;
gå vid sidan och var bara min vän.


bra början på dagen

Jag började må illa redan när jag vaknade i dag.
men struntade i det , fixade mig och åkte med bussen till gävle.
men på vägen in kände jag att jag mådde mer illa och när jag klev av bussen bestämde jag mig för att det inte skulle gå att åka till praktiken, speciellt om man måste vara bland folk hela tiden. Så jag ringde min butikschef och hon ansåg att det var bäst för mig att stanna hemma. Så jag tog bussen hem igen, sen hämtade pappa mig.
Så nu mår jag lite bättre men inte helt. har känt hela veckan att jag inte mått bra, men man måste ju visa vad man går för under sina praktikveckor och jag blir aldrig sjuk annars.

Men jag ska vila nu, och försöka få något  i magen, sen blir det stockholm trots allt.
har ju faktiskt fixat biljett och ser framemot att träffa Amanda och Michaela.
Men ha det så bra vänner.
PUSS

storstaden ännu en gång

Börjar bli dags för sängen vid den här tiden =) ska upp på praktiken i morgon, Börjar vid 9.30 så det blir 8.30 bussen från Sandviken in till Gävle. Sedan efter praktiken avgår mitt tåg till Stockholm 17.02. Föresten testade på Mobil Biljett för första gången, Jäkla bra system alltså, behöver man inte oroa sig att man glömt biljetten, den finns ju med på telefonen. (bara man inte glömmer den nu då) .

Så tåg mot stockholm alltså.
Vi hörs när jag sitter vid datorn igen.
Michaela möter upp mig på station :)
PUSS

just det , måste packa ner åksjuktetabletterna =)




Mandys utsikt . Där skulle man kunna sitta timmar o tänka på livets meningar..
Ända till Grönalund samt allsång på skansen.
Min Amanda <3


hej

Ska åka och träffa Nattis nu.
PUSS


svensk tandvård , hallå!

700 KR ????

Jävla va dyrt det ska vara med att ta bort lite onödigt mellan tänderna.
hur mycket kommer det inte gå på när jag lagar mina hål?

jaja, det tar vi en annan gång , någon som är vilig att betala? haha =)

Blir stan om en stund, ska käka lunch med Nattis.
PUSS



tandläkaren here i come..

haha , nej nu jävlar ska man tillbaka till tandläkaren, hoppas jag får laga mitt hål. men annars skulle vi göra nått annat, typ tandsten eller sånt skit =) haha .

Sen tänkte jag dra till Aldos och käka lite.
Sen blir det mys med Nattis o god mat med henne i kväll =)

Har även bestämt mig för att ta en resa till Stockholm över helgen!
Träffa Amanda och Michaela =) .
<3

Nej nu ska jag i väg.
uppdaterar senar. puss

Onsdag

praktik , buss , praktik , buss ... ja mina dagar spenderar jag antingen på en Buss eller på hemtex i gävle. Ibland undrar jag varför jag valde min praktik så långt bort.. jag måste faktiskt oftast byta buss 2 - 3 gånger . Men med bra musik går det helt okej, men nu börjar jag tröttna .. men men, bara att le och åka .. =) haha ..

Sen pratade jag även med praktiken från en nätbutik men tyvärr gick det inte att ha min praktik där eftersom det var mycket förändringar som skulle hända under månaderna vi har vår praktik. så nu måste jag leta vidare. men personen jag haft kontakt har verkligen kommit med bra råd och tips. så det känns jätte bra, och dom hade verkligen velat haft mig där om situationen sätt annorlunda ut. men kanske en annan gång =) bara att leta vidare nu , funderar på att antingen kanske ta en butik igen, har ju faktiskt nästan aldrig jobbat med kläder, bara på åhlens, men inte samma sak ändå. hmm, vi får se =) nätbutik elelr vanlig butik?  Mycket tankar som går igenom mitt huvud nu haha =)
men bara två veckor kvar till Leksand . .  kan man få lite inspiration av personer därborta :)

nej nu ska jag se Made in sweden =)
vi hörs.
PUSS


måndag

Måndag , Vecka 6 och mindre än 3 veckor kvar tills Leksand.

Började klockan 08.00 i dag på hemtex, jobbade till 15.30.
Kändes otroligt skönt att åka bil i dag, både hem och dit. Men i morgon blir det buss , om jag hinner dit. för jag har tandläkar tid klockan 12.10 . ska på undersökning, för jag tror jag har tål (brukar alltid ha det!) Så vi får helt enkelt se.

Nu bestämde jag mig för en kväll hemma i sängen, framför tvn och dator.
Mår inte helt 100 % för min röst försvinner lite då och då och jag börjar nog bli sjuk.
inte så konstigt när man har folk runt om sig som är jätte sjuka / eller har varit.


ibland önskade jag att tiden gick fortare.
Jag är nog den som längtar mest tillbaka till leksand.
Men jag behöver komma dit och Ladda batterierna igen .. =)


Jag och Diva från i går.


godnatt

ville bara hoppa in och säga god natt, ännu en ny vecka på Hemtex.
Jag bör ringa tandläkaren i morgon, har ont i min tand =(  ...

Puss o kram till er .

bilder från i går.


















lördagskväll

Vilken kväll alltså . .

Började med rätt slapp förfest där folk spelade poker och var osociala men tur att vi brudar kan dra upp stämmningen själv med kameran och drinkar =) .. blev nog för många Tequila drinkar, fyfan just nu.  Amanda kom även dit och var lite social med oss, alltid trevligt =) .. Sedan blev det Lobby och vi dansade på som vanligt , uppstod lite missförstånd mellan mej o en annan som jag egentligen inte borde ta. men i bland ställer man upp för vänner i fel situation. men men det löste sig. Sedan dansade vi på och nattis drog hem tidigare, vilket var väldigt synd . men när vi sedan kom ut, jag o maria. då drog vi till Elvis där vi hämtade upp Kim o gänget. Drog hem till Kim o maria på efterfest (jag går aldrig på efterfest för det är så tråkigt), Blev kvar där någon timme knappt. sedan tog jag med mig diva hem till mig och sov =) .. tack för en bra kväll trots allt , jag älskar er.
Anna, jag saknar dig min vän!