arvingarna ?

Jahja, då ska alltså arvingarna spela ute på vårt uteställe i kväll. Det verkar ju trevligt haha . men vafan priset in höjs så himla mycket, men jag är sugen på och dansa så vi får vell se om det blir utgång. Fest hos maria o kim lutar det mot just nu , så vi får se hur det blir i kväll =) håller er uppdaterad haha =)

PUSS


gör sig redo

Inpackning och brun utan sol. Något som verkligen behövs just nu, Mitt hår mår inte alls bra efter färgningen i går samt att jag är vit som jag vet inte vad =) men men, ändring på det. Man måste ju vara fräsch tills i kväll ..

 


11.00 kicks.



På med Kicks tröjjan bara , nu är jag redo för en dag på jobbet tillsammans med Hanna. =) ..
ta hand om er , vi hörs sen =)

tack för i dag

jag har nu färgat mitt hår men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men som om det har gjort de förut? men nu är det ljust rödbrun , kan ärligt inte riktigt förklara. får hoppas att det blir bra i morgon i ljuset. Nattis har också färgat och det blev riktigt bra =) . .  sen gjorde vi även tacos och kikade på tv. En helt klart mysig kväll.

nu ska jag strax sova , ska faktiskt jobba i morgon tillsammans med hanna på Kicks mellan 11- 14 , så det ska bli roligt. Sen blir det nog fest på kvällen, Måste även hinna träffa Amanda.  =) 
Lyssnade nyss på Radio Halland, Sara Var med där för någon dag sen. dom pratade lite snabbt om fans och hon nämade att några har följt henne under hela tiden. dit räknas jag och carro kan jag garantera, vi har ju ändå lyssnat och stöttat henne i ungefär 5 år, och tänka sig att hennes platta släpptes för 5 år sen ungefär. och nu äntligen kommer det en ny till sommaren och jag längtar . .  =) , det är musik för mig.


Carro o Jag =)


Sara in action .


Fredag

I morse kände jag mig väldigt tung i huvudet och ringde till Sofie och bestämde att jag skulle vara hemma, jag har ju trots allt jobbat  hårt hela veckan, så ny vecka på måndag igen, då skulle vi gå igenom månad och veckorapporter + lön. =) .. tänka sig att nu är det snart bara tre veckor kvar till vi åker tillbaka till leksand, Jag längtar iallafall, gör ni?

Får se hur min dag ser ut i dag, känner mig bättre nu efter mycket sömn.
Ska se till att färga håret i dag och kanske en sväng till valbo... hälsa på mallan kanske :)

Vad ska ni göra i dag?

Onsdag

I dag började jag redan vidd 07.00 på hemtex, och jag måste känna att det var lite jobbigt att komma upp. sedan har jag börjat känt mig lite sjukt, ont i huvudet och såvidare. hoppas inte det slår ut något mer. slutade rätt tidigt i dag redan vid halv tre, då hämtade pappa mig och vi åkte äntligen och lämnade in min kamera och tack vare han som jobbade där fick jag en sprillans ny och än modell nyare också, tack för det.  Sen träffade jag min kära Emma på stan och fikade med henne, har även hunnit med att fika med Malin , träffat Maria och Nattis. Så min dag har varit fullbokad. Men det är ju så jag vill att mina dagar skall se ut .. =)  i morgon är det  en ny dag .. taco kväll med dom bästa?!


nyhet på hemtex , nu i mitt rum!





Denna underbara ljuslykta inhandlade jag i dag på hemtex, svårt att hålla sig när man står och packar upp den. Så nu står den och lyser i mitt rum och de kommer passa underbart bra i min och malins stuga sen när vi är tillbaka. Har även köpt handdukar till vårt badrum och lite sånt där =) .. (alltid bra o ha sen när man flyttar vidare) , mer än hemtex så har min dag sett ut på så vis att jag träffade nattis en sväng och hängde med henne.
Får bli sängen strax, ska upp 05.30 , börjar 07.00 på hemtex och tänka  sig vilken gullig pappa man har som skjusar mig in , :) .. föresten kommer Amanda hem på Fredag , jag bara längtar!


tisdag.

Nu är det snart ut på tisdagen och det känns verkligen som veckorna springer framåt, och det känns bra eftersom jag längtar tillbaka till människorna i leksand. men först har man några veckor kvar på hemtex och det känns roligt. det är mycket med att bygga upp våren i butiken nu, så man kan säga att man har ont i varje del va kroppen, men det är det värt =) i går var jag hem till maria , Hon var hos hennes föräldrar som ligger 2 min gångavstånd från mig ungefär. konstigt nog har vi bott så nära varandra bra länge men inte alls vetat om varandra förän för några få år sedan. haha. Men jag var iallfall dit och myste med henne o kim , allt var bra med henne men hon var svag efter operationen och hon hade såklart ont i sin mage. men jag hoppas det går över snart =) .. glad att ha henne tillbaka igen .  I dag har jag bara varit hemma, duschat och sånt, pratade nyss med Amanda i telefonen, saknar den tjejen riktigt mycket.  men vi ses om 3,5 vecka.

nej nu ska jag se sex and the city sen blir det top model.
tidig kväller i kväll, börjar 8 denna vecka. till o med kanske 7 på torsdag =)

PUSS


Söndagskväll hos nattis.

Hämtade upp Nattis vid fem, hyrde film och köpte massa onödigt haha .
sedan drog vi hem till henne och då snackade vi med Mallan, då åkte jag och hämtade henne.
mellan landade på Mc Donalds och sedan var det mys hemma hos Nattis.
Sen drog mallan hemåt och vi kollade på film.

I morgon är det ny vecka , och ännu en vecka på Hemtex.
Börjar vid 8.00, Så pappa ska skjusa in mig, :)

Sen får vi se om min älskade maria kommer hem i morgon.
Jag hoppas på det, annars kanske man tar en titt på vägen hem på sjukhuset.
Jag saknar henne riktigt mycket.

PUSS



Passar på och lägger upp bild på mig och mandy
från när jag var hos henne i stockholm, Snart är det fredag, då är du i sandviken igen :*


gårdagen







minnen , malin och maria !



Jag hade lite tråkigt så jag loggade in på min Lunarstorm.
Där läste jag gamla dagboksinlägg och här har vi lite minnen.
Bland annat, det första ni läser , det är första gången jag och malin träffade maria utanför
åhlens, första festen, första efterfesten hos timo , och sen rullade det bara på. Men vilken kväll.
Sedan har vi även varit med att förlora marias lilla hund Lilo , som vi alltid kommer älska.
Sedan har vi varit med om konstiga helger i stockholm, och konstiga människor.
men jag ser tillbaka på den tiden med ett stort leende, ni har gjort mig till den jag är i dag.

lördag

Jobb mellan 11.00 - 14.00 tillsammans med Hanna.
Fika med Angelica, så himla roligt att träffa henne, tack för en mysig stund =)

Sedan drog jag och nattis till sjukhuset i gävle och hälsade på vår diamant maria,

vi hade lite paket med oss och sånt dära. köpte även godis och pysselblock till kim.

sedan tog vi med kim till max så han fick lite mat i siig =) himla roligt hade vi.


sedan åkte vi hem.

fixade oss och sen har vi nu varit ute, det var riktigt roligt o gå ut med mallan o Nattis.

vi var först hos nattis och drack och snackade.

sen blev de utgång med dom, men det var helt okej, kom hem för en kvart sen =)


Kim ringde nyss , operationen gick bra för maria

och nu låg hon på uppvakningen, känns så himla skönt att höra det.

Lite tårar kom men det 'är bara för hon är den viktigaste person för mig.

Nu ska jag försöka sova lite.
snackar just nu med nattis , jag älskar henne!
Puss 


fantastisk



Här behövs inga ord .
Klockrent .

Godnatt .. =)

jag skulle göra allt för dig.

Jag vaknade av att Telefon ringer 06.20 och det är maria , jag svarar yrvaken och hör en ynklig och svag röst från luren som säger att hon ligger på sjukhus, min värld stannade till i någon sekund sedan frågade jag varför, hon förklarade att hon hade fått kramper i magen och hon visste inget mer än så. Hon hade åkt in med ambulans vid 03.00. Under den tiden vi pratade fick hon några små kramper och jag kände mig maktlös som inte kunde göra något. Vi avslutade sedan samtalet och bestämde att jag skulle komma in till besökstiden.

Jag åkte vidare till praktiken och fick sluta vid halv 3 tiden. Jag ringde henne på väg in och det var skönt att höra hennes röst. sedan åkte jag in till stan där jag handlade in tandborste, tandkräm, handkräm, läppsyl och tidning. Sedan kom Nattis och hämtade upp mig och sedan drog vi till Maria. Där möttes vi av en kraftlös vän och det högg till i hjärtat att se henne så. Jag önskade jag kunde ta hennes smärta i från henne, men hon hade fått morfin, som sedan byttes ut mot annat. Vi fick reda på att hon har både galsten och njursten, (som man nästa omöjligt kan få på samma gång) Så man kan bara ana hur ont hon har/haft. Det var även bestämt för operation som skulle ske någongång inom 24h. Vi stannade till klockan vart efter 6 , Marias mamma kom även in då passade vi på att ta med kim och käka eftersom maria inte får äta innan operation så vi tog med oss kim till ett sibylla lite längre bort. Sedan gick vi tillbaka och pratade lite med henne och sen åkte vi hem. Det var jobbigt att se henne ännu en gång så kraftlös och orkeslös men nu kommer allt bara bli bra, men som sagt det är jobbigt att se en person som står mig närmast må så himla dåligt. ska besöka henne i morgon också. allt kommer bli bra.

Jag älskar dig världens bästa vän maria wilhelmsson. <3


tacoteam












god natt

Tänkte bara säga god natt och att ni är underbara .
Ny dag i morgon som är planerad : Hemtex , hem , Våfflor med mallan, Jessica och Micke + Rock band.
Kan lova att det blir en bra dag.

PUSS

tankar

Lite små tankar -
 Jag sätter kärriären högt upp på listan över vad jag ska uppnå med mitt liv, jag vet och jag ska göra något jag brinner för och jag är redan nu på god väg att ta mig till det målet. Det bästa jag har gjort är att ta beslutet att åka till leksand och tänka på mig själv och göra något jag vill arbeta med i framtiden. Jag kommer ge 100% extra varje gång nu under dessa år. jag vill ju det här så himla gärna därför tänker jag inte slösa bort min tid. Jag vet att jag kommer lyckas. om man inte tror på sig själv, vem ska då tro på dig?`

Vänner
Det är för mig det viktigaste i världen. Jag har haft människor som kommitt och gått in i mitt liv men den person som stått stadigt vid min sida dom senaste 5 åren är min bästa vän maria. Sedan har jag haft den otroliga turen som träffat Nattis och Amanda, det är dom 3 personerna som står mig närmaste hjärtat. Jag har även nyligen funnit fina vänner i kära leksand och det  är jag oerhört tacksam för, några har kommit mig närmare några inte, men jag uppskattar er alla. Det är något unikt med er, ni förstår och ni inspirerar mig att ge järnet. 

Jag har världens bästa familj som stöttar mig till 200% !

"hemma är inte där du bor, det är där dom förstår dig"


<3

Jag älskar dig.
Jag saknar dig också.


to day and yesterday

I går som sagt så åkte jag o malin in till gälve och till högskolan och studentrummen där. vi hängde med Jessica Micke och hans kompis. Vi spelade Rock band och vi var ett jävla bra band måste jag säga haha. sedan drog vi även på en inflyttningsfest som någon hade som micke kände. Jag Jessica och malin intog köksbordet och åt upp chipsen och vi hade även "tacofest" haha. hoppas på bilder från micke snart . sen drog vi tillbaka till Mickes rum där vi spelade åter rock band och ringde anna en sväng, (tycker du borde varit med) . och sen drog dom på kåren och jag och malin hemåt. kom nog hem runt halv 1. 

gick upp 07.00 i morse och sen var det dags för bussen vid 8.00 och sedan var jag på hemtex vid 09.20 och då fick jag fixa lite på datorn , skicka in lite saker angående reklamationer osv. sedan har jag gjort om vid morgonrockarna och badrums avdelningen hela dagen. Dåligt ont i ryggen nu när man bär på saker som väger  ton, men det funkar. Så i kväll blir jag bara hemma . . . 

PUSS 

hemtex

snart ska man hoppa på bussen till hemtex och jag är jätte trött.
hade otroligt trevligt i går med fina vänner =) skriver mer sen..


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.817358
Saras låt =)

du har lyckats igen .



sådär ja Sara , då släpps din nya singel den 25 Januari.
Smakprov finns att hitta på tv4.se , mycket mycket bra..
och som avslutning .. äntligen =)

gävle


Gävle med mallan snart till jessica o micke .. (+ deras vänner)
party party without alcohol =) ..

hejdå.

tisdag

Hemtex -
I dag har praktiken gått bra och jag trivs med personalen, har träffat alla utom en tjej som kommer i morgon, blir roligt. sen är det kul att en tjej har kollat in utbildningen som jag går, så man kanske kan få henne att börja haha =) ..
annars funkar allt bra , ska även vara med på personalmöte någon dag, roligt.

Nu ska jag snart till maria och hänga där en sväng, nattis ska också med sen var det några till där, kompisar till kim =) så vi kanske kikar på någon film eler så, men blir tidig kväller när man ska upp 7.00 på morgonen, men sånt är livet. skönt att man har planer för alla dagar, att man inte behöver sitta inne och ha tråkigt. i morgon föresten ska jag o malin på fest , fast nyktra eftersom vi har praktik dagen efter, (iallafall jag) , så vi ska på fest med jessica och micke i gävle. så det ska bli skojj att träffa dom och sådära. sen får vi se hur resten av veckan blir, ska jobba på kicks på lördag, sen ska jag försöka träffa angelica som kommer hem till helgen och sådära. det låter bra =) .. men först o främst, de är bara tisdag sara haha .

hoppas ni mår bra.
puss


ny inköpt



från gina tricot =)

hemtex

i dag började jag på hemtex och det känns riktigt bra, Sofie tog emot mig väldigt bra och jag fick börja med o se lite kontorsarbete hon gör å sånt, sen var det mesta dels att fixa inför våren i butiken , men det är bara roligt =) . så jag kommer trivas där , kan jag grantera, det som kan ta kål på mig är bussarna, måste faktiskt åka med 3 bussar om jag inte får skjus till stan som sagt, men denna vecka blir de bussresa på 1,20 h .. =) jaja, jag klarar mig tack vare musiken, försten , tips på bra musik?

jobbar 09.30 - 16.30 denna vecka =)
sen får vi se hur det blir .. :)

uppdatering från stockholm

i går kom jag in till stockholm runt halv 3 och amanda mötte upp mig strax efter 3, så under den tiden hann jag se mycket konstigt och roligt folk haha. det är sånt som gör stockholm underbart, att det finns hur många människor som helst som är helt tvärtemot varandra men ändå finns på samma plattform.
Vi åkte sedan hem till Amanda och packade upp lite, jag hade köpt en rosa stor temugg åt  henne och rosa ljus som inflyttningspresent =) . sedan så satt vi och snackade en del sedan bestämde vi att vi skulle åka till michaela och hälsa på henne och käka lite, så vi tog buss / tunnelbanan och efter 40 min var vi hos henne. så vi handlade lite mat och drog hem till henne, kollade på lets dance och hade riktigt mysigt. =) .. 

sen i dag vaknade jag och amanda upp runt 10, eftersom vi hade klockan på den tiden. vi kom upp strax efter och började göra oss klara för en dag på stan, så vid halv ett åkte vi ner och kollade lite på åhlens, sen mötte vi emelie och carro, så vi bestämde att vi skulle fika, så vi drog till waneys och  drack lite varm choklad / kaffe. sedan kom även michaela och emma dit. Vi begav oss sedan ut på stan och kikade lite =) men hittade inget kul, förutom att man skulle kunna köpa det mesta på buttericks . sen drog emma och emelie hemåt. .  underbart att träffa er igen :) ..

och vi andra drog till en resturang och käkade god mat och hade väldigt mysigt. efter det drog michaela hemma, hon mådde inte alls bra .. krya på dig hjärtat. och jag amanda o carro sprang in på gina och monki och kollade lite, hittade en skjort tröjja på gina som jag köpte, sen såg jag en söt väska på monki som jag kanske ska inhandla i morgon om jag hinner =) .. sedan tog jag och amanda bussen hemåt, och nu sitter vi här med varsin dator, o inväntar körslaget, vi kände tyvärr inte för någon utekväll så det blir lungt =) hoppas ni andra får en fantastisk kväll för det kommer min garanterat vara med världens bästa amanda =) ..

michalea, underbart att få träffa dig och jag saknar dig redan.


jag innan stan =)


tåget

just nu sitter jag på tåget, och jag åker en sån där dubbeldäckare och det får mig att minnas tillbaka till när malin och jag ständigt åkte ner och besökte maria när hon pluggade till make up artist. och nu ska jag ner och besöka amanda som pluggar likadant, vilken bra vän jag är haha.  det är riktigt svårt att skriva på tåget för det är så gubbigt och sånt, men man måste ju ändå uppdatera lite. nu lyssnar jag på melissa horn som jag fått av josefine, och jag är beroende haha. (.. tråkigt att du inte kunde följa med till stockholm) .. nej nu börjar jag må illa. dags o lägga i från sig datorn, gu vad jag blir åksjuk direkt, dåligt av mig .. men men, nästa gång vi hörs är jag i stockholm =) PUSS


stockholm

Nu drar jag snart till stockholm, har precis packat klart eller ska bara ner med det sista, trots att det endast är en helg har jag en hel resväska med mig, okej lite är åt amanda och en luftmadrass som tar sin plats =) .. jag längtar så himla mycket, känns som man behöver komma bort en stund och samla energi =) .. så hejdå för en stund. har datorn med mig , kanske uppdaterar från tåget, beror på vart jag hamnar eftersom jag inte tog någon reserverad sittplats , för då fick man lägga till 43 jävla spänn , Sj ... skjut mig helldre haha .



Jag vill vara sådära brun igen . . . brun utan sol gav inte riktigt det resultatet . . haha

Puss.



Original Video - More videos at TinyPic

Jag hade en aning tråkigt i går kväll.
Så jag testade på att göra en film =)
Hoppas den uppskattas , för ni är fantastiska .
PUSS

hej o hå.

Jag ska strax i väg till Nattis för att käka lite med henne, sen får vi se vad vi hittar på , kanske att vi drar hem till maria o kim en sväng o snackar lite. i dag har jag jobbat, jobbade med Hanna, så det gick alldelese utmärkt. Ringde även till praktikplatsen i göteborg på rasten, och vilken trevlig människa med kloka ord. Så vi får de om dom kunde ha tid med mig för en praktik, hon kände att hon ville ge 100% om hon skulle ta in en praktikant, tyvärr var det redan en där nu, så vi får se, skulle återkomma nästa vecka men nu i efterhand när jag pratat med henne vill jag ännu mer än förut vara där. Hon förstod exakt vad en praktikplats skall innehålla och sånt uppskattas.
Vi får se ..

nu måste jag rusa, ska hem till amandas föräldrar o hämta
saker till henne, som jag ska ha med mig i morgon =)
tjollahopp , vi hörs =)

PUSS

varför samma visa varje gång?

Tänka sig att man alltid är nervös inför samtal med andra som man inte känner. Men ändå ser ju faktiskt inte personen dig och du ser inte personen. Så jag tycker faktiskt att man inte alls behöver bli så nervös, och såklart intalar man sig själv det och då blir det nästan ännu värre. Jag har bestämt mig för att ringa en Lia plats i Göteborg, såklart svarar dom inte just nu och då blir man såklart ännu mer nervös. Men sen tror jag även att det är mycket som står på spel så man vill ju faktiskt göra ett gott första intryck trots att det endast är genom telefon. jag vill verkligen vara på denna praktik eftersom det är ett eget öppnat företag samt att dom har en näthandel.. hur bra skulle inte det vara att ens få äran av att se hur dom arbetar när man själv i framtiden har planer på att själv  starta eget samt näthandel. jag hoppas jag får chansen att vara där, samt att få vara i en underbar stad som göteborg, jag hoppas. så vi får vell se senare. . men jag ska inte hoppas på för mycket , för med min otur går det vell säkert åt pipan... jahaja, då blev man ännu mer nervös, när ska detta ta slut?

gävle

Jag mötte upp Jessica inne på Hm på gallerian nian, vi kikade runt lite och shoppade lite =) hittade faktiskt en väska för 199 :- alltid bra att ha, så den fick de bli. sen så fikade vi på flanörhuset och snackade en massa  och sen så kom även micke förbi, så vi tog en till runda i stan och sen blev det bil hem. ska träffa dom två igen på onsdag, då ska jag o mallan in på en fest , tror det var kåren som gällde då, men vi har som sagt praktik så de blir bara en sväng =)

kicks ringde i dag, ska jobba på torsdag,
lätt att man tackar ja, när man ändå inte har pratik än, då kan man lika gärna tjärna lite pengar.


nu ska jag ta och boka tågresa.
och michaela, de får bli fredag ..  men vi ses då hjärtat <3
och amanda, håll ut snart kommer jag o våldgästar dig min finaste.

PUSS


mötet avklarat

Kom nyss hem från mötet med Sofie på hemtex och vi gick igenom lite hur vi ska lägga upp det.
Så jag ska börja hos henne 08.00 på måndag, eftersom det är då det mesta dels kontorsarbete utförs. så jag ska vara med när hon gör löner , veckoresultat och sånna saker och det känns super roligt. sen var det skönt att höra att hon förstod vad mina förväntningar var och jag tror denna praktik tid kommer gå utmärkt.

vad har jag då kvar att göra under dagen?

ska skjusa maria senare, och hämta mamma..

men favorit tiden är ändå runt 17.00 då ska jag träffa "norlandsguld" Jessica och fika lite med henne och bara umgås, känns riktigt efterlängtat. sen får vi se vad vi hittar på .  hoppas mallan hinner följa med!!

så vi hörs senare fina personligheter.
PUSS

morgondagens planer

10.00 - 11.00 möte med Butikchefen på Hemtex
15.40 skjusa maria till läkaren.
16.00 hämta mamma
17.00 , ungefär .. träffa Jessica och fika med henne =)

hörs mer under morgon dagen =)
Puss

allt löste sig till slut.

I morse vaknade jag av att min lärare ringde, så vi diskuterade igenom hur allt blivit med min praktik osv. sen bestämde vi att jag skulle försöka komma in på hemtex tidigare, så jag ringde henne direkt efter och eftersom hon är en klippa så ska jag börja där på måndag =) så jag får tyvärr förlora en praktik vecka, men helldre det. så nu har det löst sig med det.

jag längtar hemskt mycket till fredag, då åker jag till stockholm.
skönt att bara komma i väg och träffa underbara människor och se hur min amanda har det =)

nej nu ska jag i väg och laga pannkakor med nattis.
(Jossan, de måste vi göra när vi "återförenas" igen haha)

Ha det så himla bra.
Bästa vän , jag tänker på dig ständigt, vill att allt ska bli bra!

/ eran Sara



gävle.

Min dag har bestått av att vara mesta dels i gävle, jag och nattis kom dit runt halv 4 och träffade upp madde runt 4 då hamnade vi på waneys där vi fikade och pratade fram till klockan 7, sen tog jag o nattis bussen hem till sandviken vid halv åtta och sen så har vi myst  med mat och tv hos henne , kom hem runt 22 , och sen pratade jag med amanda i telefon och nu är det datorn som gäller haha =)

mina planer i morgon:
- Ringa hemtex , fixa praktikplats tidigare
- Ringa skolan
- Åka upp till Aldos och luncha
- Träffa Maria

sen får vi se hur min resterande vecka kommer se ut.
antingen praktik eller så blir de nästa vecka.
hoppas de löser sig på bästa möjliga sätt.
PUSS


dagens planer



nu ska jag in till gävle med Nattis och träffa Madde och fika med dom , riktigt mysigt måste jag säga =) , så jag ska snart träffa Nattis vid resecentrum och se tar vi bussen in . . måste utnyttja busskortet. haha

sen hoppas jag på film, kanske med Hanna?
vi får helt enkelt se.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndags eftermiddag.
vi hörs sen vänner.
ta hand om er , ni är värdefulla.
Puss

amanda

I går så flyttade min kära Amanda till stockholm och jag är otroligt glad för hennes skull och övertygad om att hon kommer klara sig galant där nere. Amanda är för mig en otroligt viktig person. vi har inte alls känt varandra länge, men hon kom in i mitt liv och blev en stor del av det och sedan dess har vi stöttat och varit varandras bollplank. jag vet att jag alltid kan vända mig till henne och hon vet det samma. därför känns det så skönt att jag vet att hur många mil det är imellan oss så kommer vår vänskap överleva. Så ta vara på tiden i stor stad och skapa minnen =) .. glöm inte att jag älskar dig .


dagens

Dagens klädsel: grå tunika med svart sidenband i midjan + svarta leggings.
Dagens accesoarer:  vita pärlor

Dagens frilla: utsläppt med ett diadem .

Dagens smink: Foundation, puder, solpuder, rouge och mascara

Dagens bästa: mitt beslut om praktiken

Dagens sämsta: att jag klankar ner på mig själv.

Dagens köp: diadem , ansiktsmask + solpuder. + mat.

Dagens sysselsättning: valbo m.syster o malin , sen mys med nattis o maria.

Dagens längtan: oj .. men just nu till stockholm nästa vecka.
Dagens låt: Brittans hela  skiva.

Dagens humör: väldigt bra trots oroande tankar om praktik.

Dagens saknad: Amanda , kom tillbaka =)


mys

jag och nattis gjorde i kväll god mat och sen kom maria och höll oss sällskap.
sen skulle dom partybrudarna vidare på någon fest, medans jag bestämde mig för film.
så snart åker jag troligtvis till hanna och ser en film =) ..

puss sålänge

bra eller dåligt beslut?

I dag när jag var in till valbo bestämde jag mig för att ta tag i att prata med min handledare på divasboning, eftersom jag kände att hon inte engagerat sig i att jag varit där eller vad jag ens vill få ut av min praktik. Jag sa vad jag ville få ut och enligt henne så var det lika bra att jag valde en annan praktik plats. så då valde jag att sluta och nu hoppas jag att jag får börja  tidigare på hemtex och få ut något av min praktik , eftersom jag sitter och betalar för min studie så borde jag ändå vara på ett ställe där jag trivs och får ut något av.. visst jag trivdes på divas boning, men jag klickade inte med butiksägaren och då fungerade det tyvärr inte. nu känner jag delade känslor eftersom jag inte riktigt vet om jag får börja tidigare på hemtex eller inte, men jag hade ändå inte velat gått till divas boning på måndag .. rätt beslut hoppas jag =)
ska bara försöka få tag på Lasse eller Anne så jag kan snacka med dom.
tack ni som stöttat mig =)

praktik

första dagen på min praktik , som jag har på divas boning i gävle.
helt okej dag , har inprincip gjort om olika avdelningar i affären tillsammans med gittan. så jag fick ansvaret  för borrning o sånt, kanske att man ska styra om sin väg och bli snickare haha =) . nej men jag har haft en bra dag , lite folk och sånt men hoppas det blir bättre =) ska träffa monica i morgon, (ägaren) så då kan man lägga upp praktiken mer.

har även börjat leta praktik i göteborg.
är så himla taggad på det , och jag har fått ett svar, så vi får se vad det leder till =)
(men med min otur så ...)

Hoppas ni mår bra.
det gör jag , fast jag känner att något är på väg krypandes .. har ju inte varit sjuk än som alla andra haha.
PUSS

middag

nu ska jag åka till gävle för att äta middag med Amanda och Malin.
myys, skriver mer sen =)
PUSS

nagellack



jag o syrran fick i uppgift av mamma att rensa våra nagellack , vi insåg av dom vi hittade att vi hade 44 st men har nu gjort ett bra beslut och kastat 16 av dem haha =) . japp nu ska jag ut med malin o gå runt högbo . Pusss 

stan



har nyss kommit hem från stan , var där nere med syster. köpte lite smink och sminkborttagning på kicks och sen kikade vi runt lite på rean, men det är inget man hittar där inte. får se nu vad jag ska göra , blir iallafall att jag drar till maria o kim senare :) .. titta min webbcam fungerar haha.

PUSS


inventering

inventering , vad ska man säga , det är inte så värst roligt längre haha.
jag o mallan tyckte så mycket om de förut , men att inventera smink är mardrömmen.
tänk er alla olika pennor som har olika namn och färger nummer o allt haha.
men jag överlevde, började 07.00 och slutade strax efte 12.00 och med en timmes sömn i natt
tycker jag att jag gjorde det bra haha =) nu sitter jag vid min nya dator, tack johan som fixat den :)

blir kanske valbo? jag vill ...
PUSS

ensam varg?

aldrig . nu har jag varit hemma ungefär en hel dag och jag börjar krypa på väggarnas nart haha. gud vad jag inte är ensam varg , jag vill alltid ha folk omkring mig hela tiden, göra saker och sånt . fast egentligen för mig räcker det med att bara ha en vän bredvid. haha och saken har ju inte gjort det bättre med att man bott med malin i en stuga i 5 månader , då har man ju alltid en vän nära dygnet runt :) . men men ibland måste man nog vara för sig själv, men det är så tråkigt haha. iallafall när man gjort allt man kan göra så vad ska min kväll sluta? kanske jag tar mig utanför väggarna hem till en vän som räddar mig dag haha, man vet aldrig . 

men en sak .. jag skulle inte tacka nej till kollektiv .. =)


söndag

i går hade jag och amanda en trevlig liten förfest hos mig, med inte allt för gott vin men mycket bra prat och sånt behöver man få ha med sina vänner =) sedan kom tanja och hängde med oss sen drog vi ner på krogen och dansade av oss lite och sen blev det taxi hem tillsammans med Amanda. tack tjejer för en rolig kväll :)

i dag har jag hämtat min dator, så den står på laddning och min kusin ska fixa den i morgon så jag får virusskydd o sånt sen är den klar för användning =)  sen i dag har jag bara slappat i sängen med dator och the hills på tv, nu är det någon film. blir lungt i kväll, börjar ju 07.00 på kicks, ska vara med på inventering,tur jag kunde vara med där. eftersom min praktik börjar på onsdag. börjar bli nervös, men ser även framemot det .

puss

amanda

min underbara amanda och jag har laddat upp helgen med två filmer i går och i dag blev det valbo en sväng för att köpa något gott på systemet, men det var totalt utplockat men det blev något rosé vin, får se om man tar och festar till i kväll. vi har inte riktigt bestämmt oss ännu men vi har några olika förslag i bagaget =) .. tror även nattis och lea skulle ut och kanske maria, vi får helt enkelt se =) . men det är ju faktiskt sista helgen för min amanda här, innan hon drar mot storstaden och påbörjar sin utbildning, och sen kommer jag och bor hos henne så ofta jag kan haha.

nej nu ska jag ladda upp med lite musik , så får vi se hur humöret blir sen.
puss.




vänskap .

haha



tänka sig att de snart gått 5 månader sen man träffade er =)
och inte visste vi redan här vilken fin vänskap vi skulle skapa.
Anna o jessica , puss på er , ni är någon alldelse extra!
saknar er!

promenad

i dag startade jag dagen med att åka till högbo och gå runt sjön med amanda och linn =)
det  var riktigt mysigt men väldigt kallt, men nu känner man sig pigg.
sedan blev det en fika på stan och nu ska jag duscha, sen blir det film med amanda .
får se vad vi mer hittar på.

Puss


Jag på nyår .. fler bilder kommer i kväll =)

en ny dag på ett nytt år

I dag är det alltså första dagen på år 2009 och jag känner redan hur bra detta år kommer att bli. Jag fick även ett riktigt bra avslut på förra året med fina vänner och underbar stämmning , samt ett fint samtal med min nyfunne vän Anna, Jag saknar dig. och en bra början med att vi vann tävling och fick skåla med gratis champange tillsammans med dom finaste. jag började även året med ett samtal med michaela , ännu en nyfunnen vän , som jag även saknar ... och sedan fortsatte kvällen med goda drinkar och fina människor , hamnade sedan hemma hos min vän nattis där jag sov riktigt gott .. hela dagen har vi tillbringat framför tvn , där maraton med vänner har visats.. nu ska jag vidare till maria & Kim tillsammans med Hanna där vi ska avsluta första dagen på året med tacos , massa onyttigt och Victoria secret fashion show , inget kan bli bättre .. jag ser framemot detta år . jag längtar tills vi möts på vägen . Puss